03 januari 2014

Politisk svagsinthet av nästan kriminellt slag

YouTube kan man se ett reportage som visar hur extremvänstern ger sig på folk de inte gillar. Det är slag och sparkar mot huvud och kropp, det är, kort sagt, besinningslöst och i praktisk handling omsatt hat. Tommy Hansson skriver:

"Företrädare för det politiska etablissemanget har på sistone legitimerat extremvänstern genom att sluta upp i den stora så kallade antirasistiska demonstrationen i Kärrtorp den 22 december 2013.

Stefan Löfven, Sveriges näste (?) statsminister,
hade inga problem med sällskapet i Kärrtorp.
Exempelvis talman Per Westerberg (M) och oppositionsledaren Stefan Löfven (S) ställde här upp och med floskulösa argument motiverade det faktum, att de gick sida vid sida med AFA- och RF-folk liksom lyssnade till appeller från Rättvisepartiet Socialisterna som stod bakom demonstrationen under täckmantel av det utåt sett opolitiska förortsnätverket Linje 17. Från scenen i Kärrtorp hördes rappande uppmaningar om att ”slipa kniven” för ”slakt” av Jimmie Åkesson.

Inget som tydligen besvärade Per Westerberg, Stefan Löfven, Erik Ullenhag, Karin Enström, Catharina Elmsäter-Svärd, Fredrick Federley med flera kända rikspolitiker som visade eklatant prov på dåligt omdöme genom att komma till Kärrtorp och samsas med våldsvänstern."

Spjutflickan kommenterar:

Orden “rasism” och ”rasist” har förlorat sin ursprungliga betydelse, som kommer från ordet ”ras”. Ras anger en grupp människor eller djur med specifika kännetecken. Ras, rasism, rasist har inte ett dugg med religion att göra. Rasism betyder i verkligheten en kritiklös uppfattning av sin egen ras som stående över alla andra, något som är rätt ovanligt blandt Nordens folk. En ”rasist” är en människa, som har denna uppfattning. 

Men i dag tror oskolade människor tydligen att ordet ”rasist” betyder vad som helst – ett likgiltigt skällsord, vänd mot dem, man inte tycker om (jämför en dom vid Högsta Domstolen i Danmark!). Det kan jämnställas med ord som ”idiot”, ”arsel” och liknande - som ofta används av gatans pöbel. 

Det är viktigt – speciellt för politiker och annat gottfolk – att de begriper att ord inte alltid är entydiga, men kan tolkas olika i olika sammanhang eller bland olika människor. Det nerslitna ordet ”rasist” är just ett sådant ord som lämpar sig för manipulation av medborgare.

Innan man ansluter sig till en demonstration som påstått handlar om en moralisk eller politisk fråga, måste man undersöka vad arrangörerna menar och vill uppnå med demonstrationen. Det är inte alls ovanligt att genomnaiva människor tas som förevändning för något som de i verkligheten är motståndare till. Som ung blev jag mycket glad vid att höra om demonstrationer emot krig. Jag anslöt mig mig en stor demonstrationsmarsch i 1960 (?). Jag visste inte att den var ordnad av en Sovjetvänlig organisation. Jeg tänkte överhuvudet inte på vem och vad. Budskapet var ju bara så gott! Många (röda) fredsdemonstrationer ägde rum upp genom 1980-talet med många naiva, godtroende medlöpare.

Nu var det så Kärrtorp! Och frågan är: accepterar de borgerliga politikerna vänstervridet verbalt och kroppsligt våld eller är de ”användbara idioter”? Likgiltigt vilket – de har här visat att de inte är lämpliga att styra!

2 Kommentarer:

Knute sa...

Total Mind Control

A few days ago a teenage white girl in upstate New York was attacked by five black girls. Her face was cut from top to bottom with a razor, and required 47 stitches.

When someone in the comments section of the news story pointed out the race of the gang that attacked the girl, the girl’s mother went ballistic, lashing out at the “racists” with angry obscenities. She then launched a campaign on Facebook to champion diversity and discredit the people who dared to discuss the racial aspects of the wanton crime that disfigured her daughter.

http://gatesofvienna.net/2014/01/joining-the-resistance/

Knute sa...

Carina Hägg gjorde Sverige en tjänst som avslöjade hur hur muslimska broderskapet infiltrerat socialdemokraterna. Som tack fick hon sparken ur partiet och smutskastning i pressen.

"Jag, som redan är folkvald och föreslagen till riksdagskandidat, kommer att helt strykas från vallistorna trots tidigare kongressbeslut.Anledningen är att jag var för kritisk mot partitoppen i hur den hanterade och fortfarande hanterar islamisternas inflytande över socialdemokratisk politik.

Vi hade lyckats med att stänga ute grumlig religiös övertygelse från att påverka socialdemokratisk politik. Men så bra har inte historien utvecklat sig riktigt därefter. Det vet jag för att jag är en som drabbades av ren och skär vedergällning."

http://snaphanen.dk/2014/02/13/carina-hagg-s-jag-ar-drabbad-av-vedergallning/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.