20 februari 2014

Obama lurar till sig mer pengar


Barack Obama kommer att bli ihågkommen för många saker. Förutom att han ljugit om allt kommer vi att minnas hans beslutsamhet att slösa skattemiljarder på allt tänkbart grönt lurendrejeri, alltifrån sol-och vindenergi till el-bilar, och nu är det "klimatförändringar” som gäller.
I den budget som ska presenteras nästa månad begär han flera miljarder för “forskning angående de beräknade effekterna av klimatförändringen och för att hjälpa amerikaner att förbereda sig för dem, bland annat med ny teknik och infrastruktur”

Den senaste desperata påhittet att skrämma människor är att skylla den senaste köldknäppen på "the polar vortex".

Detta är ytterligare ett sorgligt exempel på skräpvetenskap som syftar till att skapa rubriker och rädda ansiktet i massmedia. Det har redan misskrediterats. Fler och fler informerade människor har tappat tålamodet med de charlataner som tar sig friheten att gömma sig bakom vad de kallar vetenskap, när de i själva verket bara konstruerar pressmeddelanden för att passa det politiska behovet för tillfället.

Lagen om oavsiktliga konsekvenser ger “gröngölingarna” örfilar gång på gång, men det står de ut med så länge deras fickor fylls av skattebetalarna.
En ursäkt vi ser mer och mer nu är: “Även om vi har fel om att CO2 kommer att orsaka en klimatkatastrof,  kommer vi att göra bra saker som gör att vi inte behöver vara rädda.”

James Deringplole beskriver vindkraftverken som “fladdermus-mosande, fågel-styckande miljökrusifix” och nu har vi också värmekraftverk som fåglar ser som en skimrande yta på en sjö. Problemet är att speglarna vid dessa anläggningar värmer upp luften till över 500 C. och det grillar fåglarna ganska snabbt.

Och det är inte bara fladdermöss och fåglar som far illa. Genom att bra jordbruksmark används för att odla biobränsle har matpriserna skjutit i höjden och skapat onödig misär och svält. Den ekonomiska utvecklingen i både rika och fattiga länder lamslås genom försök att förbjuda koleldade kraftverk.
Vacker natur och vyer förstörs med solpaneler och vindkraftverk,  ökar energikostnader och förorenar miljön under tillverkning.
Barn och andra utsatta grupper skräms av alla lögner om undergång och katastrof. Personer, typ Al Gore, har getts nya ekonomiska möjligheter att tjäna pengar utan att bidra med något som är till nytta för samhället.

Byråkratier såsom EPA i USA och EU-kommissionen i Europa har getts befogenhet att instifta eko-regler på bekostnad av mänskligheten.
De översvämningsskador vi nyligen sett i södra England är exempel på de följder som uppstår när det förmodade miljöskyddet får företräde framför människors välfärd och möjligheter till utveckling.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Solstekt fågel - priset för solanläggningar! Kanske skulle de börja kalla det “röd energi” i stället för “grön energi”.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2014/02/solstegt-fugl-prisen-for-solanlg.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.