17 januari 2014

Vi ägs av storföretag, stora banker och en överväldigande byråkrati
Nigel Farage, ledare för UK Independence Party, liknas ofta vid Ron Paul.
I sin vanliga stil fördömer han Greklands premiärminister Antonis Samaras.  Under ett möte i parlamentet i onsdags kallar han Samaras en före detta docka anställd av Goldman Sachs.
“Du kan inte fatta beslut, du har blivit utköpt och du har gett upp. Du kan inte ens medge att det var ett misstag att införa euron .”

Farage attackerade  Europeiska Unionen för att centralisera makten i Europa och beröva dess medlemsländer deras traditionella suveränitet. "Jag föreslår att du byter namn på ditt parti.  Det heter Ny demokrati - jag föreslår att du kallar det" Ingen demokrati ". Eftersom Grekland nu är under utländsk kontroll har du gett upp demokrati - det som en gång uppfanns i ditt land.

Det  utkämpas en kamp, mellan "nationell demokrati" och "EU: s statsbyråkrati.
Ni kan säga vad ni vill här, men faktum är att folket inte vill ha  “Europas Förenade Stater”. De vill ha ett Europa med fristående stater som samarbetar och har handelsutbyte med varandra.
Fram till nu har de flesta trott att även om de inte gillar utvecklingen av EU så var det oundvikligt. Nu har man insett att så inte är fallet och nästa val kommer att bli en vändpunkt.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/01/sanningen-om-invandringen-till.html
Nigel Farage är kanske räddningen för västvärlden

Anonym sa...

Jag tror att många uppskattar att få en översättning. Tackar. Jag skall tipsa.

Angela

Patrik sa...

EU-parlamentsvalet kommer endast påverka EU-politiken. Det vill säga om subsidaritetsprincipen och lojalitetsprincipen fortsatt kommer att tolkas i enlighet med att "EU måste besluta om det mer och mer".
Sveriges förhållande till EU, det vill säga att förhandla om ett utträde eller omförhandling av konstitutionsvillkoren sker genom riksdagsvalet, där riksdagsledamöter och regeringsföreträdare förhandlar om traktatsvillkoren.
Så parlamentsvalet kan kanske bromsa maskineriet som sådant, men riksdagsvalet handlar om maskinen skall monteras ner eller byggas om.
Med tanke på hur första EMU-valet på Irland hanterades, är frågan om ens riksdagsvalet spelar någon roll. Finns då demokratin eller man spelar i samma division som...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.