08 december 2013

Korankunskaper blir en stor tillgång i ett Sverige där järnvägen håller på att rasa ihop

          

Först beslutade det svenska Migrationsverket att 10 miljoner somalier har rätt till uppehållstillstånd, sedan 22,5 miljoner syrier, och nu senast bjöds 6 miljoner eritreaner in. Beslut som borde ligga på regeringsnivå, men i Sverige regerar Migrationsverket. Ve den politiker som vågar ifrågasätta detta, genast är journalisterna framme med rasiststämpeln.

Bild: Invandringen kostar på alla sätt. Järnvägsnätet underhålls inte. På ålderdomshemmet serveras bara ett halvt ägg till frukost. Men någon övre budgetgräns för att ta emot allvärldens främlingar finns inte.

Sandor Herold har kommit på en otroligt smart lösning:

"Det enda statliga verk som tydligen fungerar och där man tydligen också har obegränsat med finansiella resurser är ju Migrationsverket. Därför vore ju en snabb lösning på alla problem att detta verk också tar hand om utbildningsväsendet, trafikverket, försvaret, äldrevården, sjukvården, ja i princip hela landet."

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges alla medborgare skulle då kunna få följande förmåner:

-medborgarlön
-gratis sjuk- och tandvård
-gratis bostad

Fantastiskt bra idé!!!

Svensson sa...

Lite väl pessimistisk ton kanske... men denna blogg är välskriven, den sticker ut.

Knute sa...

Tack för uppskattningen, Svensson! Jo, man blir pessimistisk när man upptäcker att våra folkvalda politiker abdikerat och låter korrupta byråkrater bjuda in andra nationers hela befolkningar. Vi befinner i en situation som liknar den för de amerikanska indianerna precis innan européerna vällde in.

"Fler än jag är förundrade över att att en myndighet, inte regeringen, fattar beslut om att Sverige som enda EU-land ger permanent uppehållstillstånd till syrier. Jag är säker på att regeringen måste ta tillbaka denna typ av beslut."

Kommunstyrelsens ordförande i Växjö, Bo Frank (M)

http://bofranksdagbok.blogspot.se/2013/11/fler-jag-ar-forundrade.html

Spjutflickan sa...

Ja, vilken vers i vilken sura? Lär de inte annat än att ramsa upp koranen utantill liksom Klods-Hans bröder i HC Andersens saga, som ville fria till prinsessan och vinna halva kungariket. De kunde det latinska lexikonet och alla hantverkarnas skrålagar och smorde mungiporna med levertran för att kunna svara kvickt. ”Duger inte, väck!” sa prinsessan. Klods Hans, han hade omlopp i huvudet, honom ville hon ha.

Araber själva har rapporterat till FN om hur eländigt det står till med kunskaper och utveckling i de arabiska länderna, så det är ingen hemlighet. Koranen räcker inte till för Nobelfesten om också Nobelkommittén har blivit politiskt korrekt!


Knute sa...

Somali-statistik: somaliska invandrare 10 gånger så kriminella som danskar

For hver 1000 somaliske statsborgere faldt der sidste år 114 domme for overtrædelser af straffeloven. Det samme tal for danske statsborgere er 13, mens 54 ud af 1000 statsborgere fra øvrige lande fik en dom.

http://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/2013/12/17/somali-statistik/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.