09 november 2013

Dansk Folkeparti - pionjär i en trend som nu märks i hela Europa

Från bloggen Omnial:

"Dansk Folkeparti, personifierat genom Kristian Thulesen Dahl, är i dag på framsidan av International New York Times. Tidningen skriver om de så kallade högerpopulistiska partierna i Europa och alltså särskilt Dansk Folkeparti. Även om man kan märka att journalisten är av den vanliga politiskt korrekta typen, som finner det nödvändigt att sätta alla möjliga föga smickrande etiketter på de parter som tillåter sig att ifrågasätta den massiva muslimska invandringen till Europa och dess konsekvenser, slipper DF någorlunda nådigt från övningen. Läs hela artikeln här."
4 Kommentarer:

Svensson sa...

Nyhögern är här för att stanna. Invandringsrealister som Dfp, Norges Frp, Sannfinländarna och SD kommer inte att försvinna, även om det är vad mediavänstern fantiserar om.

Knute sa...

Stockholm behöver 2000 fler förskolor de kommande 10 åren på grund av muslimsk immigration ... Två tusen ...!

http://www.thelocal.se/20131107/stockholm-set-for-surprise-population-boom

https://groups.google.com/forum/#!topic/10-news/ILThnfC7_4M

Knute sa...

18 procent af de unge stemmer DF, næststørste ungdomsparti

Samme tendens ser man i Sverige og Frankrig.

“Det gamle mantra om, at man som ung partout stemmer rødt, og at man bliver mere og mere borgerlig med årene, har i dag mistet sin forklaringskraft. En ny måling fra Analyseinstituttet InFact viser nemlig, at de borgerlige partier har opbakning fra hele 58 procent af de 18-29-årige vælgere.

… overraskende er det dog, at Dansk Folkeparti, som tidligere mest af alt tiltrak den ældre del af befolkningen, i dag kan mønstre en opbakning på hele 18 procent blandt de unge vælgere. Og det er kun et par procent under den samlede opbakning på landsplan. Det er nye toner i vælgerhavet for partiet, som i årevis havde svært ved at få fodfæste blandt de yngre vælgere. Hvis der var valg i dag, ville partiet rent faktisk blive det næststørste ungdomsparti – kun overgået af Venstre.”

http://www.uriasposten.net/archives/52858

(Venstre är namnet till trots inte ett vänsterparti, såvida man inte räknar liberaler som vänster)

Knute sa...

Herman Lindqvist: “Ett ständigt ökande hot mot Europas trygga utveckling är den tickande bomb som ligger i den ökande invandringen till Västeuropa... Finns det seri­ösa politiker i Europa som ­vågar ta itu med alla dessa ­problem eller sitter de som förstaklass­passagerarna på ­Titanic, övertygade om sin egen förträfflighet och Europas odödlighet?”

For at beholde en spalte i Aftonbladet, er han dog nødt til at ikke omtale Sverige, hvis bombe tikker hurtigere end nogen andre bomber i Europa.

http://snaphanen.dk/2013/11/09/joder-indvandringen-er-problemet/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article17811884.ab

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.