11 december 2013

“Jag trodde det var gratis”Programledare Michelle Fields från TV’s Next Generation intervjuade studenter vid Howard University i DC för att se hur många av dem som anmält sig till Obamacare. De flesta av eleverna var antingen obekanta med reglerna eller trodde inte att de behövde delta. En Obama-supporter klädd i en "hopp" T-shirt med presidentens bild, sa hon inte kommer att anmäla sig.

Obamacare är avsiktligt konstruerad för att misslyckas. Ungdomar som inte blir sjuka så ofta kommer inte att försäkra sig och betala in till systemet. Straffavgiften om man inte har försäkring är en tiondel av premien.
Systemet faller samman - regeringen, som under många år är de som skapat problemet, kommer att säga att de ska “rädda oss” och förstatligar hela sjukvården.

 Försäkringar är ämnade att täcka kostnaderna för något som ännu inte hänt. Om vi varje månad har betalat in en summa pengar till ett försäkringsbolag och vårt hus brinner eller vi kvaddar bilen kommer bolaget att gottgöra oss. Vi kan inte begära att vi ska kunna teckna en försäkring i det ögonblick huset står i ljusna låga eller när bilen bogseras till skroten.

Obammacare är ingen försäkring utan en välståndsomfördelning. Inget sjuförsäkringsbolag har rätt att avvisa någon som redan har en allvarlig sjukdom. Man kan i princip teckna sig för försäkring i ambulansen!
 Därför är försäkring onödig och 18-25 åringar kommer inte att anmäla sig och betala med egna pengar.
 Desstom…Obamacare har skapat 16,000 nya arbetstillfällen för skattekontrollanter (IRS) men inte ett nytt jobb för läkare, sköterskor eller pillertrillare.
 Katastrofen kommer 2015, efter valet.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl inte så märkligt att Obama och hans Chicagokompisar lyckats med konststycket att påtvinga amerikanska medborgare ca 10.500 nya lagar och regler som gör den Amerikanska Konstitution i princip till ett stycke värdelöst papper när man lyssnat till intervjuen?

Steve sa...

”Lie of the Year”, 2013: ’If you like your health care plan, you can keep it'. Obama 2008 (och framåt). Men nu i höst fick 4 miljoner amerikaner en uppsägning av sitt sjukförsäkrings-avtal.
Politifact.com. 12 dec.
Wiki om Politifact
- 2009 fick Sarah Palin detta lögn-pris för att hon sagt att ObamaCare skulle leda till statliga ”dödspaneler” som avgjorde vilka patienter det inte längre lönade sig att behandla.
- Men så blir det ju nu! Myndigheterna avgör (i sista hand) vilka som ska behandlas, och vilka inte.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.