01 augusti 2013

Islamisering utan bedövning

Flera dagis i Köpenhamn har slutat servera fläskkött, numera finns bara halalkött åt barnen, alltså kött från djur som före slakten bedövats med trollformler. Likaså har det nu framkommit i offentlighetens ljus att patienterna på Hvidovre Hospital under tio års tid uteslutande serverats halalkött.

Att man på Hvidovre Hospital inskränkt matsedeln till endast halalkött, innebär att patienterna inte kan få en fläskkotlett eller en bit kassler till middag eller ägg med bacon till lunch och alla möjliga andra goda maträtter, eftersom det inte finns halalslaktade grisar!

Att genomtrumfa halalkött i diverse kommunala och statliga institutioner innebär alltså i första hand ett totalt stopp för griskött i alla dessa institutioner. Nästa steg i islamiseringen blir då att man inte heller privat kan få tag i oförfalskat nötkött, eftersom slakterierna för bekvämlighetens och profitens skull organiserar slakten efter de islamiska hokuspokus-reglerna och betalar imamen för att mumla Allah-besvärjelser.


    
    Bacon and Eggs

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Der tegner sig, Gud være lovet, en politikerstemning, der sætter en stopper for alt det halal pjat.

falkeøje

Anonym sa...

Salman Rushdie sade
"om 25 år kommer västvärlden fråga
Varför vi bakband våra händer
Och blottade strupen"
Dessa människor hatar demokrati
Men älskar att använda vår demokrati emot oss
Sverige har den värsta sortens självförnekande politiker
"det finns ingen Svensk kultur allt kommer utifrån"
Detta har många Svenska politiker rapat upp i olika former
Hoppas ingen blev upprörd att jag skrev Sverige med stor bokstav
Om någon blev upprörd kan de väl vifta med Ukrainska flaggan lite
Som de gör på svenska fotbollsmatcher numera

Med vänlig hälsning aos

Knute sa...

Den danske TV-programledaren Martin Krasnik uppträder inte som neutral public service, men som förkämpe för halalmat till sjukhuspatienter. Men Morten Messerschmidt från Dansk Folkeparti låter sig inte avspisas.

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-327#!/

Arlav sa...

Visst kommer Salman Rushdie att få rätt i sin utsaga.
Värre är det tidperspektiv han anger, 25år!
Inte ens EN generation.
Vi ser ju dagligen de små förändringarna i "en viss riktnig", hur vi enkelt ger upp det som tidigare var självklarheter, t ex en sån sak som att få äta fläskkött.
Var tycker danskarna om det? Deras grisindustri är ju enorm? (och de har bättre/godare kött än det svenska..)

Anonym sa...

Knute, Morten Krasnik överglänser tom STASI agenterna på SR/SVT's groteska förhörsmetoder! Som "Dronningen" säger, Gud bevare Danmark.
SU

Knute sa...

Politikerna: “Självklart är ramadan en svensk tradition”.

Hur kommer det sig att partierna hamnat så långt ifrån folket när det gäller dessa frågor? Det blir ett uppenbart demokratiproblem när 90 procent av riksdagen bara har stöd hos 3 procent i befolkningen.

På samma sätt som vänstern vill uppnå total jämlikhet (trots att Stalin, Mao och Pol Pot visat vart en sådan politik utopi leder) vill samtliga gamla partier uppnå total integration nu omedelbart.

http://erixon.com/blogg/2013/08/ramadan-svensk-tradition/

Pica pica sa...

Jag är numera en mycket besvärlig kund i livsmedelsbutikerna då jag alltid påpekar att jag inte vill ha halalslaktat kött.

Om det är någon som protesterar får de en förklaring. Jag talar gärna om hur slakten går till. Berättar också att för varje halalstämpel går en viss summa till al-Quaidas verksamhet (att skaffa vapen och ammunition att döda oss med). Detta undersöktes av en canadensisk forskare som var med i Michael Corens program på Fox.

Alltså, islamisterna vill ta över hela slakterimarknaden för att tjäna pengar. Det finns redan länder i Afrika där lokala slaktare har dödats för att muslimska dito ska kunna ta över.

Som vanligt gömmer de sig bakom den s k religionen islam. Men om man söker andra motiv så hittar man ofta makt och pengar.

Knute sa...

Anti-halal-demonstrationen 2. august

http://spydet.blogspot.se/2013/08/anti-halal-demonstrationen-2-august_3474.html

Knute sa...

Pica pica, här ett konkret exempel: Danska livsmedelsföretag betalar saudi-arabiska ‘Muslim World League’ för halal-certifikat.

“Store danske fødevarevirksomheder som Danish Crown, Rose Poultry og Arla er hvert år tvunget til at poste tusindvis af kroner i den stærkt konservative muslimske organisation Muslim World League…

Danske slagterier betaler ifølge Landbrug & Fødevarer 15.000 kroner til Muslim World League for en førstegangsgodkendelse, hvorefter der løbende skal betales for certifikater alt efter, hvor meget halalkød der eksporteres.

Pengene er i sidste ende med til at finansiere en propagandamaskine, som ifølge den anerkendte sikkerhedsekspert Lorenzo Vidino fra Center for Security Studies i Zürich er stærkt problematisk.

- Det er en organisation, der er dannet for at sprede den saudiarabiske fortolkning af islam globalt. Det er en meget konservativ version, som eksempelvis er imod religionsfrihed, kvinderettigheder, og som mener, homoseksuelle skal slås ihjel.”

http://www.uriasposten.net/archives/50154

Anonym sa...

det är vapnet som gör skillnaden mellan att enbart ha ensidig rotfrukt som potatis och morötter och kål rot och vad man kan plantera som ris ifrån kina och apelsin från afrika…om någon nu vill veta hur man DÖDAR en rotfrukt eller ett äpple…inte veta???? då ska jag förtälla er, man tar helt enkelt den ifrån sin grund ett träd eller från jorden som föder den, moroten kålroten eller äpplet.
att döda en insekt som en gift spindel eller kackerlacka kräver större ansträngning faktiskt du måste trycka jevligt hårt på krypet för att det ska bildas en fläck på tapeten.
att döda ett ännu större djur kräver ännu större vapen inte enbart ett tryck med tummen eller en tidning. det krävs ett stick som är dödande…så att djuret faller ner på marken.
i biblen står det exact vad man får äta…och där ingår inte Insekten. men däremot allt som går på 4 ben eller har vingar.
att bara män kan trycka hårt mot ett odjur på väggen eller använda vapen för att införskaffa föda…då skulle människo släktet dött ut för länge sedan….

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.