27 mars 2014

38 förhalningar hittillsI videon nedan fastslår Al Sharpton, mycket övertygande,  att 31 mars är sista dagen som man kan teckna sig för Obamacare, men nu har Health and Human Services (HHS)  kommit med ytterligare en ändring - den trettioåttonde i ordningen.
Det enda som återstår av den ursprungliga lagen är att man kan fortfarande tvinga nunnor att teckna försäkring för preventivmedel och abort.

Så länge som folk själva intygar och markerar  att de hade vissa svårigheter att registrera sig på de 36 olika federala försäkringsförslagen har man ingen “sista dag” längre.

Den här ändringen  är särskilt anmärkningsvärd eftersom HHS ansvariga  (läs Kathleen Sebelius)
förnekade bestämt att det någonsin fanns den mest avlägsna möjlighet att man skulle ge ytterligare en tidsfrist. De hävdade tom. att myndigheten saknade rättslig grund för att göra det.

De förlängde inskrivningsperioden genom att likställa det med "exceptionella omständigheter, såsom naturkatastrofer,  jordbävning, massiva översvämningar, eller orkan."

Som en del av denna förlängning poängterar HHS att man inte kommer  att kontrollera verkliga orsaker till inskrivningproblem utan i stället förlitar man sig på vad byrån kallar "ärlighets-systemet." Ingen kommer att fråga varför någon behöver vänta med att teckna försäkring.

Allt detta är en inbjudan till människor att utnyttja och missbruka systemet och vänta tills de blir sjuka eller skadade innan de anmäler sig för försäkring.

Det är som att vänta tills huset står i ljusan låga innan man tecknar en brandförsäkring.

Allt vad Obama rört vid har visat sig vara politisk improvisation och oärlighet. Man kan inte lita på någonting som HHS påstår och inte heller på USAs president.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Andra länder med dyrköpta erfarenheter av socialistisk livegenskap typ Sverige och England har tydligen inte slagit igenom fullt ut i Amerika. Det finns kanske hopp? Möjligheten att analysera dessa galenskaper fick vi aldrig i Sverige, antingen köpte man rösterna för att genomföra förändringarna
eller så stal politikerna genom beskattning pengarna från medborgarna för att med hjälp av pålitliga tjänstemän tvinga igenom "reformerna".
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.