05 februari 2014

35-åringar utger sig för att vara ensamkommande barn

“Har man innan man kom till Sverige sökt asyl i ett annat land, t ex Italien, då ska enligt Dublinförordningen ansökan prövas i det landet. Det gäller dock inte om asylanten är under 18 år, då ska ansökan enligt färska beslut och regler i stället prövas i Sverige.

Migrationsverkets handläggare tvingas också initialt att inte låtsas om de uppenbara lögnerna – asylkunden har alltid rätt. Därför förses dessa vuxna män med en god man och de får plats på dyra ungdomsboenden för ensamkommande.

Är det här förfarandet för att ta sig in i det generösa försörjningslandet Sverige acceptabelt? Vad säger statsministern i den humanitära stormakten Sverige?”

Från Merit Wagers blogg. Bild: Avpixlat

7 Kommentarer:

Knute sa...

Man und­rar vilken budget det svenska Migrations­ver­ket belas­tar när de måste betala för Secu­ri­tas­vak­ter i den lokala mat­bu­tik­en i Ljusne.

Det lille tett­ste­det Ljusne ved kys­ten i Häl­sing­land hadde 1.917 inn­byg­gere før de ble beri­ket med et asyl­mot­tak med 400 asy­lan­ter. Omfan­get av butikk­ty­ve­riet ble så stort at de ansatte ikke len­ger kunne hånd­tere situa­sjo­nen. Det ble sta­dig hånd­ge­meng mel­lom vak­tene og de “hand­lende” før poli­tiet så seg nødt til å ta en dag­lig runde innom butikken.

Gren­sen ser også ut til å være nådd hos den lokale sko­len.

http://www.document.no/2014/02/asylmottak-med-tilleggskostnader/

Knute sa...

Livets gang i Lidenlund: 12-årig røvet på gaden – Rød far: “gider… ikke gøre det til en etnisk diskussion”

Kulturel baggrund kan jo have en forklaringseffekt, min ven. Men du må jo anskue verden som du selv ønsker. Jeg er også vokset op og bor på Nørrebro, så jeg ved godt, hvilke typer, der angriber i flok og røver små forsvarsløse drenge, ikke primært for pengene , men for at udvise dominansadfærd. Og det er ikke ‘etniske’ svenskere eller jehovas vidner….

http://www.uriasposten.net/archives/54822

gertrud sa...

Här om dagen visade de på TV ”Smålandsnytt” några ungdomar, som angivligt var o. 18 år och hade varit i Sverige et par år som ”ensamkommande barn”, fast de som andra ensamkommande såg äldre ut.
Det var nu det! Något annat var, att den unga TV-värdinnan prisade dessa främlingars insats som fullkomligt fantastisk. De var fulla av energi och arbetade helt otroligt effektivt. Och tänk! Och titta! Och...
Va var det då som var så otroligt.....ganska nära till Nobelpriset...???

De hade lärt att sy i deras hemland.
Nu tror du självsagt att de visade några fina broderier eller.....
Ne-ej. De samlade cowboybuxar och klippte det användbara tyget ut till en fyrkantig stofbit som en stor ficka och sydde det ihop som en liten väska av en storlek, där man kunde ha sitt pass, sina glasögon, sin pengebörs. Man sydde på en lång remse, så man kunde hænge den på axlen.
Det såg så primitivt ut och var så primitivt, att himlen måtte sig förbarma, men herregud så mycket ros, de fick....av TV-flickan. Det stod inte i något rimligt förhållande till nånting

Knute sa...

Migrationsverket gör reklam för Sverige på YouTube

“Man skulle ikke tro, Sverige havde bevilliget 1 640 978 mio opholdtilladelser og mangler boliger, arbejde og endda pladser til 5.300 asylsøgere om måneden. Life is jolly good at Migrationverket. Deres nye You Tube kanal på mange sprog, er pædagogik på eksport og et land på udsalg (rea) i en industriel skala. Som jeg skrev, landets ledere er blevet psykotiske, og befolkningen er lammet af det fra Medicinsk Kompendium bekendte “uppgivenhetssyndrom”.. Sverige vil blive, og er det allerede med jævne mellemrum, en sikkerhedstrussel for sine naboer. Danske og norske politikere kan dukke sig, men de vil blive røget ud af deres huller før eller siden.”

http://snaphanen.dk/2014/02/07/hier-stehe-ich-ich-kann-nicht-anders/

Knute sa...

Invandring till Europa kan inte avhjälpa en bråkdel av världens befolkningsproblem, men den kan upplösa Europa.

2.925 båtar över Medelhavet under 2013, det är en ökning på 325 procent sedan 2012.

http://snaphanen.dk/2014/02/07/2925-bade-over-middelhavet-i-2013/

Knute sa...

Teolog i religionen “mänskliga rättigheter” lämnar SD

Ännu en som ger efter för hetsen från media. Mrutyuanjai Mishra slutar skriva för Avpixlat och lämnar Sverigedemokraterna. Till sist gav han efter för flosklerna om öppna gränser och alla människors lika värde.

http://canuteocean.blogspot.se/2014/02/teolog-i-manskliga-rattigheter-lamnar-sd.html

Mer från multikulturella Sverige: Rappare skjuter Jimmi Åkesson i ny musikvideo – “… det är konst”

http://www.uriasposten.net/archives/55117

Knute sa...

De är inga barn, de är bortskämda unga män. Sverige tar emot absolut flest så kallade "ensamkommande flyktingbarn" i hela EU.

http://www.nyatider.nu/de-ar-inga-barn-de-ar-bortskamda-unga-man/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.