06 februari 2014

Skolor i New York ska fira muslimska helgdagar


New Yorks nye borgmästare Bill deBlasio är ännu mer vänstervriden än sin föregångare Bloomberg.
Han jobbar på att förbjuda hästdragna vagnar i Central Park och ersätta dem med el-bilar.
De Blasios motivering är att "Det är inte humant, de är inte lämpliga för år 2014. Det är över. Så, titta på när vi gör det”
(Ungefär som när O. säger, "Jag har en penna och en telefon")

Hästar och vagnar har funnits i New York City, förmodligen sedan 1700-talet, när de var det enda transportmedlet.  Det nuvarande häst-och-vagn-företaget har funnits sedan 30-40-talet.
Hästägarna hävdar att den verkliga anledningen är att deBlasio har goda vänner bland en grupp djurrättsaktivister, "New Yorkers for Clean, Livable, and Safe Streets (NYCLASS)", vars motto är "Agera politiskt för djuren".

Här har ni ett perfekt exempel på hur de progressiva, fanatiska, socialisterna fungerar. De lovar väljare alla möjliga godsaker så att de kan bli valda, för att sedan visa vilka intrigerande maktmonster de är. Korruption är medlet, fullkomlig makt är målet och de anser sig ha rätt att detaljstyra livet för resten av mänskligheten.

Vad de blinda dumma väljarna inte ser, när de faller för alla fagra löften om att "de rika måste betala sin andel”,  är att sådana som de Blasio också anser sig ha rätt att stoppa legitim verksamhet för att det är "olämpligt" enligt hans förvridna diktat. Det är logiskt för den som anser sig ha rätt att omfördela andras pengar, att också tro att de har rätt att ruinera all verksamhet som de inte gillar.

Muslimer och kommunister har det gemensamt att de vill utrota amerikansk/västerländsk kultur. Muslimer kan tänka sig att göra det via bomber - de “progressiva” gör det mera smygvägen.
Ett sätt för de Blasio är att underminera traditionella amerikanska högtider genom att blanda upp dem med hopkok av främmande högtider som är meningslösa för de flesta.  Ju mer hotfull en civilisation är desto mer fördelar får den. Det är därför som vi kan läsa detta från NY där mer än 3000 människor dödades för lite mer än 10 år sedan:

New York City är på väg att stänga skolorna under två muslimska helgdagar och Lunar New Year - men borgmästare de Blasio är inte så säker när det gäller den hinduiska festivalen Diwali.
   På Brian Lehrer Show i måndags, sade borgmästaren att han inte tagit ställning till om Diwali - ljusfestivalen som firas i Indien och andra länder i södra Asien - också borde vara en ledig dag.
     Men han sa att han skulle genomdriva att skolorna stängs för Lunar-nyåret och för de muslimska heliga dagarna Eid al-Fitr och Eid al-Adha,
     "Vi är besvikna”, säger Dr Shashi Shah från föreningen för Indier i Amerika.
Vi har försökt under en lång tid ... Det är väldigt viktigt för samhället “.
Ett litet tips till Dr. Shah.
 Påkalla USAs förintelse i hinduismens namn. Spräng en bomb på Manhattan och du kommer att få en hel veckas skollov.

Och om de Blasio verkligen vill "respektera muslimska traditioner", kanske han bör förbjuda muslimska flickor från att gå i skola över huvud taget. Förbjud också alla muslimska kvinnor från att köra bil eller visa sina ansikten offentligt. Och kanske han borde ge ut “kulturella” riktlinjer för hustrumisshandel.

6 Kommentarer:

Knute sa...

Muslims crucify a dog and a cat to a cross in Malta

A dog was found crucified and hanging up side down from a cross at the Rotunda in Mosta, Malta. Later a cat was also found crucified and hanging up side down from the cross on St Philip’s statue, also in Mosta. The police have found several similar cases of crucified animals.

What does this crucifixion of animals mean? It means “you” are next. “We’re coming to take you (Christians) down”.

http://themuslimissue.wordpress.com/2014/02/04/muslims-crucify-a-dog-and-a-cat-to-a-cross-in-malta-in-earmarked-islamic-territory/

Anonym sa...

Tack för dina ord, Berit. "Min" America går inte att känna igen, vad är det som står på? För 30 år sedan lämnade jag min östeuropeiska totalitära hemland, som nu har en välfungerande pluralistisk demokrati. Medan bolshevik-islamisk farsot breder ut sig i länder som förr var demokratins vagga. Obegripligt.
/ Nick

Berit sa...

Medan Sovjetunionen fanns, försvarade Vänstern den med näbbar och klor ända till slutet. Deras mål på den tiden var att förmå Väst att lägga ner vapnen så att Sovjet kunde ta över. Det var så den sk. “Peace movement” kom till. På samma sätt som med dagers vänsterpartier kunde inga fakta rubba dem från deras tro och mål.

Knute sa...

Hemska bilder av barn som mördats av muslimska terrorister i Syrien. Dagligen förföljs miljoner kristna för sin tro.

http://varstundisverige.blogspot.se/2014/02/vad-sager-apostlarna-i-svenska-kyrkan.html

http://adderat.blogspot.se/2013/06/demokrati-fred-och-frihet.html

Knute sa...

Obama: Islamic Terrorists Driven by Western “Injustice”

Each individual’s radicalization can be prompted by many factors, and disagreement with Western policy may be one of them, but it is not the decisive factor. Yet, it is the factor that President Obama most references.

However, factors such as Islamist ideology were not mentioned.

Until the threat of Islamist ideology is accurately pinpointed as the problem, American foreign policy will be flawed.

http://www.clarionproject.org/analysis/obama-islamic-terrorists-driven-western-injustice

Patrik sa...

Varför skapade den förmente guden först naturreligionerna, sedan de första civilisationernas religioner såsom Babylon, Egypten, Kina och Indien, sedan traderade detta till judarna, sedan de kristna och slutligen till muslimerna?
Denna mångfald av religioner, där flera säger sig vara de utvalda.

Trots detta klarar sig indianerna i Amazonas djungler utan någon av de Abrahamitiska religionerna, liksom Aborginerna klarar sig utan den kristne guden.

Här i norr fanns asagudarna och innan det fanns de gamla gudomarna.

De gamla gudomarna innefattade en manlig del och en kvinnlig del, det som kan beskrivas i termer av yin och yang.

Hur förklaras könet på galaktisk nivå? Finns det manliga och kvinnliga galaxer? Eller galaxer är könslösa? Kan det vara nivåer av indelning, som mänskligheten inte verkar vilja fatta eller inte är skapt att fatta, utan endast skall lära sig sin nivå, liksom varje livsform skall lära sig sin plats?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.