25 augusti 2014

Gör det på rätt sätt....eller låt bli alldeles

             

"Islamiska Staten Irak och Syrien" kallade sig först ISIS men bytte sedan namn till ISIL (Islamiska staten Irak och Levanten). Varför gjorde de det, och varför började Obama-regimen omedelbart kalla dem det?

Det är enkelt: Levanten är ett geografiskt område som omfattar nationalstaterna Syrien, Libanon, Jordanien, Cyrpus och Hatay, vilket är låtsas-landet Palestina. Genom att kalla sig Islamiska staten Irak och Levanten, utplånar de Israel från kartan.
 Obama lade sig genast till med det nya namnet, eftersom hans regim är den mest anti-israeliska sedan 1948 och det passar honom.
Nu kallar de sig helt enkelt den Islamiska Staten (IS) och är i färd med att skapa kalifatet som Dinesh D'Souza varnade för i sitt banbrytande arbete "2016: Obamas Amerika". Chefen för dessa kackerlackor kallar sig "Abu Bakr al-Baghdadi" -och säger sig vara kalif för hela den muslimska världen.

En liten glimt av ljus är att kackerlackorna har förklarat krig också mot Hamas och Muslim Brotherhood.

Så vad ska USA göra? Vi ser denna fråga ständigt.
Utropet:  “Vi måste göra något” har under lång tid lett till att samma misstag upprepas gång på gång och ingen ser till konsekvenserna och hur det ena misstaget ger upphov till det andra.
Har USA inte redan har gjort tillräckligt med skada? Det amerikanska folket är trött på att vi blandar oss i krig och konflikter över hela klotet.

Om man utkämpar ett krig går det ut på att måste decimera en fiende. USA kan göra smarta bomber, smarta attacker och Irak låg öppet för ett fullständigt övertagande efter april 2003 men vad gör USA då?  Man backar!
 Om man vill vara en kolonisatör måste man ockupera landet. Riva alla moskéer, bränna alla koraner och göra det i 200 år, men det kommer naturligtvis inte att hända …Men man ropar ändå om att “Vi måste göra något”
Så vilken av terroristsidorna ska Väst stödja i denna existentiella kamp om ISlams framtid?

Svar: Ingen! Låt dem döda varandra. Låt dem ta ut hatet på varandra och hantera sina egna problem. Ingen av dem är värd en enda droppe av amerikanskt eller europeiskt blod och de jihadister med västerländska pass som återvänt till Mellanöstern för att delta i striderna ska stoppas från att komma tillbaka till Europa och USA.

Vet ni varför ISIS inte tar några ryska journalister som gisslan och skär halsen av dem?

Den 30 september,1985, kidnappades fyra diplomater från den sovjetiska ambassaden i Beirut av muslimska extremister. Västerländska tidningar visade bilder av de fyra männen, var och en med en automatpistol tryckt mot huvudet. En av dem hittades senare död.

Sovjet brydde sig inte om att förhandla med Hizbollah genom Nabih Berri, Libanons justitieminister och ledare för den shiitiska Amal-milisen.
Istället kidnappade KGB en man som de visste var en nära släkting till den framstående Hizbollah-ledaren. De kastrerade  honom och skickade de avskurna testiklarna till Hizbollah och sedan sköt de mannen.
De tre tillfångatagna diplomaterna släpptes omedelbart.

3 Kommentarer:

Christer sa...

Väst kommer att sänka sig till samma låga nivå för att överleva.
Det är ingen idé att fylla fängelserna, de fungerar bara som madrassas.
Nuke the dice.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det finns en podcast som du kanske skulle gilla som heter Caravan to midnight. Värden John B Wells var tidigare under ett par år värd på helgerna för Coast to Coast men fick sparken för att han var giftig mot Obama och pratade för mycket om NWO. Det finns några tidigare program upplagda på hans egen YouTube-kanal om du vill kolla in dom först. En pigg och vaken kille med humor dessutom.

Anonym sa...

Svenska regeringen använder ISIL.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Islamiska_staten

Knegarn.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.