04 februari 2014

Heroinmissbrukande skådespelare avliden

Skådespelaren Philip Seymour Hoffman hittades död i sin lägenhet under helgen. Dödsorsaken var uppenbarligen en överdos av heroin. Han hade en sprutspets i armen och 50 påsar heroin.
 Omedelbart började Hollywood och beundrarna uttrycka sin sorg över förlusten av den otroligt begåvade Oscar-vinnande skådespelaren.

Hoffman var en aktivist för vapenförbud och lånade sin röst i en animerad annonskampanj driven av borgmästare Bloombergs grupp.

Hoffman, liksom så många andra som kräver strängare vapenkontroll, trodde att brottsligheten skulle minska och att det skulle bli färre dödsfall på grund av skjutvapen om lagarna blir strängare. Vad dessa människor egentligen vill är att ta ifrån oss de medel vi har för att försvara oss mot en tyrannisk regering.

Men att förbjuda saker och ting stoppar inte folk som inte bryr sig om lagen. Maryland har infört mycket stränga vapenlagar och människor blir skjutna till höger och vänster. I alla städer där man infört strikta vapenkontroll-lagar förekommer det ett stort antal brott där vapen används. Chicago, Baltimore, DC och otaliga andra liberalt kontrollerade städer är levande (eller ska jag säga döende) exempel på varför vapenförbud inte fungerar.

Hoffman är ett typexempel på det. Det är olagligt att köpa, sälja, använda eller inneha heroin, men Hoffman kunde köpa det, ha det och använda det. Heroin har ingen medicinsk användning så det är helt olagligt, men Hoffman lyckades få tillgång till tillräckligt mycket för att döda sig själv och ändå ha 50 påsar över.

Det var känt att Hoffman var en drogmissbrukare när han agerade i Blombergs video. Han hade just kommit tillbaka från en avvänjningskur, när hans röst är fylld av oro "för barnen" i en medikampanj gjord för att hindra nyktra, balanserade amerikaner från att äga och bära vapen. Det Hoffman ägnade sig åt är olagligt och grovt oansvarigt och det skulle ha diskvalificerat honom från att själv äga en pistol.

Det gör Hoffmans anti-vapen video ännu läskigare, speciellt i början när han frågar: "Hur många fler gathörn," samtidigt som en rädd kvinna går längs en sjabbig gata, granskad av en skum typ i en bil och en annan tvärs över gatan och skumma figurer i förgrunden.

Hur kommer det sig att en hycklare som bröt mot lagen för att få tag på de illegala droger som tog hans liv, ansåg att han var i stånd att diktera huruvida laglydiga medborgare bör ha vapen?

Hans sprutspets har dödat fler än min revolver!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Alltid ett herrens hallå när en kändis gör en "Persbrant" och dör på kuppen!
Knarkare som knarkare...

Anonym sa...

Det här var verkligen huvudet på spiken!
Gör man det kriminellt att inneha vapen blir det snart bara kriminella som har dem.

Berit sa...

Media av alla varianter, beskriver Hoffman i beundrande ordalag i stället för att ta tillfället i akt och i avskräckande syfte framhålla vilken oansvarig, självisk hycklare han var. Han lämnar efter sig tre minderåriga barn. En sådan person är ingenting att beundra.

Knute sa...

Florida college reverses no-gun policy on campus in wake of school shooting

http://tundratabloids.com/2014/02/intelligence-infiltration-in-the-least-likely-of-places.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.