22 juni 2013

EU skräms

Bilderberggruppen är beryktad för sina hemlighetsfulla möten med den globala makteliten. Vid årets möte presenterade EU-kommissarie Viviane Reding en satanisk plan: En skrämselkampanj ska få ungrarna att överge den konservativa regeringen och rösta socialistiskt. Om valresultatet inte blir som hon vill, tänker hon göra sitt yttersta för att anklaga regeringen för valfusk.

Bland annat ska folk skrämmas med den uppenbara lögnen att regeringspartiet har satt upp kameror i valbåsen. Kampanjen till stöd för förre premiärministern Gordon Bajnai finansieras av så kallade NGO-organisationer, sådana som ofta har multikultur och liknande på agendan. En homogen nationalstat som Ungern är en nagel i ögat på dem. Varför ska ungrarna slippa undan när alla vi andra har drabbats av kulturberikningen?

Efteråt lät Viviane Reding meddela att eftersom mötet ägde rum bakom stängda dörrar vill hon varken bekräfta eller dementera. Tydligen inbillar hon sig att det är fritt fram för en makthavare i hennes ställning att intrigera mot en folkvald regering. Dessutom aspirerar hon på att efterträda Barroso som EU-boss. Hon sätter allt på ett kort: med den borgerliga ungerska regeringen ur leken är det fritt fram för henne att ta ledningen för EUSSR. Det är bara att hoppas att Ungern sätter stopp för det.

EU är hopskruvat med Sovjet som modell. Kommissionen och Politbyrån är precis likadana, ett antal politiska kommissarier som varken är direktvalda eller redovisningsskyldiga. Inte att undra på att Ungern med Sovjet i färskt minne reagerar på Redings kampanj mot landet. EU-kommissionen vill statuera ett exempel för att kunna disciplinera andra länder och byta regeringar efter gottfinnande.

6 Kommentarer:

Knute sa...

“Støt Danmarks suverænitet. Folkevalgte i Danmarks fornemste opgave er at sikre den danske stats eksistens og selvstændighed. De bør under ingen omstændigheder give efter pres udefra. Folkevalgte på alle planer bør fremme danske interesser. Det er illusioner, at tro på at andre vil passe bedre på os end os selv. Desværre er det nok kun almindelige mennesker, som forstår det ret. De såkaldte intellektuelle er snøret ind i EU, i euroens forbandelse, multikulturalismens fejltagelse og den tomme politiske korrekthed.”

http://mortendreyer.blogspot.se/2013/06/stt-danmarks-suvernitet.html

Anonym sa...

Hvordan har den Bilderberg Gruppe dog fået lov at tyrannisere hele Europa, uden at nogen er gået til modstand?
Det er jo Hitler og hans erobringstogt om igen.

falkeøje

Knute sa...

Den hollandske premierminister, Mark Rutte, vil have mindre EU - lige som David Cameron i Storbritannien.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/06/21/0621232514.htm

Denne ændring i hollandsk politik må tilskrives presset fra Gert Wilders' parti. Ole G.

Anonym sa...

Og Helle og Løkke kan ikke få nok.
Hvad skal vi dog med disse landsforræderiske skabninger.
Drop dem!!!

falkeøje

Knute sa...

DN hycklar

Ungern drogs till och med 2011 med en av sovjettrogna kommunister dikterad konstitution från 1949. Att denna behövde ersättas är inte särskilt konstigt. Den nya konstitutionen som trädde i kraft 1 januari 2012 har dock fått hård kritik, och de tillägg till densamma som nu förbereds får DN att gå fullständigt i taket.

DN ondgör sig bland annat över att "texten dryper av ärkekonservativ nationalism och späckas med formuleringar om att alla ungrare ska hålla ihop". Bortsett från att ord som "späckad" och "dryper" kan tyckas lite väl värdeladdade i sammanhanget, så är frågan vad DN tycker att det borde stå istället.

Att man i Ungern, likt i Sverige, alltmer borde satsa på att folk isoleras i etniska enklaver, mellan vilka så lite samröre som möjligt skall ske, så att den nationella samhörigheten och de välfärdssystem denna har möjliggjort eroderas? Att den ungerska linjen borde vara att, likt i Sverige, i en orgie i masochistisk självförnekelse ifrågasätta de etniska ungrarnas - "vad man nu menar med det" - och deras kulturs existens?

http://fnordspotting.blogspot.se/2013/06/dn-hycklar.html

Knute sa...

1974 var Barroso aktiv i Federação dos Estudantes Marxistas-Leninistas, et parti så langt til venstre, at den folkelige opbakning måles i promiller.

EU fik som bekendt Nobels fredspris sidste år. I takketalen fortalte kommissionsformand José Manuel Barroso blandt andet om dengang da han i 1974 stod blandt demonstranterne i Lissabon og fejrede ‘den demokratiske revolution og friheden’. Det er derfor vigtigt at folket støtter det politiske system, ‘EU som politisk projekt’.

http://www.uriasposten.net/archives/49246

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.