03 februari 2014

Europas snart sagt enda återstående demokrati

Den 9 februari röstar schweizarna om invandringen. Initiativet "mot massinvandring" av det schweiziska folkpartiet (SVP) syftar till att åter införa invandringskvoter.

Bakgrunden är att 80% av landets sociala budget går till utlänningar, asylsökande och personer som nyligen har blivit medborgare.

Den hysteriska EUSSR-kommissarien Viviane Reding kräver handelsbojkott mot Schweiz ifall omröstningen utfaller till schweizarnas fördel.

"Skulle det inte vara enklare i så fall att upplösa folket och välja ett annat?" som den desillusionerade kommunisten Brecht uttryckte det.

Eftersom Reding struntar i människors vardag, följer hon det rådet. Hennes ideologi går före allt annat. Massinvandringen ska trumfas igenom till varje pris.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ibland önskar vi att Vivian Reding fick prova på en lämplig semester i ett Gulagläger och fundera lite över parasitismen som breder ut sig i våra arma länder?

Anonym sa...

EU-kommissarien Vivian Reding ser riktigt arg ut! Tro sjutton det, Schweiz är inte med i EU så de kan bara skratta åt henne.

Intressant också att de får publicera vad invandringen kostar - de slipper censur.

Knute sa...

Schweiz er det mest demokratiske land i Europa, eftersom de har folkeafstemninger om alle vigtigere beslutninger. Det kræver en bred, åben og sandfærdig oplysning til befolkningen om det, der skal stemmes om.

http://spydet.blogspot.se/2014/02/schweiz-et-tilbagekik.html

Knute sa...

”De kallar oss vita svin”

Offren för våld, våldtäkter, utpressning och bilbränder är övervägande vita.

Det är inte offrets smartphone eller märkeskläder som gärningsmannen går efter. Det är förödmjukelsen av offret som motiverar gärningsmannen när han visar sitt dominansbeteende.

Förnedringen av ett folk är särskilt effektiv när man våldtar dess kvinnor.

http://m.denkorteavis.dk/2014/de-kalder-os-hvide-svin/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.