28 april 2014

En frivillig beskyddare av Bundy…

.....sätter CNN-reportern på plats när han kommer med inlindade, ledande frågor

Sanningen gör ont


“Hur fruktansvärda är de förbannelser som muhammedanismen lägger på sina anhängare ! Förutom fanatiskt raseri , som är lika farligt i en man som rabies i en hund , finns där också denna skrämmande fatalistiska apati. Effekterna är uppenbara i många länder. Vanor som inte kan förutses , slarvigt jordbrukssystem , ineffektiva handelsmetoder,  otrygghet vad gäller privat ägande, existerar var än anhängare av profeten styr eller lever .
En försämrad sensualism berövar detta liv nåd och förfining och nästa liv dess värdighet och helighet.  Det faktum att varje kvinna enligt muhammedansk lag, måste tillhöra en man som hans absoluta egendom - antingen som ett barn, en fru , eller en konkubin - försenar den slutliga utrotningen av slaveri tills tron på islam har upphört att vara en stormakt bland män. Tusentals blir modiga och lojala soldater i tron : alla vet hur man ska dö , men påverkan av religionen förlamar den sociala utvecklingen för dem som följer den. Det finns ingen starkare bakåtsträvande kraft i världen . Långt ifrån att vara stagnerande , är muhammedanismen en militant och missionerande tro “.
 från The River War av Winston Churchill

Paul Weston, ordförande för partiet Liberty GB och en kandidat för Europaparlamentsvalet den 22 maj citerade dessa rader och arresterades, efter att en kvinna klagat till myndigheterna.

Storbritannien åtnjuter inte samma frihet som det var meningen att The Bill of Rights ger till amerikanen  (i den mån vi får utöva dem längre), men att det inte är tillåtet att citera Churchill? - Det är  nytt.

Eller kan det vara så att i detta citat, nådde Mr Weston fram till vad tänkande människor i väst anser är så stötande i islam.

Sanningen gör ont, antar jag.

En ny lag träder tydligen i kraft i Sverige efter jul detta år. Vad jag förstår kommer den att tillåta att människor åtalas om de uttalar sig kritiskt om invandring och politikers ovilja att ta itu med frågan.
Källa

Kan någon förklara vad det kommer att innebära i praktiken för oss som bloggar och skriver kommentarer?

27 april 2014

Liberalism är en mental sjukdom


Lurendrejare använder inte fakta för att övertyga skeptiker utan väl tillrättalagda ord, för att få den lättlurade att tro, just det han så gärna vill tro. Inget budskap har varit enklare att sprida bland de lättlurade i världen än löftet att de ska få någonting för ingenting. Det är sanningen om Obamas sjukvårdsplan.


Det börjar gå upp för väldigt många nu att “en fri lunch existerar inte”.

“Naturligtvis tycker jag att alla ska ha sjukvård. Jag fattade bara inte att det var jag som skulle betala för den.”

———————

Jag ber om ursäkt för att det tagit lång tid att lägga ut kommentarer, men jag har befunnit mig långt “upp i skogarna” i Oregon där det inte funnits någon internet-anslutning.  Nu är vi i The Peoples Republic of California men tiden räcker inte till för att skriva speciellt mycket. Välkommen att bidra med det du har på hjärtat så länge som det passerar min censur.

24 april 2014

Hur dum får man vara?


New York polis ( NYPD)  uppmanade igår allmänheten att twittra in sina bästa bilder som de har när de är tillsammans med poliser runt om i New York. Under de första minuterna twittrades det in små trevliga bilder av turister där de står tillsammans med poliser. Därefter spårade det ur fullständigt....



Ett gott råd är att aldrig ställa en fråga som du inte redan har svar på

Det finns väl ingen någonstans i världen som tycker om poliser - förutom familjemedlemmar ( de närmast sörjande?)

Inbillar mig att för 50 år sen så kanske det var annorlunda, men nu är polisväsendet snarlikt en terroristorganisation.
Ju mer centraliserad polismakten är dess värre verkar det bli.  Passa er.

Country Bumpkin


Under dödläget vid Bundy-ranchen beskrev Clark County kommissionären Tom Collins de personer som kommit från  Utah för att stödja Bundy,  som "inavlade jävlar som borde se till att de hade begravningsplaner" om de vågade visa sig.
Det är dessa "inavlade bastarder" från landsbygden i Amerika - de ständigt hånade bondlurkarna och rednecks och “teabaggers” och dumbommar som genomgående varit föremål för trångsynthet i USA under generationer.
 Den federala regeringen, konventionella media,  den akademiska världen och de flesta stadsbor, verkar inte se landsbygdens vita amerikaner som människor.

Och de är en utdöende skara. År 1790 bodde endast 5% av amerikanerna i stadsområden men nu är det över 80% som bor i städer.  För hundra år sedan bodde ungefär 70% av amerikanerna på landsbygden. Den kvoten är nere till ca 15% och minskar för vart år.

Vi bilar just nu genom vad man kallar “fly over country” och det är uppenbar att landsbygdsbefolkningen försvinner. Kansas är nog den tråkigaste staten man kan resa igenom om man inte älskar att titta på åkrar och betesmarker så långt ögat kan se mil efter mil, timme efter timme. Bilden avbryts ibland av jättestora silos och en och annan oljepump samt övergivna bondgårdar.

Enligt folkräkninsuppgifter förra året drabbades nästan 60% av USA: s lantliga områden av en nettoförlust av invånare.  I reella tal, har USA: s landsbygdsbefolkning minskat under tre år i rad. Detta är ett resultat av vad som kallas "naturlig minskning," när dödsfall är fler än födslar.
Antalet lantliga amerikaner blir äldre och alla industrijobb har flyttats utomlands så ungdomarna flyr antingen till städerna för att hitta arbete eller jobbar på den lokala Walmart för minimilön,  där de lagrar, säljer och köper prylar som tillverkats av kineser.

Amerikaner packas samman i storstadsområden och det som man kallar “fly-over-country”  blir mer och mer som gigantiska spökstäder.  Det som brukade vara känt som “typiskt amerikan”  kallas numera extremister. Det som var landets hjärta är nu bakvatten.
En av de största kulturella skillnader i den amerikanska kulturen har alltid varit stad  v. landsbygd, och det verkar som staden vunnit.

Det är ingen slump att den senaste generationen visar en ökande medkänsla med minoriteter, kvinnor och homofiler men visar en öppen negativa stereotyp-syn gentemot “ den konstiga exotiska ras som kallas den vita amerikanska landsbygdens folk”.

22 april 2014

När vi ser tillbaka


I dag har vi kört genom Missouri och Kansas och övernattar i Denver, Colorado.
En lång bilresa inbjuder till mycket småprat om : “Minns du hur det var?"

Vår frihet har tagits ifrån oss så sakteliga, bit för bit, att det är svårt att verkligen komma ihåg “hur det var”.
Men med hjälp av Google verifierade jag 10 saker vi kunde göra 1975 som vi inte kan göra nu.

År 1975 :

1.Man kunde köpa en flygbiljett och flyga över hela världen utan att någonsin visa legitimation och utan att bli kroppsvisiterad vid flygplatsen.

2.Man kunde köpa hostmedicin utan att visa leg .

3.Man kunde resa till Mexico och Kanada utan pass.

4.Man kunde köpa ett vapen utan att visa leg.

5.Man kunde ta ut hur mycket pengar som helst från bankkontot utan att banken lämnade in en rapport till regeringen .

6.Man kunde få ett jobb utan att behöva bevisa att man var en amerikan .

7.Man kunde köpa cigaretter utan att visa leg.

8.Man skunde prata i telefon utan att regeringen visste vem man  ringde till eller vad man sade.

9 Man kunde öppna ett konto hos en aktiemäklare utan att behöva förklara var pengarna kom ifrån .

10 . Det var enkelt att öppna ett schweiziskt bankkonto.  Samtliga schweiziska banker var villiga och glada över att öppna konton för amerikaner och svenskar.

Det finns säkert hundratals fler exempel, men övervakning är på plats och allt som återstår nu är hårdare tag .

När det gäller näringslivet är skillnaderna  mellan nu och 1975 ännu tydligare .
Under senare år har branscher inom industrin bombarderats med regler och förbud som har strypt den fria marknaden . Det ser verkligen inte ut som det kommer att bli bättre framöver . Ganska snart kommer ekonomin att kvävas och kollapsa och om ryssarna överger petrodollar som svar på USA’s inblandning i ukrainakonflikten kommer det att gå ännu snabbare.



21 april 2014

Påskmeddelande från White House

20 april 2014

Tysklands president lägger sig i


Ilskan växer bland de styrande inom EU, över att de schweiziska väljarnas  beslutade att stävja massinvandring till sitt land.   Tysklands president Joachim Gauck varnade för att självstyret  är "farligt”.  Schweiz är inte medlem i EU, men detta har inte hindrat ledare i  Tyskland och resten av EU från att vässa klorna och väsa mot sin oberoende granne och  utsätta schweizarna för obehagligheter med anledning av beslutet att begränsa invandringen.
 Gaucks attack mot schweizarnas konstitutionella självstyre,  är bland de mest extrema hittills och det har upprört medborgarna, oavsett politisk tillhörighet.

Gauck hävdade att tyskarna "respekterar de demokratiska beslut" som fattas av väljarna. Men i stället för att låta medborgarna rösta direkt - en vanlig företeelse i Schweiz, där de allra flesta politiska beslut fattas på lokal och kanton-nivå - menar den tyska presidenten att man bör övergå till “representativ demokrati" i stället.  Han sa att det fungerade "mycket bra" i Tyskland.  Det schweiziska folket och till och med deras politiska ledare är inte roade över att utländska ledare kritiserar deras system av självstyre och möjligheten att direkt rösta för att åsidosätta önskemål som framförs av etablissemanget. 


Och det är inte bara i Schweiz som man fått nog.
Faktum är att hela Europa rasar över massinvandringen och andra frågor som utlöst krav över hela unionen om nationella folkomröstningar i stil med Schweiz.

 Men den framväxande Brysselbaserade superstaten, liksom många av dess medlemsregeringar, är ökänd för att tvinga igenom sin vilja oavsett vad allmänheten tycker.  Vi ser omfattande insatser för att krossa alla kvarvarande rester av nationell suveränitet och skapa ett "federalt" Europa, vilket strider emot nästan alla medborgares önskemål.  I de få fall där folkomröstningar tillåtits, har man gått emot EU-systemets planer men EU-ledningen har ändå tvingat sin vilja igenom .   "Lissabonfördraget" är  ett utmärkt exempel.

Tyskland, har gjort sig känd världen över för omfattande kränkningar av mänskliga rättigheter - särskilt när det gäller den hänsynslösa förföljelse och statlig terror som drabbar familjer som vill undervisa sina barn i hemmet.  Många familjer har redan har flytt utomlands och sökt asyl i mer toleranta och frihetsvänliga nationer.  Schweiz, å andra sidan, är fortfarande ett av de länder som avundas av världen. De har en ekonomi som borde få  EU att skämmas och ett  starkt skydd för frihet. Schweiziska väljare borde vara kloka nog att ignorera Gauck. Tysklands egen historia har visat, att en ohämmad politisk klass är mycket farligare än självstyre någonsin skulle kunna vara.

————

Nu ger jag mig av på min årliga bilresa över kontinenten så det blir sparsamt med skriverier på ett par veckor.

Hoppas ni alla har en God och Glad påsk!

"Domestic Terrorists"

19 april 2014

Skytten i Kansas



Alltsedan i mars har en krypskytt härjat på motorväg 71 i Kansas, där han skjutit mot minst 20 bilförare. Tre personer skadades men ingen livshotande.

I går offentliggjordes att skytten arresterats - en 27 årig man - och gissa vad han heter:
MOHAMMED P. Whitaker!

Vadslagning

18 april 2014

Vill PETA utrota höns?

Under 135 år har White House inbjudit barn till en påsklek som kallas “Easter Egg Roll”, men i år har PETA skrivit till Fru Obama för att pressa henne att använda plastägg i stället för riktiga ägg.

De anger 3 anledningar till varför de anser att plast är bättre:
Eggproduktion är grym, att äta ägg är inte hälsosamt och det strider mot Michelles “Let’s Move”-agenda.

Från PETAs brev:

För hönor på ägg-farmer, är påsken inte en tid för förnyelse eller glädje. Det kan ta upp till 34 timmar i typiskt helvetiska förhållanden för en höna att producera bara ett av tusentals ägg som användas för Easter Egg Roll.

Ägg är fyllda med mättat animaliskt fett och kolesterol, som är primära bidragsgivare till några av vårt lands värsta dödliga sjukdomer,  däribland hjärtsjukdomar och stroke. Ett enda stort ägg innehåller mer kolesterol än två Big Mac hamburgare gör. Det är fel budskap att ge barnen.

  Dessutom, att uppmuntra konsumtion av grymt anskaffade, ohälsosamma ägg är oförenligt med målen i “Let’s Move!” Initiativet.

Förutom detta brev har organisationen också producerat en video med unga flickor som ber Michelle att stoppa "helvetet” med att använda riktiga ägg.



Hur går detta ihop med Gröngölingarnas inställning till olja? Vad tror de att plastägg är gjorda av?

Och om vi slutar äta ägg ock kycklingar, kommer höns ganska snabbt att bli en utdöd djurart,  för vad finns det då för anledning att föda upp dessa stinkande, högljudda fåglar.

17 april 2014

USA är en oligarki


Om du ber en amerikan - nästan vilken som helst - att beskriva det land han lever i,  kommer han att säga att USA är en demokrati, där vi har rätt att rösta,  rätt att arbeta och uttrycka vår åsikt. Vi har en Konstitution som alla måste följa och vi får ha vilken religion vi vill.

Men en ny studie från forskare vid Princeton och Northwestern University med titeln Testing Theories of American Politics: Elites, Interest Groups, and Average Citizens visar att föreställningen om att det Amerika som innebär lika villkor för alla medborgare - så som det var avsett - existerar  inte längre.
Rapporten säger :

"Trots det till synes starka empiriska stöd från tidigare studier för teorier om majoritetsdemokrati, tyder våra analyser på att majoriteten av den amerikanska befolkningen faktiskt har väldigt litet inflytande över den politik vår regering antar.
När preferenser för en ekonomisk elit och organiserade intressegrupper är tillgodosedda, har den genomsnittlige  amerikanen endast en minimal - nära noll - statistiskt icke-signifikant påverkan på allmän politik och riktlinjer.  "

Med andra ord -  USA är ingen demokrati, utan en oligarki. (fåvälde)

Det politiska och socioekonomiska systemen i landet är speciellt utformade för att gynna elitens intressen. Feds pumpar in nya pengar som varje månad hamnar hos investmentbanker och finansiärer.

Enbart innehav av en liten mängd marijuana placerar en icke-våldsam person i fängelse under lång tid, medan personer som var ansvariga för försnillning av 40% av Amerikas välstånd år 2008 har inte bara undvikit att ställas inför rätta utan har dessutom belönats.

Personer som avslöjar den kriminalitet som pågår måste fly och gömma sig utomlands,  medan de som ägnade sig åt mutor, konspirationer och mord går fria.

Det som tilldrog sig vid Bundys ranch är ett perfekt exempel på hur eliten anser att den kan ta för sig.
En manipulerande senator, med anknytning till utländska företag,  bestämde vad som var bästa för den egna plånboken och angrep en ranchägare och utsatte hundratals människor för fara, bara för att uppnå sina syften.

När vi överlämnar vår makt, inflytande och pengar till eliten, som vi har gjort i dagens moderna Amerika, har vi har också överlämnat vår frihet.
 Vi är vid samma punkt i vår historia som det romerska riket, när det stod inför sitt fall - och av samma anledning - skandalös korruption.

Det finns inget hopp för ärlig politik utan en stor genomgripande reform.


16 april 2014

Kriget mot kvinnor



Obama-administrationen letar febrilt efter områden där de kan skapa  - ja, SKAPA - ett krig av något slag.  Ett könskrig passar deras planer, så att de kan väcka ilska hos kvinnor över icke-existerande problem och sedan placera sig själva som de som kan rädda kvinnor från denna otroliga fara. Demokrater är politiskt smarta och de vet när de behöver en ny “falsk flagga” att fokusera på.

Så  Democratic Senatorial Campaign Committee går ut och säger att kvinnor bara tjänar 77 cent för varje dollar som en man får i lön.

Man kommer fram till sin statistik genom att jämföra ALLA mäns löner mot ALLA kvinnors löner,  vilket är orättvist eftersom män oftare väljer farliga utomhusjobb, vilka tenderar att betala mer och kvinnor väljer säkra och bekväma inomhusjobb.
Vi ser inte så många kvinnor som fäller träd runt kraftledningar men det finns många som tar hand om faktureringen på kontoret. Det är också vanligare att se män som river hus, jobbar på sågverk, på oljeplattformer, i gruvor och andra smutsiga jobb som kräver stora, starka människor.  Kvinnor är ganska bra på att organisera  kontorsarbete och tillbringar mer tid med att ta hand om barn. Vi har våra olikheter och tillsammans håller vi samhället igång.

Temat  “Kriget mot kvinnor" var en viktig del i Barack Obamas 2012 aktion.  Och eftersom politikerna tenderar att upprepa vad som fungerar, driver  Democrats samma tema igen för 2014 - och utan tvivel - som förberedelse för en Hillary Clinton-kampanj 2016 där allt ifrågasättande och all opposition kommer att behandlas som bevis på sexism.

Men har de gått för långt?

Pålitliga democrat-blaskor som USA Today och The Washington Post har publicerat artiklar som antyder det och visar att samma kommitté som skapat denna dollar-myt, betalar sina egna kvinnliga medarbetare 70 cent för varje dollar som deras manliga anställda tjänar.

15 april 2014

Provokation?

När U.S. Navy skickar en missile destroyer till Svara Havet är det helt i sin ordning, men när ett ryskt SU-24 jaktplan flyger över samma destroyer ett dussintal gånger kallar man det en provokation.

Kommer ni ihåg Monty Python and the Holy Grail?



“Jag fiser i din riktning, rent allmänt.”

Offentlig förnedring


En 62 årig man i Ohio dömdes att tillbringa söndagen framför sitt hus med en stor handskriven skylt:

"JAG ÄR EN MOBBARE!  Jag trakasserar  handikappade barn, och jag är intolerant mot de som är annorlunda än jag. Mina handlingar återspeglar inte en uppskattning för den varierade South Euclid-gemenskap som jag lever i."




Edmond Aviv - har trakasserat en grannfamilj och deras adopterade handikappade barn under 15 års tid och förutom skamstraffet ska Aviv också tillbringa 15 dagar i fängelse och genomgå “Anger Management” klasser och rådgivning.  Aviv hade också skrivit ett brev med en ursäkt till den drabbade familjen.

I ett litet samhälle där “alla känner alla” kan jag tänka mig att ett skamstraff fungerar, men anledningen till att våra förfäder övergav skampålen var nog att det inte var effektivt längre .  Merriam-Webster Dictionarys definition av skam är "en känsla av skuld, ånger eller sorg som du har eftersom du vet att du har gjort något som är fel”.

Generellt sett finns det ingen skam längre i vårt samhälle. En gång i tiden var kändisar livrädda för skandaler, eftersom det kunde ruinera dem.  Nu bidrar popkulturen till att förhärliga människor som gör dumma, oansvariga saker.  Nu är skandaler det bästa som kan hända en halvdan artist som söker ära och berömmelse.

Och se bara på politiker:  Anthony Weiner, Eliot Spitzer, Mark Sanford, Newt Gingrich, Marion Barry,  BillClinton….
Listan kan göras hur lång som helst med namn på otrogna, drogmissbrukare, förskingrare, lögnare som blir omvalda till poster som borde kräva egenskaper som ärlighet, gott omdöme, självbehärskning och kontroll.

Jag tror att de största normförändringarna i samhället och amerikansk politik kom i slutet av 1990, när Bill Clintons historia med Monica Lewinsky beskrevs i media dag efter dag. Skam förlorade sin status som giftbägare för politiker och Bill Clinton är i dag mer populär än någon annan levande f.d. president.

När JF Kennedy hade sina affärer var pressen tyst om det, men skilsmässa, foton av könsorgan, eller drogmissbruk är inte längre karriär-mördare.  Rapporter om sådana aktiviteter har förlorat sin förmåga att chocka. Detsamma gäller idrottsmän som tar steroider. Antingen är vi väldigt förlåtande eller så är vi fullständigt okänsliga för allt.

Och det är inte bara kändisar och politiker. Det finns inte någon skam i att vara beroende av Välfärdsstaten heller.  Folk brukade skämmas över att behöva förlita sig på regeringen för bidrag till mat och bostäder - om de fick bidrag ville de inte att andra skulle veta det. De hade stolthet. De hade värdighet.

Nu har man  EBT-kort av plast som ser ut som ordinarie kreditkort för att undvika det "stigma" som man menar följer med pappers-matkuponger.  Och vi  uppfostrar nya generationer till statligt beroende utan ett ögonblicks eftertanke.

14 april 2014

Om du gillar ditt handikapp...

“Gatukonstnärerna” under Masters Golf Tournament här i Georgia var framgångsrika och gav oss rätt perspektiv på Obama och etablissemanget.  Vi har sett liknande initiativ tidigare i Los Angeles.


“Om du gillar ditt handikapp kan du behålla det”

Meddelandet kunde ses över hela stan, på el-stolpar, husväggar, privata trädgårdar och även vid infarten till golfklubben.





13 april 2014

Feds backade den här gången


I går skrev jag om händelserna vid Bundys boskapsranch i Nevada. Vad vi visste då var att den federala Bureau of Land Management  (BLM) satt upp avspärrningar runt Bundy-familjens land, ranch och hem. De hade tagit dit extra artilleri, hundar och krypskyttar. De hade börjat arbetet med att föra bort mer än 300 nötkreatur som inte tillhörde dem.


Det sades att det var för att skydda öknensköldpaddan,  men sedan avslöjades det att BLM hade skjutit långt fler ökensköldpaddor än Bundys boskap hade möjlighet att förstöra.  Det sades också att Bundy hade brutit mot federala lagar genom att inte betala retroaktiva betesavgifter till den federala regeringen. Men guvernören i Nevada upplyste senare om att Bundy hade betalat varje statlig skatt och mött de statliga kraven.

Ryktet sade också att det fanns planer på att bygga en kinesisk vind/solpanel/anläggning och det var enklare att lägga beslag på marken än att betala Bundy.

Vi har många gånger tidigare sett hur fastigheter har beslagtagits för att sedan överlämnas till något  multinationellt företag för ”allmänhetens bästa”.

Men den här gången var regeringen tvungen att kasta in handduken.
Nyheten om det som hände på Bundys ranch spreds som en löpeld över landet.  Inte därför att TV och tidningar var där,  utan därför att mängder av vittnen fanns till hands och dokumenterade händelser via telefoner och videokameror. Vi såg hur Bundys syster slogs till marken, hur hans son blev el-chockad, hur man hotade demonstranter med hundar, viftade med vapen, beslagtog fordon .….
Allt detta gick omedelbart ut över världen.

När det sedan avslöjades  att guvernören i Nevada, och sheriffen i Clark County visste att Cliven Bundys familj inte hade brutit mot någon statlig lag, var de tvungna att backa,  även om jag är säker på att det sved i skinnet att gå emot Harry Reids vilja. 




När situationer som denna uppstått vid tidigare tillfällen,  har informationen inte nått ut till allmänheten förrän skadan redan var skedd, som tex. massakern i Waco eller bortförandet av den lille pojken Elian Gonzales i Florida för några år sedan . (Ni kan hitta massor om det genom att googla )

Den här gången kunde majoriteten av amerikaner omedelbart se vad som hände i Nevada.
Lägg sedan till hur allmänheten långt tidigare tappat tilltron till administrationens ledarförmåga- alltifrån Benghazi till sjukvårdslagen - och när den oredigerade video av hur federala agenter el-chockade Bundys son insåg ledningen att en Waco-stil massaker och en åtföljande utredning inte skulle vara till hjälp för deras sak.

Vi får vara tacksamma för att administrationen inte kunde mobba en vanlig ranchägare till underkastelse denna gång - inte för en sköldpadda eller ett solkraftverk, eller en korrupt senator och hans hantlangare.

Vi är skyldiga Bundy och hans familj ett stort tack för att de är så modiga och rakryggade.

12 april 2014

Bonden Bundy står upp för sin rätt


Cliven Bundy, en 67-årig Nevada ranchägare, är i centrum för en eskalerande nationell tvist med den federala Bureau of Land Management  (BLM) som lägger beslag på hans boskap.

Staten Nevada köptes som en följd av The Mexican war,  som pågick åren 1846- 1848 . (Abbas sång Fernando handlar just om det.)
 Det allra mesta av marken har sedan dess varit allmän mark med vad man kallar “open range-rätt’  vilket tillåter alla boskapsägare att släppa djuren på bete - ungefär som jag minns att man gjorde i Norrland på somrarna när bönderna flyttade ut till fäbodarna.

År 1993 började den federala regeringen kräva att ranchägarna skulle betala en betesavgifter för nötkreatur runt Bunkerville, Nevada. Förändringen skedde efter att man placerade en speciell sorts ökensköldpadda på listan över utrotningshotade djur och BLM utgick ifrån att avgiften skulle avskräcka ranchägare från att låta djuren beta där de kan skada sköldpaddor.

Bundy hävdar att hans familj har haft rätt till betet på marken sedan 1880 och protesterar emot att behöva betala en avgift,  men han har flera gånger förlorat i domstol mot BLM. Med extra pålagor och straffavgifter påstår man att Bundy är skyldig den federala regeringen runt $ 1,1 miljoner

Som ett resultat av de obetalda avgifterna och den pågående juridiska striden mellan Bundy och BLM, har federala agenter, bland annat utbildade cowboys, börjat fånga in boskap på marken i fråga. I måndags rapporterades att  regeringen samlat in 234 av Bundys 908 nötkreatur.
Förespråkare för Staten Nevadas rättigheter och aktivister mot militariseringen av polisen har varit “djupt störd av de påstådda åtgärderna och nu verkar konflikten ställas på sin spets".

Människor som redan tidigare varnat om militariseringen av USA: s brottsbekämpande organ blev mycket oroliga när Bundy hävdade att de tjänstemän som kom och tog hans boskap var beväpnade som soldater.
"De bär samma utrustning som en soldat  - automatvapen, krypskyttegevär, militär kommunikations-och-övervakningsutrustning, massor av fordon". 

Sonen Dave Bundy tog bilder av polisen när uppskattningsvis fem agenter slog honom till marken och arresterade honom för "underlåtenhet att följa flera uppmaningar  från BLMs brottsbekämpning att lämna det tillfälligt stängda området på allmän mark."

Tea Party grupper och Libertarianer har nu blandat sig i kampen om betesrätt och här kan ni se en skrämmande video av en drabbning mellan demonstranter och BLMs kommandosoldater.
Den 10-minuter långa video visade Bundy son Ammon som chockades med en elpistol och Clivens syster Margaret Bundy-Houston som tacklas till marken av en ranger.



Det behövs bara att en polis påstår att en telefon ser ut som ett vapen eller att en gammal man med käpp håller i ett gevär förr än polisen har en ursäkt att öppna eld mot de protesterande och vad som händer sedan vill jag inte ens tänka på.

Ruby Ridge ?

11 april 2014

Amnesti


 Pew Research Center fann att 75 procent av latinamerikanska invandrare och 55 procent av asiatiska invandrare föredrar en " mer omfattande regering med mer service”  och endast 19 procent av Hispanics och 36 procent av asiatiska invandrare föredrar en mindre regering .
Så ingen är förvånad över att tre fjärdedelar av latinamerikaner och asiater röstade för Obama  år  2012.
En  Congressional valundersökning visade att 69 procent av invandrarna stöder Obamacare .
Pew Research fann att 53 procent av Hispanics har en negativ syn på kapitalismen , vilket är fler än vad de knäppa anhängarna av Occupy Wall Street ansåg . Undersökningar visar även att Republicans betoning på patriotism och nationell suveränitet retar många invandrare .
De flesta infödda amerikaner anser att våra skolor ska lära eleverna att vara stolta över att vara amerikan men bara hälften av naturaliserade amerikanska medborgare håller med.

En undersökning som jämförde invandrarnas syn på den amerikanska konstitutionen och internationell lagstiftning är särskilt chockerande . Man fann att de flesta infödda medborgare ser vår konstitution som en högre rättslig myndighet än någon internationell lag , men bara en tredjedel av naturaliserade medborgare delar den uppfattningen .

De traditionella media inser betydelsen av dessa resultat . The New York Times medgav att  “de två snabbast växande etniska grupper - Latinos och Asian - amerikaner - är avgjort liberala.  Invandrare är väl till vänster om den amerikanska allmänheten i många viktiga frågor.
 Det är inte bara invandringspolitik som skapar starka band mellan latinamerikaner och Democrat Party,   utan också de grundläggande principerna för partiet: en generösare välfärdspolitik,  stark statlig inblandning i ekonomin och progressiv beskattning .
 Summan av kardemumman är att amnesti skulle vara självmord för den konservativa rörelsen .

10 april 2014

Sovjet-Sverige ?

Daily Stormer


När president Barack Obama besökte Sverige förra året, uttryckte han sin djupa beundran för den svenska modellen. Men det borde göra amerikanerna lite nervösa.

En FN-rapport säger att Sverige kommer att bli en tredje världen-nation om cirka 15 år, sämre än Libyen och Bulgarien.  Sverige är ett samhälle som tror att det snabbt färdas mot toppen, men kritiker varnar för att det är på väg mot botten.
Det har varit ett laboratorium för alla typer av sociala experiment: Svenska ledare försöker bygga det perfekta samhället.
Landet har jämförts med två nationer som också försökt bygga perfekta samhällen: Nordkorea och Sovjetunionen.
I Sverige, om du inte gillar hur utopin byggs, kommer du inte bli skjuten som i Nordkorea, men ditt liv kan bli mycket obehagligt, mycket snabbt ... "
---------------
Detta är väldigt typiskt när en vald (och icke vald) "elit" tror att de vet bättre än de människor de ska tjäna.

Har vi inte haft tillräckligt många redan?




Det finns vissa moderata i  Republican Party som vill att Jeb Bush, bror till George W, ska söka presidentnomineringen för 2016.  De som verkligen är  konservativa har reservationer när det gäller en ny Bush på “tronen” .

Under en intervju till minne av 25-årsdagen av pappa George HW Bushs presidentbibliotek i College Station, Texas,  talade Jeb B. om olaglig invandring, och kallade det en "kärlekshandling” att ta sig in i USA illegalt.

Som jag ser det är det någon som kommer till vårt land och de kunde inte komma hit lagligt, men  eftersom familjens pappa, som älskar sina barn,  var orolig för att hans barn inte får mat och ville se till att familjen förblir intakt.
Och de korsade gränsen, eftersom de inte hade några andra sätt att hitta arbete för att försörja sin familj.
Ja, de bröt de mot lagen, men det är inte ett allvarligt brott. Det är en typ av handling ....det är en sorts akt av kärlek”
Låt oss utgå från att Jeb Bush har rätt. De människor som illegalt tar sig i i landet gör det av kärlek till sin familj i en desperat ansträngning att skaffa mat till sina barn. Hur skiljer det sig från att råna en bank, rycka väskan av en gammal dam eller stjäla i en affär av samma  anledning?

Även om det kan vara mindre allvarligt att olagligt passerar gränsen än att råna en bank, är det inte ändå ett brott? Att bryta mot lagen på grund av "förmildrande omständighet"  är fortfarande ett brott.

Congress och White House måste komma till en rimlig kompromiss om en invandringsreform och det kommer att krävas en verklig tvåparti-ansträngning -  något vi har sett väldigt lite av under lång tid.  Det är svårt att föreställa sig hur man ska kunna fånga in mer än 11 miljoner illegala invandrare " och "skicka dem tillbaka till Mexiko." Men å andra sidan är det dåraktigt att  bara godkänna en "väg till medborgarskap" utan att först säkra gränsen.

Bush sade också under intervjun att han kommer att fatta beslut om att söka nomineringen i slutet av detta år.

Vem vet, vi  kanske kan se fram emot ett nytt Clinton/Bush-spektakel.



Ser att Italiens inrikesminister Angelino Alfano varnar att mer än en halv miljon invandrare är redo att sätta segel från Nordafrika till Europa “av kärlek till sina barn”.
Människomugglarna ( coyotes, kallas de här) som skördar enorma vinster från båtlasterna, är utrustade med satellit-telefoner och skickar ut rop på hjälp bara 30 till 40 miles efter att de ha lämnat den libyska kusten.

09 april 2014

Inga påskägg för muslimer


 I ärlighetens namn måste jag erkänna att jag fullständigt struntar i att det största muslimska landet i världen stoppar Hollywoods film med Russel Crowe. Noah sägs också vara en muslimsk profet och i vanlig ordning blir muslimer kränkta. Vad som däremot inte kränker muslimer är stening av kvinnor, pedofili och stympning av kvinnors könsorgan.

Det som händer i Dearborn, MI gör mig emellertid upprörd,  framför allt över media.
Staten Michigan har det största antalet muslimer i USA och den näst största arabiska befolkningsgruppen utanför Mellanöstern.  Staden Dearborn, utanför Detroit är ett av de mest populära muslimska tillhållen och där är nu muslimska föräldrar upprörda över att skolorna har delat ut en inbjudan till “Easter egg hunt” från en Presbyteriansk kyrka.  “Easter egg hunt” anordnas vid påsktiden av skolor och kyrkor, föreningar och dagis och går ut på att barnen springer omkring i vårgräset och letar färgglada påskägg fyllda med godis.

Det störde verkligen mina två barn," säger en muslimsk förälder som har  två barn i åldern 7 och 9. "Min son sade:  Pappa, det kändes obehagligt att få denna broschyr som inbjuder mig till en kyrka. Jag trodde att kyrkor inte ska blandas ihop med skolor.”

Bortsett från det kloka i att ett skoldistrikt distribuerar material för något som ska hända på en plats för tillbedjan, kan man ju undra vad det spelar för roll. Att leta påskägg  har verkligen inget dolt kristet budskap som kan skada de stackars barnen. Symboliken från medeltiden om ägget som det nya livet, har gått förlorad för de flesta amerikaner för länge sedan.

Det händer ständigt här i USA att muslimer klagar över att de på något sätt inte respekteras i kulturen. De klagar över broschyrer och annonser, och att deras kvinnor måste visa ansiktet i banken.
 Om andra normala kvinnor inte vill delta i jippon som  " Jihab-dag för alla på jobbet” kommer medierna springande och gör stor sak av det.

Vi andra kan inte se att det är något att klaga över, men muslimer gör stor sak av allt som tänkas kan.  Om jag inte är intresserad av en tillställning, låter jag bli att gå, men muslimer ropar på sina vältränade, lydiga journalister som rapporterar om hur kränkta de är över varje liten struntsak.

De klagande föräldrarna kommer att lära sig att en inbjudan till påsklek inte strider mot Konstitutionen. Vad de också så småningom kommer att inse, är att om man ständigt “Ropar Varg’ och klagar kommer ingen att bry sig.

Alla som bor här i USA - en nation grundad av många olika sorters kristna - blir alltid vid något tillfälle ifrågasatt.  Det är en del av att vara amerikan.

Ett råd till gnälliga muslimer: Lär dig leva med det och säg “Nej Tack” till inbjudningar som inte passar, eller överväg att flytta hem.

08 april 2014

Den Lilla Istiden…

....var den kallaste perioden under 10000 år.


Jørgen Peder Steffensen, docent vid Köpenhamns universitet är en av världens ledande experter på borrkärnor. Genom att borra i isen på olika platser på Grönland, har han kunnat rekonstruera och mäta temperaturer där under de senaste 10000 åren. Så vad är hans slutsatser?

*  Grönland var ca 1,5 grad C varmare för 1000 år sedan än det är nu.

* Det var uppskattningsvis 2,5 grader C varmare för 4000 år sedan.

* Perioden omkring 1875, (den lägsta punkten under den lilla istiden,) markerade den kallaste tidpunkten under de senaste 10.000 åren.

* Bevis från andra ställen på norra halvklotet bekräftar också detta.

Hans sammanfattning:

"Jag håller med om att vi har haft en global temperaturökning under 1900-talet  - men en ökning från vad då?..   Förmodligen en ökning från den lägsta punkten under de senaste 10.000 åren.  Vi började att observera meteorologi vid den kallaste tidpunkten under de senaste 10.000 åren?. . "

Och nu oroar man sig över att det blivit lite varmare sedan dess!
Get Real! Vad är jordens “normala” temperatur?

07 april 2014

Det kallas slaveri


"Kämpa för din rätt till statligt beroende"

Obamacare eller Affordable Care Act, som man nu kallar det, ödelägger hela sjukvårdsindustrin i USA och slutmålet är att fullständigt socialisera den.  Det var aldrig meningen  att göra vården tillgänglig eller överkomliga för alla amerikaner, utan lagen utformades för att skapa ett sådant kaos, förvirring och ilska, att folk ger upp och finner sig i att Staten tar över en sjättedel av landets ekonomi och att vi alla kommer att vara beroende av att “regeringen håller oss vid liv.”

Titta på hela mänsklighetens historia och vi finner otaliga exempel på två typer av människor; den härskande klassen och de som tjänar den härskande klassen. Om du kan skapa en grupp människor som är helt beroende av dig, kommer du alltid att ha kontroll över dem.

I början av 60-talet upplyste mig en av Palmes närmaste män om, att målet för Socialdemokraterna var att göra svenskarna till "Lyckliga bidragsmottagare"!

Vi har alla hört uttrycket: “Ge en man en fisk, och du föder honom för en dag, visa honom hur man fiskar och du föder honom hela livet.”
Sorgligt nog gör vi inte det och det finns människor som är nöjda med att leva på allmosor  och de begär ständigt mer.
En hel generation av människor i USA har  blivit beroende av sociala program. Välfärdsprogram var aldrig  någonsin avsedda att hjälpa människor ur fattigdom. Ju mer vissa politiker har ökat mängden av dessa program och förmåner, desto svårare har det blivit för människor att ta sig ur fattigdom.

Det är den typ av människor som Barack Obama förlitar sig på -  de som inte vill arbeta och som nöjer sig med att andra gör det för dem.  Det enda de gör för att överleva är att rösta.
 Det är vad Democratic Party alltid har strävat efter och Obama har verkligen gjort ett bra jobb för att påskynda det.

Men Republicans är inte mycket bättre. House of Representatives är och har varit under Republican kontroll i 4 år , men vad har de gjort för att stoppa Obama?  De har ägnat sig åt politiskt poserande men i verkligheten har de låtit Obama få som han vill. Han har gjort klart för Kongressen att han inte behöver dem.  Han kan använda sin telefon och penna för att kringgå dem.  Och rädslan för att ses som en "rasist" har stoppat de flesta av dem  från att göra något åt det.
De är rädda för honom på grund av hans hudfärg  och han skulle inte ha kommit undan med hälften av vad han gjort om han varit vit.

06 april 2014

Fritt fram för kriminella

Här är ett cirkeldiagram som visar de totala amerikanska försvarsutgifterna i jämförelse med andra utgifter.


Och här kan ni se hur mycket pengar USAs militär kostar  i förhållande till andra länders.



Ni har säkert redan hört talas om den ANDRA masskjutningen på militärbasen Fort Hood.  Om inte kan ni läsa om förloppet här.

3 döda, 16 skadade.

Fort Hood, Oklahoma är en av de största militärbaserna i landet. Titta på den mängd pengar som spenderas, läs om vad som hände.
Offren var tvungna att ringa 911 (alarmnumret till polisen) för att få hjälp.  PÅ EN MILITÄRBAS! Kan någon se det vettiga i det?
Om soldater inte har rätt att försvara sig själva …Vad kan de då göra för oss?

 Våra militära baser i landet,  är så gott som vapenfria därför att en president, i ett anfall av självgodhet, beslutade att det så skulle vara.



Jag kan förstå och respektera om någon bestämmer att deras hem eller tomt ska vara vapenfri. Vi måste få ha våra egna regler därhemma.
Men motståndarna till vapen och självförsvar kämpar stenhårt och ständigt för att försöka få alla områden förklarade som Vapenfria Zoner. Bara kriminella som inte bryr sig om lagar ska få ha vapen, enligt dem!

05 april 2014

Varför har 6 miljoner anmält sig till Obamacare?

(“The broken window fallacy" syftar på Bastiats liknelse om affärsinnehavaren som fick ett skyltfönster sönderslaget och först blev arg, men intalades sedan att tro att det var god ekonomi, eftersom det betydde mer arbete för glasmästaren.)


1. Föreställ er att regeringen börjar sälja bilrutor och sedan stiftar en lag som tvingar alla att köpa rutor tillverkade av staten.

2. Sedan kommer en statsanställd och slår sönder din bilruta

3. Krasch! Regeringen förklarar att deras bilrutetillverkning är en enorm succé

04 april 2014

Med facit i hand

I går fick jag mitt svenska röstkort med posten - det första på 28 år! Jag vet vilket parti jag ska rösta på.
 Vet du?

Här är ett schweiziskt flygblad från 2001.

80 procent av schweizerna röstade NEJ till EU. Ännu fler skulle säkert rösta nej i dag.

UT
UR
EU
Schweiz är det mest demokratiska landet i Europa eftersom det
har folkomröstningar om alla viktiga beslut. 2001 röstade man om anslutning till EU och det blev ett stort NEJ. Schweiz hade den fördelen framför Sverige att det höll sig utanför så länge att EU:s sanna ansikte trädde fram. En valbroschyr bad de schweiziska väljarna fundera på följande frågor:


Vill Ni betala 15 procent mera i moms?
Vill Ni betala 20-25 procent högre hyra?
Vill Ni varje år lämna 5 miljarder schweizerfranc till
Bryssel?
Vill Ni tjäna mindre och ha mera arbetslöshet?
Vill Ni förlora den starka schweizerfrancen till förmån för
en svag Euro?
Vill Ni förstöra vårt lantbruk?
Vill Ni betala den blommande korruptionen i EU med
egna pengar?
Vill Ni främja kriminalitets-turismen?
Vill Ni överlåta Er frihet och självbestämmanderätt till
främmande regeringar?
Vill Ni offra den schweiziska neutraliteten till stormakts-
intressen?
Vill Ni låta stormakterna spela boll med Schweiz?
Vill Ni för alltid och evigt göra Schweiz beroende av en
centraliserad makt?
Vill Ni döma Schweiz till att vara en politiskt obetydlig
nation?


Frågor som ger en tankeställare!

03 april 2014

Matpriser

När Consumer Price Index (CPI ) mäter inflationen tittar de på allt folk spenderar pengar på: frisörer, flygbiljetter, sjukvård, kläder…
Men man utelämnar de där irriterande nödvändigheterna som livsmedel och energi. Så dessa två kategorier ignoreras och vi ska i största möjliga mån hållas okunniga om att Feds fortsätter att prångla ut 85 miljarder elektroniska dollar varje månad

Priset på mat i USA har i genomsnitt gått upp nästan 20% under det senaste året. Fläskkött har gått upp 45%, vete 14% och kaffe 42%.

Torkan i Kalifornien och sydvästra staterna, en virusinfektion som tagit död på mängder av smågrisar, majs till bränsle i stället för mat, den minsta  boskapsbesättningen på mer än sextio år, har naturligtvis gjort sitt till och livsmedelspriserna kommer att fortsätta stiga.

Producenterna försöker dölja detta för oss konsumenter på många sätt.  Det vanligaste är att hålla samma pris men minska storleken på förpackningarna.  Ett annat sätt är att behålla samma förpackningsstorlek men ge oss sämre kvalitet.
Kaffe är ett bra exempel.  Burkarna rymmer nu 2 pounds i stället för som tidigare 3, och Arabica har bytts ut mot Robusta som är billigare och sämre. Den yoghurt jag brukar köpa säljs i 6oz burkar i stället för som tidigare 8oz och de är 15% dyrare.

Under de senaste åren har vi sett en rekordökning av de antal individer som får statlig hjälp till mat, sk matkuponger (EBT) .  Sedan januari 2009 har det ökat från 31.900.000 till 47.600.000. Det är nästan en av sju personer i landet.

Vår lokala blaska Atlanta Journal-Constitution- av folkhumorn döpt till Atlanta Urinal and Constipation (=förstoppning) -  hade en snyfthistoria härom dagen om hur Georgias matkupong-program inte fungerar och att folk inte får den hjälp de vill ha. Man hotar med att skära ner programmet med 76 miljoner i administrationskostnader och man skyller en stor del av problemen på telefoncentralen. Nästan hälften av de som ringer kommer inte fram och väntetiden rör sig om flera timmar.
Tidningen illustrerar artikeln med denna bild !


Hon ser verkligen ut som hon svälter, inte sant ?

02 april 2014

Det hade ni inte väntat er, eller hur?



En studie från Medical University of Graz i Österrike, visar att vegetarianer har sämre hälsa än “allätare” 

Vegetarianer är  fysiskt mer aktiva, dricker mindre alkohol och röker mindre än de personer som  konsumera kött.  De har  också en högre socioekonomisk status och ett lägre BMI.
 Men den vegetariska kosten - som kännetecknas av en låg konsumtion av mättat fett och kolesterol och som inkluderar ett ökat intag av frukt, grönsaker och fullkornsprodukter - förhöjer risken för cancer, allergier och psykiska sjukdomar.

Man fann att allergiker bland vegetarianer var dubbelt så hög som bland köttätare.  De löper också en 50-procentig högre risk att få hjärtinfarkt och cancer.
Den största skillnaden i kostvanor är att vegetarianer konsumerar mindre alkohol och har ett lägre BMI än de personer som äter kött.

Många tidigare studier har lagt tonvikten på hälso-risker som förknippas med rött kött,  men denna österrikiska studie pekar åt motsatt håll.
Totalt sett fann man att vegetarianer har sämre hälsa än andra och de rapporterade högre nivåer av kroniska sjukdomar, och de "drabbas betydligt oftare av ångest / depression."

 Människor som undviker animaliskt fett visade sig också vara den typ av människor som undviker vaccinationer och förebyggande vård.

Forskarnas sammanfattning: “Vår studie visar att österrikiska vuxna som konsumerar en vegetarisk kost, har sämre hälsa, mer cancer, allergier och psykiska sjukdomar,  lägre livskvalitet  och kräver också mer medicinsk behandling."

Det är för sent för USA

 Här ser ni varför


EU vill legalisera pedofili


Det jag tänker skriva om är mycket mer omfattande än man från början anar.  Liknande saker i andra länder tyder på att det har en och samma utgångspunkt, nämligen EU.
Taktiken bakom dessa fall är för vanliga människor så osannolik att de vägrar att tro det,
vilket bara ger "fienden” och hans taktik ett försprång.  Nej, låt mig börja på ett annat sätt:

De allra flesta honor blir rasande om man attackerar deras avkomma , och försöker rädda dem , om inte situationen i förväg är helt hopplös .
Det kulturkrig,  vi har hamnat i vad gäller invandringen från låg-utvecklade länder är inte öppet krig med vapen , men ett krig mot enskilda personer,  t.ex. med ständiga och ökande angrepp på folk på gatan, som snabbt slås till marken och sedan sparkas eller trampas på.  När det gäller kvinnor våldtas de .
Tro mig eller inte : idag ägnar man sig på högre ort i Europa åt en liknande taktik  : man attackera den enskilde , men inte fysiskt , utan med psykiskt övergrepp . Man hittar en anledning, den må vara aldrig så liten,  för att ta barnet från föräldrarna.  Anledningen kan vara som i Sverige att föräldrarna undervisar sitt barn hemma,  vilket är förbjudet.  De bortförda barnen placeras i fosterhem eller på institution.  Att barnen då skulle få det bättre än hemma,  kan man ju bara inbilla sig.   I Sverige har man varit tvungen att ge barnen - som under tiden har blivit vuxna - kontant ersättning för förlorad barndom !

Maktfullkomliga myndigheter kan också ta bort barn på mer subtila sätt , visar det sig nu .  Man kan inom den obligatoriska undervisningen tvinga barnen att acceptera och deltaga i splittring av sin familj utan att ens förstå denna onda taktik .  EU började redan med Lissabonfördraget under 2008 att arbeta i det fördolda på detta sätt . Texten till Lissabonfördraget öppnade för - som avslöjats - möjligheten till ny lagstiftning som tillät pedofili , sexuellt utnyttjande av barn.

Det gällde för EU att gå vidare med sina integrationsplaner för de muhammedaner som flödar in i Europa från Afrika och som är omöjliga att integrera .  De kommer ju i alla avseenden att fortsätta  med sin "kultur“,  som består bland annat av att pedofili är accepterat och mycket vanligt , både i det fria utövandet inom familjen eller i äktenskap med barnbrudar . För icke-muslimer är idén om pedofili en styggelse, men man har under några år bedrivit propaganda för sex i alla former , och tankegången verkar ha utvecklats från acceptans av homosexualitet till att börja acceptera pedofili . Förmodligen  genom det faktum att en svensk sex-förening, RFSL , Riksförbundet  för sexuellt likaberättigande,  lyckats komma in i FN år 2007, som en rådgivande medlem i olika länder.

Nu har EU i samarbete med WHO (Världshälsoorganisationen) från 2015, beslutat att införa  obligatorisk sexualundervisning från förskoleåldern (WHO rekommenderar till och med "från födseln!") av alla former av sex,  däribland också pedofili.  Föräldrar har gjort uppror mot att man från myndigheternas sida fullkomligt ignorerar dem.   Det vänder helt upp och ner på samhället och dess lagar.
WHO menar att sexualundervisning i alla former är avgörande för barnets hälsa och välbefinnande. Föräldrar bryr sig inte om snuskig  politisk sexualundervisning, men får inte den minsta kontroll över utbildningen.

Här, vill nog läskunniga föräldrar avbryta mig och protestera. De kan inte föreställa sig att det kan gå till så som jag säger.  Men jag har sett en glimt av detta tidigare, då vissa lärare i danska skolan på 70-talet använde pornografiska läroböcker eller porrtidningar.

I södra Tyskland är en föräldra-revolt mot EU: s planerade sexualundervisning i gång med demonstrationer, och i Schweiz planerar man långsamt en folkomröstning i frågan.

Den svenska ""Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter”, inriktar sig speciellt  på föräldrar och barns mänskliga rättigheter i Norden.  De försöker göra något åt de alltför många onödiga och olyckliga förflyttningar av barn från sina hem,  ofta utförda med extremt tvivelaktiga argument och omgivna av dimridåer genom att åberopa "sekretess".  Sverige har ett dåligt rykte pga. detta , eftersom det flera gånger har visat sig att fosterföräldrar eller institutioner, där de bortförda barnen placerats,  inte kontrolleras för korrekt beteende, inklusive eventuell pedofili.
Staten har känt sig tvingad  att råda bot på detta genom att - till nu vuxna barn - betala någon form av "kompensation" för den förlorade barndomen.

Nu visar det sig att den ovannämnda "Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter” har deltagit i en stor konferens i Europaparlamentets Petitionskommitté-avdelning  (PETI)  den 19 Mars 2014,  om utvisning av barn och tvångs-adoption i Storbritannien. Det rörde sig förmodligen om 1.000 barn i månaden utan att någon ingrep.
 https://www.youtube.com/watch?v=rAPWzDw_KG4

Vidare framgick det  att NKMR hade skickat en rapport om situationen i Sverige, Norge, Danmark och Finland,  den 23 December 2013, till ovannämnda Europaparlamentets Petitionskommitté avdelning,(PETI)  men att de ännu inte fått något svar.

En bildtext från konferensen sa:

    Den maximala chocken också känd som Sanningen

Högsta domstolens domare och barnsex-ringen: Rådgivare till drottningen var grundaren av en pedofil-stödgrupp som arbetar för att brottslingar inte ska hamna i fängelse.

Lord Justice Fulford utsågs förra året som rådgivare till drottningen
Han var en viktig medhjälpare av den ökända Pedofilgruppen för informationsutbyte  (PIE)
Polisen misstänker att gruppen bedriver övergrepp mot barn på en "industriell nivå”
Han avslöjas som en av grundarna av kampanj för att försvara PIE
De krävde att åldern av samtycke skulle sänkas till endast fyra år.

Ett sjukt samhälle! Det är vad det är! Muslimerna vill ha med sig sin "kultur" in i Europa och kommer inte att riskera straff för  pedofili. Och EU ger efter, som de alltid har gjort.   Det här är så svårt att förstå att många förmodligen kommer att tro att det är missförstånd. De kommer att föreställa sig att familjen skyddas genom vårdnaden, men det är inte så. En kraftfull diktatur kan genomdriva lagar som de vill.

Spydpigen