27 januari 2014

Skadeglädje

Obama ska hålla sitt Tal till Nationen i morgon och hans stab arbetar frenetiskt med vad de ska lägga ut på telepromptern. Han är duktig på att läsa innantill.


Washington Post rapporterar att Obama kommer att tala om sin “nya infallsvinkel” och återigen fokusera på det han lovade under kampanjen 2012.
Han kommer att hota med att han kan påtvinga oss sin centraliserade socialism via “executive orders”.
Jag har en penna och en telefon”

WP artikeln säger:

I slutet av förra året, började en majoritet av amerikanerna ifrågasätta hans administrations grundläggande kompetens. Nu när han inte behöver tänka på att bli omvald kan han lägga ut sin agenda utan  politiskt följdskador.

Med andra ord, Obama, och de människor som kontrollerar honom, kommer att använda State of the Union-talet för att återställa dagordningen, och plöja vidare med sina planer med eller utan Kongressen.

Gode Gud, jag vet att jag är en syndare och att du är väldigt upptagen men snälla …låt Obamas talskrivare fokusera på den Globala Uppvärmningen.  Låt honom stå där och tala sig varm om vindsnurror, återanvändning, grönt trams och kolkrediter.  Låt honom förklara för oss och Kongressen varför vi behöver höja energiskatten. Låt honom kritisera och fördöma förbränningsmotorn och vår användning av kol och olja och låt det sedan snöa.
Let it snow,  let it snow,  tills hela Washington fryser inne.
Låt AL Gore Effekten göra sig påmind i hela vårt land, vilket borde få alla människor att fnittra. Det kommer verkligen att bli roligt!

Det är stora chanser att Super Bowl kommer att ställas in. Så här ser stadion ut just nu.
 Elpriserna på vissa ställen i landet har varit 4-8 gånger högre än normalt under de senaste veckorna, eftersom efterfrågan på naturgas har ökat. Man varnar också för brist på gas och mängder av människor köar vid socialkontoren för att få hjälp med el-räkningen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.