26 februari 2014

Obama och hans gud

Barack Obama talade till den liberala aktivistgruppen “Organizing for Action” i går. Han sade att de insatser medlemmarna gör för att bekämpa Republicans och se till att människor anmäler sig till  Obamacare är "Guds verk"."Du vänder dig till de vänner som är Republicans, som i grunden är trevliga personer, men som inte kan stå ut med Obama och du vet att de tittar på fel nyhetssändningar .
[Han kan inte sluta skylla på Fox News för att hans presidentskap är ett sådant katastrofalt misslyckande)
 Vi ska göra en storsatsning under de närmaste veckorna. Men som sagt, jag kan prata, mitt team här i Washington kan prata,  men det kommer inte att betyda lika mycket som när du är ute och argumenterar.
     Det arbete du utför är Guds verk. Det är hårt arbete.  Du har inte privilegiet att bara gå omkring och säga nej till allt. Du har inte privilegiet att  bara vara cynisk. Du vet att landet inte rör sig framåt på egen hand. Du förstår att det händer, därför att vanliga människor samlas för att göra fantastiska saker."

Att upphäva och ogiltigförklara sjukförsäkringar för miljontals amerikaner och tvinga dem att köpa försäkring med högre premier med högre självrisker: Det är Guds verk.

Att se till att rekordmånga amerikaner lever på matkuponger, bostadsbidrag och mängder av andra socialbidrag; Det är Guds verk.

     Löften om att samarbeta och “lyssna på den andra sidan” och samtidigt under fem års tid skylla sina egna misslyckanden på andra: Det är Guds verk.

  Kringgå den amerikanska konstitutionen, kongressen och domstolarna: De är Guds verk.

Barack Obama utför dagligen sin guds arbete.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Sånt får Du väl inte säga i Sverige? Här är det ju de oansvariga opinionsbildarna på STASI agenturen SR/SVT som bestämmer vad du "får" veta.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.