12 februari 2014

Is-storm i Atlanta


Obama och Atlantas borgmästare har kallat in nationalgardet för att bistå vid katastroftillstånd. Första omgången i går var inte så farlig här i den sydvästra förorten, men bedömare varnar för en “potentiellt katastrofal” andra omgång med vindstyrka runt 10 meter per sekund och när tjocka lager av is tynger ned träden bryts de och faller över el-ledningarna. Hundratusentals människor kommer i så fall att tvingas sitta i sina mörka, kalla bostäder i flera dagar.

TV visar att gator och vägar i metro Atlanta till stor del är övergivna. Kontor och skolor är stängda och människor kurar därhemma. Man har tagit lärdom av vad som hände för två veckor sedan, när tusentals människor var strandsatta på isiga, kaotiska vägar i timmar, när vi fick 2 tum snö. 
Hundratals trupper från Georgia National Guard finns nu i beredskap i fall evakueringar behövs för sjukhus och vårdhem, och mer än 70 skyddsrum har öppnats.

Vår generator är fylld med disel, vedlådan är full, vi har mat och vatten och laddade batterier för oss och många av våra grannar i flera dagar om det skulle behövas. Livsmedelsbutikerna ser ut som jag minns Leningrad på 80-talet.

Kommer ni ihåg att Albert I från “Kyrkan för Global Uppvärmning” och hans följeslagare, förutspådde att Nordpolen skulle vara isfri nu? I stället är isen tjockare.

Satellitdata visar att den arktiska havsisen blir tjockare samtidigt som Antarktis havsis  fortsätter att expandera till nära rekordnivåer, enligt en rapport från US National Snow and Ice Data Center i Boulder Colorado, (5 februari 2014.)

De sanna troende påstår att rekordkylan vi upplever i kontinentala USA beror på att uppvärmningen vid Nordpolen knuffar kall luft söderut. Att Nordpolens havsis är tjockare, måste således bero på att varm luft från kontinentala USA driver kall luft norrut och det orsakar att havsisen blir tjockare.

Kom ihåg att för de verkligt troende hänger allt samman med den av “Människan Orsakade Globala Uppvärmningen”.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.