31 januari 2014

Det bubblar i Chicago och inte bara där

Även de mest pålitliga dyrkarna börjar inse och medge att de är besvikna på Obamessias.  Personerna i videon är lite svåra att förstå om man inte behärskar “språket” men kommentarerna om State Of the Union handlar om hur presidenten favoriserat storföretagare och struntat i gräsrötterna.Obamacare, NSA-spionerandet och den auktoritära omfattningen av Obamas kejserliga presidentskap har lämnat en dålig smak i munnen på folk och det enda sätt Republicans kan misslyckas med att behålla majoritet i “Huset” och ta hem senaten 2014, är att göra en stor blunder och de planerar att göra just det.

Om Republicans kommer med en plan för amnesti  kommer det att snedvrida USA:s demografi och ge Democrats fritt fram i kommande nationella val och det kommer göra den konservativa basen ursinnig.
Men John Boehner kommer att göra det.  Amnesti är en vinst för både Democrats och principlösa, oansvariga Republicans.  Idag ger det kompisarna inom Republicans Handelskammare outbildad men mycket billig arbetskraft. I morgon, får Democrats ett massivt välfärdsberoende röstblock.


  

Politiker säger att amnesti vill hjälpa upp ekonomin men, enligt David Greenfield får det motsatt effekt:
Stater som har det högsta antalet olagliga invandrare tenderar också att ha den högsta arbetslösheten och mest fattigdom.  Välfärds-triangeln drar ner tidigare framgångsrika stater i den ekonomiska rännstenen. Att legalisera illegala invandrare kommer inte att ändra på det. Istället kommer det att driva dessa stater ännu närmare avloppsbrunnen,  när legaliserade illegala utlänningar förlorar sina illegala arbeten och ersätts med nya illegala invandrare.
Den amerikanska invandringen är sinnrikt konstruerad för att ta in invandrare som är mindre utbildade och därför har större problem att hitta jobb än den vita infödda befolkningen och det gäller för både den första generationen och den andra generationen av illegala. Den första generationen ger därför landet billig arbetskraft medan den andra generationen tillhandahåller billiga röster.

     Pro-amnesti politiker och lobbygrupper från företagare talar om att investera i vår framtid genom att ge illegal invandrare amnesti, men vad de verkligen vill ha är en första generation av billig arbetskraft för engångs tjänster och tillverkningsindustrin.  Dessa anställda kommer att vara så dåligt betalda att de knappt kommer att bidra med någonting i skatter och deras barn kommer att vara mer benägna än sina föräldrar att förbli arbetslösa och leva på bidrag.

Uppenbarligen kommer detta problem att förvärras när amnesti gör det officiellt att våra gränser och våra immigrationslagar inte längre tas på allvar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.