17 september 2013

Den svenska regeringen erbjuder permanent asyl till alla medborgare i nationen Syrien, men svenskarna ska helst inget få veta

”Sverige har en befolkning som är mindre än 10 miljoner, varav mindre än 8 miljoner är svenskar. Dock har de bjudit in en annan nations befolkning på nästan 21 miljoner araber att flytta in i Sverige. Det betyder att Sverige erbjuder asyl för nästan tre araber på varje av sina infödda svenskar. Åtgärden placerar potentiellt svenskarna i en situation som liknar den för de amerikanska indianerna, precis innan européerna vällde in.”

Sverigekarta för arabiska skolbarn
”Sverigedemokraterna är enda riksdagspartiet på sverigevänliga sidan, med möjligheten att nå ut till en stor del av folket. Vad har Sverigedemokraterna att säga om regeringens fruktansvärda utspel, som de facto inte är någonting annat än aviserat brott mot mänskligheten; initiativ till etnisk rensning av svenska folket och en ansvarsbefriad extremistisk handling utan tillstymmelse till respekt för det egna folkets säkerhet, egendom, liv och hälsa, och som i ord och mening innebär ett av de allvarligaste brotten mot rikets säkerhet som Sverige någonsin upplevt.

Jag är inte ensam om att vänta på ett brandtal av Åkesson – det viktigaste han kan komma att hålla i vår historia.”

Från bloggen Sockerbitar till kaffet

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -
Det var vid Obamas statsbesök i Stockholm som svenskarna fick chockbeskedet att alla syrier skulle få bosätta sig i Sverige, en nyhet som snabbt drunknade i mediabruset om hur statsbesöket påverkade trafiksituationen i Stockholms innerstad.


Obama hade sagt att han tänkte bomba Syrien och de godhjärtade svenska politikerna kom på att de kunde bidra på detta sätt. Det var likadant vid Irakkriget, hur många irakier finns i Sverige nu, en kvarts miljon? Den gången hade vi en sosseregering, samma skrot och korn. Skillnaden är att den här gången lär det komma många fler, såvida inte riksdag och regering ändrar sig.

Hur ska man förklara de svenska politikernas och journalisternas ansvarslösa beteende? De måste lida av någon slags masspsykos, umgås bara med varandra och låter inte andra komma till tals. Sverige är en åsiktsdiktatur som påminner om forna Östtyskland, med Expo och Afa som ser till att skrämma folk så de håller käft. Inte att förglömma skrämmande islamister och andra kriminella som politikerna importerat!

24 Kommentarer:

Anonym sa...

Det blir ju spännande när den svenska socialistregeringen godkänner lagstiftning som kommer att förhindra eller förbjuda att den svenske medborgaren förbjuds att försvara sitt liv och sin egendom mot kränkningar och övergrepp. Just nu föser "Alliansregeringen" massor av väljare rakt i famnen på SverigeDemokraterna.
SU

Knute sa...

Vänta bara tills EU-kommissarie Cecilia Malmström får sin vilja att man kan söka asyl från Kairo eller Amman, för att slippa betala 100.000 till en flyktingsmugglare. Då blir det trängsel på Öresundsbron.

http://snaphanen.dk/2013/09/13/tommy-robinson-loven-mod-politikken/

Knute sa...

Omkring 3.300 syrier har anlänt i Italien med båt under de senaste veckorna.

Ingen tvekan om att italienarna håller upp skyltar som hänvisar dem till det förlovade landet Sverige, där permanent uppehållstillstånd erbjuds alla som tar sig dit.

http://tundratabloids.com/2013/09/66392.html

Arlav sa...

När det verkligen går upp för de arbetande i svenska bygderna vad beslutet om fritt PUT egentligen innebär, när man insett konsekvenserna då j-ar kommer det att hända saker!
Då får SD det välkrattat fram till valet.
Satt och språkade med en obejant gammal dam, 75 år, i en av våra större butiker, vi pratade lite lätt om vår stads utveckling..
Plötsligt sa hon, "jag kommer att rösta sd nästa år, om jag lever! Jag är så innerligt trött på det här. men det får vi ju inte tala om".
Inte det första man tänkte sig få höra av en sådan person, men det visar att missnöjet i folkdjuopet är större än vad, Fredrik R nog ens vågar drömma om..

Gunnar Andersson sa...

Jag kör live på Stockholms närradio 88mhz lördag kl 1700-1800 telefoner från kl 1715 ring 0225-60143 skype dalagunnar www.narradio.se

https://www.facebook.com/gunnar.andersson.3954/posts/619207174791253

Anonym sa...

Det ender med, at europæerne griber til våben.
Det er ikke spor for tidligt.

falkeøje

Steve sa...

Asia News, en katolsk sajt, skriver om vad den påvlige nuntien i Damaskus sagt om kem-vapenanfallet där den 21 augusti. Nu har ju en FN-rapport kommit.
Att det var giftgas (sarin) är ett faktum. Många drabbades; på tre sjukhus behandlades 3600 patienter av vilka 355 dog. (BBC)
Svenne-media däremot [t.ex. Wolfgang Hansson, AB] säger att 1300 dödades. Den siffran kommer från islamisterna...
FN säger ingenting om ansvaret; det var inte deras uppgift.
USA, UK och Frankrike däremot slog omedelbart fast att detta var Assad’s företag.
Ryssarna däremot påpekade att det inte fanns några rebell-soldater bland de dödade!
Detta hindrade inte Obama-regeringen och McCain att säga att de skulle bomba Damaskus under två-tre dagar, för att ge Assad en läxa...!
Men det blev inte så. Obama får nöja sig med att skicka vapen till rebellerna, islamisterna.
Putin kom emellan. Och amerikanska kongressen. Det blir inget krig.
Det var på kvällen, lördagen den 7 september, som påven höll en bönevaka för fred i Syrien.
http://www.asianews.it/news-en/Nuncio-in-Damascus-:-The-victims-of-chemical-warfare-and-Pope%27s-prayer-hasten-radical-change-in-Syria-29027.html

Argus sa...

@Arlav: Har samma erfarenheter. Det jäser i Konungariket Sverige och det kan mycket väl bli så att sjuklövern går på en rejäl mina om ett år.

Knute sa...

”Vi som minns 1990-1994 minns att den ekonomiska krisen då gjorde att stora avskedanden skedde över hela samhället, vilket resulterade i att sjuk- och arbetslöshetsförsäkring var tvungna att sänkas, karensdagar infördes osv. Bostadsmarknaden tog bom stopp – priset på bostadsrätter i storstäderna mer än halverades. Priset på villor gick ned med i storleksordningen 40%. Bostadsrätter i mindre orter såldes för 1:-. Det var katastrof!

Jag minns dock en positiv sak och det var att samhället höll ihop. Det fanns lite av ett jävlar anamma: “vi skall klara detta”. Idag finns det i storleksordning 1,5 miljoner fler invandrare i Sverige, varav många muslimer och en mycket stor andel arbetslösa. Nästa kris kommer att bli MYCKET värre. Och vi kommer INTE HÅLLA IHOP.”

”När ersättningarna i socialförsäkringssystemen brakar ihop och ersättningarna måste sänkas med 20-30% – kommer Ahmed att sjunga “Vi shall overcome”? Skulle inte tro det. Det kommer bli drive by robberies i varenda förort: En BMW rullar ihop bredvid dig, någon rullar ned en ruta, pekar med en pistol och säger: -”Jag skall klippa din tung” Du säger: -”Vilken fin pistol” och lämnar över plånboken. Det kommer inte bli vackert.”

http://snaphanen.dk/2013/09/17/smygislamisering-det-mente-vi-ikke/

Kattsand sa...

Det får mig att tänka på "jag bjuder hela laget runt" på krogen eller nåt...

Knute sa...

Enligt Migrationsverket behövs cirka 1000 nya boendeplatser för asylsökande – varje vecka. Eftersom så många syrier ligger i startgroparna i Amman, Ankara och Kairo dröjer det inte länge förrän det behövs 1000 nya boendeplatser per dag.

Förövrigt förskönar Migrationsverket uppenbart siffrorna eftersom det för närvarande kommer 2000 asylsökare om veckan.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/manga-far-asyl-fa-far-bostad_8528254.svd

Anonym sa...

Var är orginalbilden, och är den i högre upplösning än detta?

Ann Onym

Knute sa...

Jag hittade bilden här, tyvärr med lika låg upplösning:

http://www.israj.net/arabic/index.php/2011-05-14-07-31-02/2011-05-15-00-43-44/2011-05-15-00-48-02/7832-map-of-sweden

Knute sa...

Der kan ikke skrives nok om den svenske tragedie. Tallene fra den anden side af Øresund er uhyggelige i en grad, man ikke forestiller sig. Siden 1980 har Sverige givet opholdstilladelse til 1.640.978 personer. Alene sidste år skete det 111.090 gange, at et menneske vandrede ind i Sverige. 40.873 fik familiesammenføring i Sverige. Begge tal er de højeste nogensinde. I 2012 blev af de 111.090 opholdstilladelser ca. 70.000 givet til mennesker fra den ikke-vestlige verden, heraf over 40.000 til personer fra muslimsk dominerede lande.

http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2013/08/09/sveriges-vanvidspolitik/

Knute sa...

Syrierna är inte syrier!

”På Migrationsverket har vi upptäckt att de flesta syrier som idag i stort antal kommer till Sverige, inte alls har varit i Syrien och därför inte är behöriga att få uppehållstillstånd här.

Skälet till detta är att dessa personer antingen redan har uppehållstillstånd (PUT) – eller rent av medborgarskap – i EU-länder, företrädesvis i Grekland, eller att de kommer från något annat land i Mellanöstern som exempelvis Saudiarabien eller Förenade Arabemiraten.

Problematiken är känd, men det blir för omfattande att ställa rutinmässiga förfrågningar.”

Är det verkligen så här det ska gå till i Sverige?

http://meritwager.wordpress.com/2013/09/19/en-migga-problematiken-ar-kand-men-det-blir-for-omfattande-att-stalla-rutinmassiga-forfragningar/

Knute sa...

EU:s “utrikesminister” Cat­h­e­rine Ash­ton trakasserar Israel men får svar på tal:

“Europe’s for­cing us to cede land, in order to achieve the type of agreement it sees fit for the Middle East, will only mean that these mis­si­les will con­ti­nue to rain down on Israel not only from Gaza, but from Qal­qi­lya and Ramal­lah [Pale­sti­nian cities in the West Bank] as well.

If Europe thinks Jews will return to the days where we were for­ced to mark our pro­ducts, you can for­get it. Dele­gi­ti­miza­tion of parts of Israel by Europe is the new anti-Semitism. The old anti-Semitism led to the destruc­tion of our people in gas cham­bers. We will not allow the new anti-Semitism to hurt us.

Such con­duct crea­tes a sense among Israe­lis that Europe is lost, that it is occu­pied by the for­ces of radi­cal Islam. If that is the mes­sage you have been try­ing to send, you are doing a good job in get­ting it across. I want you to under­stand that you are impor­tant to us. We hold your sup­port in high regard, but you can­not push us to com­mit suicide.”

http://www.document.no/2013/09/eu-vil-sette-israel-pa-plass/

Knute sa...

Opsigtsvækkende brutalitet

Metoderne, som krigerne fra al-Shabaab bruger, afslører med al tydelighed, hvilken type terrorister USA og Vesten kan komme op imod i fremtiden.

Allerede før angrebet på shoppingcentret blev de afsløret i opsigtsvækkende brutalitet i Somalia.

Nogle kristne nødhjælpsarbejdere, der nægtede at konvertere til islam, blev halshugget offentligt. Piger – herunder en 13-årig – blev efter voldtægter anklaget for utroskab og stenet. Kvinder blev omringet og stoppet på gaden, og hvis de blev taget i at gå med BH – hvilket gruppen også finder er en forbrydelse mod islam – blev de pisket på stedet og tvunget til at stå og ryste deres bryster midt på gaden. Tyveknægte har også fået hugget lemmer af, og på et tidspunkt blev mænd og kvinder med guld- og sølvtænder i bl.a. byen Marka indfanget på gaden, hvorefter de fik fjernet dem med grove redskaber, da kunstige tænder ifølge al-Shabaab er udtryk for mode og skønhed, hvilket strider mod de strikse regler for sharia.

http://www.b.dk/globalt/terroristerne-i-nairobi-mejede-koldblodigt-ung-som-gammel-ned

Hjalbert sa...

Som Churchill sa för hundra år sen: "Somalier är mänskliga vargar." Naturligtvis är de inte psykopater allihop, men islam verkar förstärka deras genetiska disposition. Nu är det där med ärftlighet en omdiskuterad fråga, till och med ett högt begåvat kulturfolk som tyskarna underkastade sig ju nazismen, en med islam närbesläktad ideologi. Hur som helst verkar islams herrefolksmentalitet gå hem hos många somalier, både män och kvinnor ser ner på "de otrogna" med arroganta ögon. Samma blick som man ser hos kamphundar som har avlats och tränats för att utkämpa slagsmål. Men till skillnad från tyskarna kan man inte skönja någon självrannsakan hos dessa somalier, det behövs en smula IQ till det.

Hjalbert sa...

Någon muslimsk självrannsakan kan man inte vänta sig. Därför inte heller något fördömande av massmordet i Nairobi.

"Glöm inte att de jihadistiska mördarna först släppte muslimerna och sedan urskillningslöst attackerade de övriga med handgranater och skjutvapen."

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/09/fler-bilder-fran-verkligheten.html

Hjalbert sa...

Terrifying Muslims in Norway, an anonymous extremist group has threatened to burn all mosques across the Northwest European country, sparking angry reactions from the peaceful religious minority.

http://www.onislam.net/english/news/europe/464626-norway-mosques-under-attack-threats.html

Ja, det är inte så konstigt. Status quo i kan vältas av ett stort muslimskt Nairobi-Mumbai angrepp i Europa, som får folk att reagera med att tända eld på moskéer. Men liksom efter Utöya blir det förstås vi som varnade för den muslimska massinvandringen som får skulden, inte politikerna som släppt in "fredliga" terrorister i våra länder.

http://snaphanen.dk/2013/09/26/where-is-the-muslim-condemnation-of-nairobi/

Knute sa...

Sverige

En fæl nyhet fra Sve­rige bærer bud om at det blir verre å eldes der­til­lands. En 84 år gam­mel kvinne avbrøt plut­se­lig en sam­tale med to ansatte i Sten­ung­sund kom­mune om en syke­hjems­plass hun for­gje­ves hadde kjem­pet for i årevis, og begikk selv­mord ved å hoppe ut fra balkongen.

En obser­va­sjon: Sten­ung­sund kom­mune (ca. 25.000 inn­byg­gere) tar hvert år imot 50 “flykt­nin­ger”, her­under også det man kal­ler “ensam­kom­mande flyk­ting­barn”, til tross for at det ifølge folk i asyl­bran­sjen ikke sjel­den dreier seg om unge menn, oftest afgha­nere, som etter alt å dømme er over 18 år.

Hvor­for er det et offent­lig ansvar å sørge for bolig til et bety­de­lig antall utlen­din­ger på ube­stemt tid, når det er vans­ke­lig å skaffe syke­hjems­plass til en åtti­fire­åring som har bodd i lan­det hele livet?

http://www.document.no/2013/09/sverige/

Knute sa...

Syrien: En 7-dubbling av befolkningen på bara 63 år!

Intressant jämförelse:

Danmark: 4,2 miljoner invånare år 1950.
Syrien: 3,2 miljoner invånare 1950

Danmark: 5,6 miljoner invånare 2013
Syrien: 22,5 miljoner invånare 2013

http://angantyr.blogspot.se/2013/09/tal-er-bare-tal-eller.html

Knute sa...

Vecka 39: 1808 nya svenskar

...som efter at have udtalt trylleordet “asyl”, blev stemplet ind af Migrationsverkets flittige medarbejdere. Herefter blev de indkvarteret under hotel lignende forhold og må så imødese en ventetid på nogle måneder før – de i kraft af deres automatiske fortrinsret – bliver tilbudt en lejlighed foran svenskere som i årevis har stået på venteliste. Efterfølgende venter der dem livslang offentlig forsørgelse og skulle de begynde at kede sig, så er de velkommen til at forsøde tilværelsen med fx voldtægt af småpiger. Der kan højest blive tale om et kortere ophold på en koranskole med fuld forplejning af halalkød.

http://hodja.wordpress.com/2013/10/01/uge-39-1808-nye-svenskere/

Knute sa...

Den socialdemokratiske politikern Yasin Mahi, hemmahörande i Katrineholm, anklagas för människosmuggling.

Mogadishu. Profound reports from Nairobi unveil mysterious human trafficking functioned by Somali Swedish Politician Yaasin Maahi Maalin who is obtaining money illegally from persons in exchange of entry visas to Scandinavian.

http://petjac1.blogspot.se/2013/09/lange-sedan-men-har-ar-ett-nytt-jarnror.html

http://sunatimes.com/view.php?id=2851

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.