16 januari 2014

Därför bör invandrare stödja Sverigedemokraterna

Sverigedemokraterna är inte farliga. När Åkesson i en intervju pekade på att invandrare begick fler brott än svenskar, fick han på pälsen av media, det är inte sant skrek de, så får man inte säga, det är rasistiskt. Men det är ju sant och varför skulle folk bli mer rasistiska av att få reda på fakta. Jag tror att invandrare trivs i Sverige eftersom folk i allmänhet trivs med dem, om de sköter sig vill säga.

Vilken hår- ögon- eller hudfärg man har upplevs som oväsentligt. Det är som sagt hur de beter sig det handlar om. Hittills har väl integrationen fungerat någorlunda, bortsett från alla dem som tar chansen att snylta på vårt präktiga svenska samhälle eller rentav bedriver kriminalitet under täckmantel av jihad.

Trots att folk börjar tycka att det börjar bli för mycket muslimsk massinvandring fortsätter de att rösta på de gamla vanliga partierna. Folk är uppriktigt förvånade över den bristande gränskontrollen, att i stort sett vem som helst får bosätta sig här, men eftersom demoniseringen av Sverigedemokraterna är så massiv vågar de inte rösta på dem. Inte ett ord i media om att Sverigedemokraterna är ett normalt demokratiskt parti, att de ständigt gör sig av med rötägg som uttrycker sig olämpligt och att det finns partier för dessa, Nationaldemokraterna och Svenskarnas parti eller vad de heter, nej fram med nazistämpeln bara. Väldigt orättvist med tanke på att det är i islam man finner nutidens nazister.

Äsch, finns det fler än jag som tycker att det är dags för lite sunt förnuft i utlänningspolitiken, i så fall rösta på SD i höst. Räcker det inte med invandring nu? Sverige är inte ens självförsörjande längre, vid en kris kommer inte maten att räcka. Jobben och bostäderna har för länge sedan tagit slut.

En som själv är invandrare, Nima Gholam Ali Pour, skriver: "Att fler invandrare stödjer Sverigedemokraterna handlar om att fler invandrare förstår att de lever i det svenska samhället och de är medvetna om att de problem som drabbar det svenska samhället drabbar också invandrare." Läs hans artikel här.

5 Kommentarer:

Arlav sa...

Intressant att du tog upp matproblemet..
Självförsörjningsgraden alltså.
Vi hade som bäst +95%, idag lär det vara under 45%, många påstår 40%.
Bryr sig Stureplansmaffian eller Söderslöddret om det?
Inte. Så länge det finns mat i butikerna så.. Vet de att maten hos dem lär räcka i 3-4 dagar? Större är inte lagerhållningen i butiken.

Anonym sa...

Den svenska regeringens invandrarpolitik är en katastrof för hela Europa.Sverige har förvandlats till en port för muslimer att infiltrera vär del av världen och det påminner om det byzantiska riket som genom att vägra se faran från de turkiska nomaderna , blev taget på sängen och försvann ur historien.Detta kommer att hända Sverige och resten av Europa snart om vi inte vaknar upp och ser till att förrädarna försvinner från makten.

Anonym sa...

Hannibal

Knute sa...

Lite svårt att tyda vad den sista kommentaren syftar på. En parallell mellan invandring och Hannibals invasion av Romarriket?

Anonym sa...

Det är en "liten" skillnad mellan romarriket och det bysantiska.Turkiska stammar kunde vandra in i detta rike och såsmåningom ta över makten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.