19 november 2013

En ny lek! Dessa  ungdomsgäng "leker" Knockout och de lever farligt om de tror att de kan fortsätta med detta. Det kommer inte att dröja länge förrän de attackerar en beväpnad person och får vad de förtjänar.

Fler och fler amerikaner beväpnar sig och varje gång regeringen försöker begränsa försäljningen av vapen möter de motstånd. Obama trodde att han skulle få igenom en ny lag tidigare i år men fick nobben.
 Ingen vill prata klarspråk om vad som händer i innerstädernas getton men dessa områden är fyllda av  utomäktenskapliga barn. Dessa barn växer upp och blir synnerligen otrevliga ungdomar som inte har någon pappa därhemma och de män de ser omkring sig är vuxna versioner av dem själva.
De är kvinnomisshandlare, arbetsskygga och kriminella. Dessa unga män har inget begrepp om auktoritet, annat än den rangordning som finns i ett gäng.
De tror att de är immuna och att de bara har att göra med människor som förlorat viljan att stå emot och försvara sig.  För det mesta är det tyvärr också sant. De kommer inte ofta i kontakt med beväpnade, medelklass-vita.
Men allt eftersom Knockout sprider sig, kommer de att skapa en motreaktion. Det vi ser i videon är bara toppen på isberget- de få som blivit filmade.

 Av rädsla för att uppfattas som rasistiska rapporterar media inte om vad som pågår och det invaggar rötäggen i en falsk säkerhet. De tror att det är säkert att misshandla och provocera och att ingen kommer att göra motstånd.
 På den tiden det fanns bara en dagstidning i stan och tre TV kanaler kunde media censurera den här typen av information men nu sprids informationen på webben.

 Den federala regeringen skulle kunna ändra kulturen i gettot, om de stoppar alla socialbidrag och gör det klart för ledarskapet i gettona, att polisen inte kommer att tolerera våldet längre. Problemet nu är att polisen troligen inte kommer att ingripa. De som lever i gettot kommer inte att få polisskydd, eftersom polisen inte kommer att ta risken att ta itu med problemet - men de kommer att begränsa det geografiskt.
När allmänheten äntligen på ett drastiskt sätt, talar om för politiker att de fått nog kommer de att stoppa våldet från att sprida sig. Den dagen kommer.

PS. En sensationell nyhet som dominerat nyhetssändningarna här i Atlanta den senaste veckan är att baseboll laget Braves planerar att flytta från innerstaden till Cobb County som är övervägande en "vit" kommun.
 Man hävdar att deras nuvarande stadium behöver omfattande reparationer men ingen vågar säga att anledningen är att innerstaden förlorar betalande åskådare eftersom de är rädda för att bli rånade om de går på matcherna.

8 Kommentarer:

HazeP sa...

Som Jared Taylor har sagt: "Jag skulle sannerligen inte vilja vara vit om 100 år." Ja, den utvecklingen lär gå snabbare än så, framför allt om de demografiska förändringarna (vita föder minst barn) fortsätter och importen av människor från tredje världen fortsätter till västvärlden.

Berit sa...

Det som händer i innerstäderna är ett utmärkt exempel på vad liberalismen har gjort, inte bara till ett samhälle utan till hela den svarta befolkningen i USA.
Lyndon B. Johnsons startade The Great Society- programmen där man lovade den svarta familjen frihet från ansvar och allt sedan dess har de blivit mer och mer utarmade. Man har ljugit för dem och sagt att de inte behöver försöka och på grund av förfädernas historia har de rätt till allting.
Det är pudelns kärna, för när man tar ifrån en person ansvaret för de val han gör förstör man hans humanitet.

Anonym sa...

Och det löjliga i detta är ju att "rätten till allting" skall ges till dem, som inte alls lidit de oförätter som åberopas. Och "rätten till allting" avkrävs av dem som inte har orsakat några oförrätter.
För övrigt är inte de svarta de enda som har varit slavar. Sex av sju människor i det grekisk-romerska samhället var slavar. När skall vi (som tror oss eventuellt ha haft slavar i vår släkt) börja kräva tillbaka för romarrikets oförrätter mot våra förfäder?
Inte heller var det bara vita som hade slavar i det amerikanska samhället. Även fria svarta ägde slavar. 1830 (33 år innan slaveriet förbjöds i USA) var 13,7 % av den svarta populationen fri. Av dessa ägde 3.776 fria svarta 12.907 svarta slavar (Carter G. Woodson). Så detta med att ha slavar eller vara slav är ingenting som följer en viss hudfärg - som vissa vill göra gällande.
/SB

Berit sa...

Både Hoopa och Yurok indianerna i norra Kalifornien, och förmodligen också andra indianstammar, hade slavar ända fram tills den "vite mannen" tog över landet

Anonym sa...

Berit
Detta välfärdsprogram och "krig mot fattigdomen" har inte bara tagit ifrån dem deras humanitet genom att de förvandlat en stor del av de unga svarta pojkarna till kriminella droghandlare och gangsters. Välfärdsprogrammet har också (förutom att det inte alls minskat den materiella fattigdomen) tagit ifrån dem deras möjligheter att bli lyckliga människor - de unga svarta hamnar nämligen i fängelse "for life" i allt större utsträckning.
De svarta kvinnorna gör abort i 2 av 3 graviditeter med emotionella skador som följd ("free abortion"). Tyvärr finns det ingen stor kartläggning av kvinnors emotionella skador efter abort men man vet att självmordsbenägenheten är 9 gånger högre och att 30.000 kvinnor per år är "icke arbetsföra" på grund av emotionella trauman. Det finns belägg för att 90 % av abortkvinnor lider av emotionell och psykiatrisk stress, för vilken 10% kräver vård i någon form. Tvåhundratusen kvinnor som genomgått abort har också anslutit sig till olika i post-abortion grupper, t.ex. "Kvinnor exploaterade av abort", "Offer för val" och "Amerikanska offer för abort". Detta tal (200.000) inkluderar dock bara dem som öppet medger dessa emotionella trauman, många lider säkert i tysthet.
/SB

Steve sa...

”The Knock-Out Game” är som sagt den senaste förströelsen i vissa slumområden. Man går ut på sta’n och vid ett lämpligt tillfälle attackerar man någon vanlig människa. Sköter man det bra slår man honom medvetslös.
- Nå, Marvell Weaver, 17, och hans polare skulle göra det här. I Lansing, Michigan (120.000 invånare). Det var sjunde eller åttonde gången. ”Man gör det här därför att man är uttråkad”, säger Weaver, och vill ha något som piggar upp. Och här stod en karl utanför skolan och väntade på sin sexåriga dotter. Passade bra!
- ”Jag såg skåpbilen köra runt, och så kom tre ungdomar ut", berättade offret. Och det var det här roliga ’spelet' de tänkte syssla med.
- Men ”offret” hade pistol! Har ni hört något så oförskämt! Han sköt Weaver. I benet, och i ryggen!
- Och nu sitter Weaver i fängelse det närmaste året.
- WILX, Lansing, 21 nov.

Steve sa...

Knockout-spelets historia beskrivs hos
National Review, 22 nov: ”The History of ‘Knockout’ ”. Det fanns 1992, kanske även tidigare, men har först nu blivit vanligt och omskrivet.

Berit sa...


"If I had a son, he'd look like Trayvon"

Det visar sig att denna "lek" sprider sig som en löpeld och man kan ju undra varför vår första svarta president inte tar ställning och läser något från sin teleprompter för att visa att han tar avstånd från våldet som riktar sig mot vita personer?
För en person vars popularitet sjunker i rasande fart- en person som de flesta amerikaner inte längre har förtroende för - vore det kanske ett smart drag - för att inte säga att det vore det riktiga att göra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.