30 augusti 2014

Passar honom perfekt


O.J. Simpson är inställd på att konvertera till islam.

Den tidigare amerikanska fotbollsspelaren och filmstjärna har suttit fängslad i Nevada sedan 2008, anklagad för kidnappning och väpnat rån i samband med ett väpnat rån som ägde rum på Palace Station hotel-och-kasino i Las Vegas.
Efter att hans överklagande av domen avfärdats kommer han att få tillbringa ytterligare minst fyra år i fängelse och han har anammat islam i ett försök att förändra sitt liv.

En källa berättade för National Enquirer magazine: "'O.J. trodde verkligen att han skulle få en ny rättegång och eventuellt släppas ut från fängelset."

'' Men nu är han inte berättigad till villkorlig frigivning förrän sent 2017, vilket har gjort honom arg “
(och då faller det sig tydligen naturligt att bli muslim, min anm.)

Den vanhedrade 67-åriga stjärnan har blivit intresserad av religionen genom sin vänskap med förre boxningsvärldsmästaren Mike Tyson, som fängslades i början av 1990 och är en hängiven muslim.
( se jag hade rätt, det faller sig naturligt. Det är svårt att hitta något argare än M.T.)

Simpson har studerat Koranen men misslyckades att fasta under Ramadan.

 "'O.J. klarade inte riktigt hela fasteprocessen. Han fuskade under dagen, och köpte snacks från fängelsets matsal. Men han menar verkligen allvar med att konvertera till islam. O.J. har även gjort sig ett bönematta för sin fängelsecell. Han gillar verkligen tanken att efter konvertering till islam, är alla hans tidigare synder förlåtna. O.J. har en hel del att bli förlåten för. ""

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag är så pass gammal att jag kommer ihåg att "filmstjärnan" var anklagad för att ha mördat sin fru.

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/chatterbox/2007/08/how_oj_killed_nicole.html

Heima

Berit sa...

De flesta i den juryn var svarta

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.