14 augusti 2014

Vad är det som saknas i Ferguson?

De brott som förekommer i Chicago och som media rapporterar om är till allra största delen det man kallar “black-on-black-crime”. Det är svårt att skylla det på rasism om man inte hemfaller åt att anklaga “samhället”, förstås.


Folk vandrar runt med skyltar med texten "Stoppa dödandet," men alla vet att marscher och skyltar och vackra ord från präster inte kommer att ändra något. Politikerna säger: “Det behövs bättre utbildning kanske en längre skoldag.  Jobb, ja visst, fler och bättre arbetstillfällen, det är vad som krävs”.  “Förbjud alla vapen,” säger många.   Men den svarta familjens problem är frånvaron av pappor!

Under den senaste helgen blev 26 personer skottskadade i Chicago och en 16-årig pojke dog, men ändå reste Al Sharpton till en liten förstad till St. Louis för att protestera att Michael Brown sköts av en polis. (förmodligen vit)
Så snart Sharpton dyker upp vet man att vad som än hänt, ska det skyllas på RASISM.  Sharpton lever högt på  dagens ghetto-kultur och utnämner sig till själv den svarte ledaren. Han tar varje tillfälle i akt att ursäkta detta beteende när han i stället borde skarpt kritisera det otvetydiga. Det var inte alltid så:

“Här är ett citat av Martin Luther King  i Harpers Magazine 1961 "Vet du att negrer utgör 10 procent av befolkningen i St Louis och är ansvariga för 58% av alla brott? Vi måste inse det. Och vi måste göra något åt våra moraliska normer. Vi vet att det finns många saker som är fel i den vita världen, men det finns många saker som är fel i den svarta världen också. Vi kan inte hålla på att skylla på den vite mannen. Det finns saker som vi måste göra för oss själva. "


2 Kommentarer:

HazeP sa...

Och tänk så bra det blir i Sverige när vi krossat kärnfamiljen, som vissa politiker vill. Eller som vissa inom HBTQ-rörelsen, som genom intensiv hatpropaganda mot heterosexuella vill få alla att bli just HBTQ-människor.

Välkomna till "Heterohatets dag" förresten, där arrangörerna drar ett likhetstecken mellan Alliansen och Förintelsen. Det sker visserligen indirekt och på ett lite ironiskt sätt, men ändå:
https://www.youtube.com/watch?v=pZMikuM5rus

Får vi inte en ny, stor socialkonservativ rörelse inom ungdomsgenerationen så är det helt kört för de små otacksamma, söndercurlade liven. Islamisterna måste skratta sig fördärvade!

Anonym sa...

Lika illa där som här. Ett evigt tjatande om rasism. Normalt borde rasismandet vara högre i USA
men Sverige ska ju hela tiden härma det stora landet i väster.

Sluta med rasismandet som någon skrev på sin blogg. Det är bara löjligt!!
Heima

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.