27 september 2013

Bakvända Bondfångares Beskäftiga Bluff Blottad

Isen i Arktis, som skulle försvinna i somras, är 60 % större än i fjol.

Ingen kan väl ha undgått att höra om IPCC:s presskonferens, idag fredagen den 27/9. Där presenterade de sin sammanfattning av de vetenskapliga rapporter, som kommit de senaste åren. Den säger att de nu är helt säkra på att människan håller på att förstöra planeten med sitt eldande. Alla media ställer villigt upp och basunerar ut domedagsprofetiorna. Inga journalister ställer någon enda vettig fråga. Till exempel: ”Varför kommer ni med sammanfattningen innan ni presenterat de vetenskapliga rapporterna ?” Det är ju bakvänt.

Men inte mer bakvänt än all IPCC:s forskning. För 24 år sedan fick de uppdraget att fastställa människans bidrag till klimatets förändringar. De visste svaret genast: ”Det är koldioxiden som styr klimatet. Med mer utsläpp blir det varmare.” Därför forskade de inte om det finns några naturliga orsaker. Istället satsade de på världens mest kraftfulla datorer och körde jättelika simuleringsprogram, för att beräkna modeller för klimatet år 2100. Det blev katastrofscenarier, som skulle förskräcka.

Politiker skall ju vem-som-helst kunna bli, d.v.s. de behöver inte kunna något. Därför är de marknadens mest tacksamma offer för bondfångare. IPCC presenterade skräckscenarierna för politiker, och fick genast mera pengar, för att kunna skrämmas ännu bättre. Då kan nämligen politikerna visa sig beslutskraftiga och rädda världen, vilket dock kostar skattebetalarna både pengar och besvär. Men vad får man inte tåla för att rädda världen, mänsklighetens ödesfråga.

Mail-on-Sunday

Nu har det inte burit sig bättre än att datormodellerna missat att det inte blivit varmare på 17 år. Lika illa är det för isen på havet i Arktis. Den skulle helt försvinna denna sommar, men blev istället 60 % större än i fjol. Deras kompetens visas av att de envisades med denna spådom ända in i juni, fast isen varit större än i fjol hela tiden sedan april.

Men detta hade de kunnat reparera genom att nu förklara hur de naturliga krafterna fungerat. Det gjorde de inte. De tryckte upp bluff-ballongen med ännu mer tvärsäkra påståenden än förr om de kommande katastroferna.

Därmed blottar de sin inkompetens och okunskap. De vet inte hur klimatet fungerar naturligt. Då kan de naturligtvis inte säga något alls om vad människan gör med klimatet. Men politiker och journalister faller pladask inför deras beskäftiga påståenden. Bondfångare måste ju alltid vara tvärsäkra för att inge förtroende.

Men för oss som kan både läsa och tänka själva, är bluffen ännu tydligare än förut.

Förresten berättade en gammal elev till astronomiprofessorn Knut Lundmark i Lund, att denne redan på 30-talet hade fastställt ett samband mellan cyklerna för solfläckar och klimatet. Nuvarande cykel är nästan identisk med den extrema cykeln på 1600-talet, då Lilla Istiden rådde...

Reale Pelle

3 Kommentarer:

Knute sa...

World's top climate scientists told to 'cover up' the fact that the Earth's temperature hasn't risen for the last 15 years

Leaked United Nations report reveals the world's temperature hasn't risen for the last 15 years.
Politicians have raised concerns about the final draft.
Fears that the findings will encourage deniers of man-made climate change.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html#ixzz2fUbrFoga

Knute sa...

Varmisterna letar frenetiskt efter förklaringar till bristen på uppvärmning.

De kommer aldrig att erkänna att de har skrämt folk från vettet, samtidigt som de har kostat oss enorma summor av helt onödiga miljöskatter, energiomläggningar osv.

http://hodja.wordpress.com/2013/09/27/i-anledning-af-at-eventyret-ipccs-klimarapport-er-udkommet-i-dag/

Knute sa...

“Sedan Sovjetunionens fall har vänstern haft svårt att använda Marx som motiv för att låta politiken ta makten över marknader och människor. I jakten på annat skäl till maktkoncentration har man funnit, just det, klimathotet.

Förr var det målet om jämlikhet som motiverade att politiken skulle bestämma allt. Nu är det målet om ett bättre klimat som används för att politiken ska ta kommandot över samhällets alla delar.

FN:s klimatpanel är inte vetenskaplig utan politisk. Man förhandlar om vad man ska hävda är fakta. Men riktig forskning handlar inte om att förhandla fram resultat. Vetenskap och forskning handlar om att ta fram fakta som kan verifieras av andra.”

http://erixon.com/blogg/2013/09/klimat-utan-skrackscenario/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.