09 februari 2014

Frihet är nu ett modeord

Amerika grundades på begreppet Frihet. I vår självpåtagna “nedgång och fall“ har begreppet nu reducerats till ett modeord.  Lyssna till Obamas officiella språkrör :


Bara genom att medvetet förvränga betydelsen av ord kan regeringen hävda att när de tar över sjukvårdsindustrin och tvingar människor att köpa något de inte vill ha, har de skapat Frihet.

Enligt Congressional Budget Office, kommer Obamacare att leda till att 2,5 miljoner heltidsarbeten försvinner under 10 år. Men de som införde lagen anser att vi borde tacka dem därför att de befriar oss från att bli låsta i jobb vi inte gillar. Vi kan nu följa våra drömmar, vi behöver inte arbeta med sådant vi inte tycker om.
1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Visst är det fantastiskt att inte behöva vara låst vid ett jobb man inte gillar! Dom glömmer bara att berätta var man ska få pengar till tak över huvudet, mat på bordet etc. Vi kan ju inte alla leva på bidrag för någon måste ju betala för det hela. Aningslösheten hos "libtards" är total. Man måste ju bara ifrågasätta deras kompetens för "jobbet" dom har.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.