27 februari 2014

Black History

Februari i USA är “Black History Month” och det är kanske därför som ledare inom National Football League (NFL) har kommit upp med förslaget om att N-ordet inte längre får förekomma mellan spelarna.

"I en banbrytande handling,  förväntas The League gå med på att börja straffa spelare om de yttrar det ras-diskriminerande ordet på plan. Spelaren kommer att straffas genom att han måste flytta tillbaka sin position 15 yard."Man måste nog ha vuxit upp med amerikansk fotboll för att uppskatta spelet men om denna regel införs kommer det att bli så roligt att tom. jag kommer att titta på matcherna. 

NFL har inte varit särskilt öppna för “Mångfald” men om regeln antas måste man börja tänka om,  när man väljer spelare.  Svarta spelare är verkligen överrepresenterade, men de kommer att vara borta ur matcherna efter första halvlek och bara långsamma vita killar kommer att bli kvar.
Det är bara svarta spelare som använder N-ordet så de kommer att vara de enda som bestraffas och utesluts ur spelet och då vet vi vad som kommer att hända.
Jesse Jackson, Eric “mitt folk” Holder, Al Sharpton….kommer att skrika att regeln är raaaasistisk och Obama kommer att säga: “Om jag hade en son skulle han kalla andra svarta för N-(&*^%)

Jag hoppas regeln går igenom!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.