04 augusti 2014

Förhandla med galningar?Man behöver bara se en del av de bilder och videofilmer som finns av ISIS aktioner i Irak eller Hamas i Gaza för att förstå att radikala Islam har inga gränser eller anständighet som håller dem tillbaka. De gör vad de anser behövs för stunden, oavsett hur många liv som går till spillo på båda sidor.

Västvärlden fruktar den radikala falangen av Islam av den anledningen; vi följer inte samma regelbok. Väst följer ett liberalt hopkok om att vi måstte respektera den muslimska kulturen, ungefär som att vi också bör acceptera en galen, ilsken hund av den enda anledningen att den har ett liv.

Väst består av en mängd godtrogna fegisar som tappar mark till en hänsynslös kraft som är inriktad på att vinna till varje pris.  Medan de målmedvetet arbetar för att nå sitt mål svarar Väst genom att  drar röda linjer, klaga, påstå att de tar avstånd och intalar sig att de kan resonera med en rörelse som är lika ohanterlig som en flock vansinniga djur. Väst kommer inte att möta Islam med samma barbari och grymhet - något som är nödvändigt för att få respekt och uppmärksamhet från galningarna.

I stället kommer Väst att fortsätta att insistera på "regler" från en grupp som saknar regler och moral och till slut kapitulera när det blir för sent att göra något.  Västvärlden måste antingen vakna och agera på ett sätt som garanterar dess överlevnad eller förbereda sig för att bli en del av kalifatet.
Och som ISIS och andra har  visats, kommer övertagandet att vara fruktansvärt.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Tja, det här är ju USAs allierade och USA är väl på något sätt "väst"? Jag tror att "väst" bara är bättre lögnare med större propagandaresurser.

Berit sa...

Förklara dig närmare. Jag har inte undantagit USA från "Väst", tvärtom. Vem är allierad med vem?

Anonym sa...

Det är bara att konstatera att "väst" går mot sin undergång pga sin dumhet och sk godhet!

Anonym sa...

Terrorism kan inte bekämpas med demokrati.
Den kan bara bekämpas med ännu värre terrorism.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.