26 augusti 2014

Det visste vi ju hela tiden


När det uppdagades att Internal Revenue Service (IRS) avsiktligt förföljde och granskade vissa politiska grupper, påstod man att de hade förlorat en mängd  e-post till och från chefen Lois Lerner.  De påstod att de inte kunde hitta Lerners e-post från tiden före 2011, eftersom hennes dator kraschade under sommaren det året.

Om någon utanför byrån varit inblandad och gett order om aktiviteterna hoppades utredarna på att hitta ledtrådar i Lerners e-post. Lerners dator skickade dessa e-postmeddelanden via en server.
Den servern är en centraliserad enhet som, speciellt inom ett regeringsdepartement,  har en hög grad av säkerhet. Backups sker automatiskt.
Vem som helst med IQ som en fotboll vet att e-post inte bara finns på "hårddiskar".  De vet att de finns på servers och att alla kompetenta företag och byråkratier använder system som backar upp varandra. Inget företag av betydelse eller myndighet, oavsett storlek är utan ett sådant system.
  För IRS, att ens utgå ifrån att någon skulle tro på detta, är en förolämpning mot även den mest lättlurade idioten bland den amerikanska befolkningen.

Det som är nytt här är att Lerners advokater inte kan slingra sig längre, utan tvingats erkänna att  e-posten har funnits där hela tiden.
Judical Watch:

Obama-administrationen har hel tiden ljugit för det amerikanska folket om att Lois Lerners e-post saknades.  Det finns inga "försvunna”  meddelanden  från någon av de andra topp IRS-anställda eller andra statliga tjänstemän heller, vars e-post verkade försvinna med en alarmerande hastighet. All fokus på saknade hårddiskar har varit en skenmanöver. Obama-administrationen har vetat hela tiden var deras brev var, men oärligt undanhållit denna information.   Ni han vara övertygade om att vi kommer att be domstolen om omedelbar hjälp med att uppdaga detta massiva förhindrande av rättvisan

I juni framträdde IRS kommissionären John Koskinen inför the House Ways and Means Committee för att vittna om "saknad e-post" och om påstådda "skadade hårddiskar”.   Rep. Paul Ryan (R-WI) ställde honom mot väggen:  “Jag sitter här och lyssnar på detta vittnesförhör och jag tror inte på det.  Det är ditt problem. Ingen tror dig "

Ryan kritiserades naturligtvis av Democrats i kommittén, men efter detta avslöjande visar det sig att han hade fullständigt rätt i att inte tro på IRS-kommissionären.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi lider med Amerikaner som måste utså denna förnedring som det innebär när statschefen i egen hög person inte kan hålla sig till sanningen. Kanske är det socialismen innersta väsen, att kväsa sina medmänniskor genom att använda lögnen som vapen.
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.