10 november 2013

Obama på god väg att nå sitt mål

"Den 17-åriga pausen i den globala uppvärmningen kommer sannolikt att pågå in i 2030-talet och den arktiska havsisen har redan börjat återhämta sig, enligt ny forskning."

En artikel i den vetenskapliga tidskriften Climate Dynamics - av professor Judith Curry vid Georgia Institute of Technology och Dr Marcia Wyatt - utgör en fantastisk utmaning för de fanatiska sk. klimatforskarna. De förklarar inte bara den oväntade pausen, utan antyder att den vetenskapliga delen - vars åsikter representeras av FN: s klimatpanel (IPCC) - har underskattat betydelsen av naturliga cykler och överdrivit betydelsen av växthusgaser ...

 Observera att brasklappen är ordet "paus".

 Nu kan vi se fram emot att koldioxidskatterna upphävs, vindsnurrorna demonteras och att de massiva subventionerna för värdelösa "gröna" energiprojekt stoppas, eller hur?  Ha, Ha! Obamas ansträngningar hittills att hitta något stort och viktigt som kan gå till historien blir svårare för var dag.
 Lagstiftningen om vapenkontroll har självdött. Invandringsreformen hålls igång med konstgjord andning och att nå en uppgörelse med Republicans angående finanspolitiken verkar inte trolig. För att göra saken än värre, har det som skulle bli hans "touche" - ObamaCare - drabbats av till synes obotlig cancer.

 Allt Obama fokuserar på visar att han föraktar individuella rättigheter, privat egendom, fria marknader och det blir allt tydligare att hans planer har gått ut på att driva landet till en ekonomisk bottennivå och därmed ge regeringen fullständig kontroll över produktionen. Nu ser han sin chans att kanske rädda sin image och ge regeringen mer kontroll och makt genom att haka på trenden om klimatförändringar och införa kolutsläppsnormer och straffavgifter för landets alla befintliga kraftverk och att stifta lagar för nya anläggningar.

 Han behöver nämligen inte gå genom Kongressen när det gäller EPA, (Environmental Protection Agency) - de har sin alldeles egen makt att införa regler, restriktioner och förordningar.

 Höga energipriser kväver vår ekonomi och därför gör Obama allt som står i hans makt för att hindra USA från att utnyttja sina inhemska energitillgångar. Han använder varje reglerande makt att stoppa borrning efter olja och naturgas, nekar tillstånd för byggandet av nya kärnkraftverk och motarbetar brytning och användningen av kol, oljeskiffer och oljesand. Detta kan inte bortförklaras utifrån miljöhänsyn (även missriktad sådan), eftersom Obama applåderar och har lovat att ge ekonomiskt stöd till brasiliansk oljeborrning.

 Team Obama utlovade en "genomgripande omvandling". Revolution är ett annat namn.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.