07 augusti 2014

Vad kommer att hända om Ebola sprids i USA?


CDC  (Centers for Desease Control) här i Atlanta har fått "flera dussin samtal" från sjukhus runt om i landet “angående människor som är sjuka efter att ha rest i Afrika"? Är det något vi bör oroa oss över?
Vi kan utgå ifrån att många fler människor har testats för Ebola än vad som rapporteras om i massmedia. Jag kan förstå att man till varje pris vill undvika panik, men har vi inte rätt att få veta vad som verkligen händer?

Media har också varit väldigt tyst om det faktum att Ebola har spridit sig till fler länder.
En man från Liberia har just dött av Ebola i Marocko  och en man som reste till Saudiarabien från Sierra Leone på söndag kväll testas för Ebola efter att ha uppvisat "symptom på viral hemorragisk feber".
Det ryktas också att Mount Sinai Hospital i New York fått in en trolig patient.*

USA federala lag tillåter att enskilda individer som tros vara smittade kan gripas mot sin vilja och kan “hållas fängslad under så lång tid och på sådant sätt som skäligen kan behövas".
Med andra ord har regeringen redan befogenhet att gripa människor mot deras vilja och låsa in dem  så länge de anser att det är "skäligen nödvändigt"
“Isolering” blir inte frivilligt.  Det spelar ingen roll om du är helt övertygad om att du är 100% frisk. Om regeringen beslutar att fängsla oss har vi inga rättigheter i en sådan situation.

Och när man väl blir inlåst med alla de andra Ebola patienterna, är chansen ganska stor att man får sjukdomen och dör.  Dödligheten sägs vara mellan 55 och 90 procent.

Enligt CDC finns det 20 platser runt om i landet som är beredda att ta hand om och isolera patienter.

 * Fox kvällsnyheter meddelar just att mannen i Mount Sinai Hospital inte har Ebola.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Dom har ju sina FEMA läger, som kan komma till nytta.

Anonym sa...

Undrar hur många som informerats om Sveriges samarbete med Obamas’s projekt ”Power Africa” via USA:s USAID där man lovat investera en miljard dollar?
Mötet med Afrikas ledare skedde i USA under tisdagen den 5 augusti men själv har jag inte kunnat läsa en enda rad om detta i svensk media. Även Rockefeller Foundation är med på ett hörn kan man läsa.
SWEDEN’S COMMITMENT TO POWER AFRICA
http://www.usaid.gov/news-information/press-releases/aug-5-2014-swedens-commitment-power-africa

Något annat som är ”intressant” med denna USAID är att man har eller har haft verksamhet överallt runt om i världen i länder där man har eller har haft olika typer av oroligheter som exempelvis Syrien, Libyen, Irak, Ukraina, Kuba m fl. Finns där något samband mån tro? Varför denna min misstänksamhet?
Jo, det finns bekräftat och mycket väl beskrivet hur USA genom just USAID:s ”Office of Transition Initiatives” och med användning av olika frontgrupper, företag lokaliserade på Caymanöarna mm för att dölja USA:s inblandning i hur man försökte störta sittande regering på Kuba….läser man dokumenten så bleknar faktiskt de flesta konspirationsteorier då verkligheten åter överträffar dikten. Flera gånger om faktiskt. Det beskrivs exempelvis hur man vänder sig till Jack Dorsey, skaparen av twitter liksom man utnyttjar Facebook för ändamålet.

Rekommenderad läsning:
Conspiracy Fact – How the U.S. Government Covertly Invented a “Cuban Twitter” to Create Revolution av Michael Krieger, Apr 3, 2014
http://libertyblitzkrieg.com/2014/04/03/conspiracy-fact-how-the-u-s-government-covertly-invented-a-cuban-twitter-to-create-revolution/

U.S. Government Caught Using Humanitarian HIV Program as a Front to Foster Cuban Dissent
av Michael Krieger, Aug 4, 2014
http://libertyblitzkrieg.com/2014/08/04/u-s-government-caught-using-humanitarian-hiv-program-as-a-front-to-foster-cuban-dissent/

US sent Latin youth undercover in anti-Cuba ploy
http://www.washingtonpost.com/politics/us-sent-latin-youth-undercover-in-anti-cuba-ploy/2014/08/03/2c9f5786-1b5a-11e4-9b6c-12e30cbe86a3_story.html
Från Washington Post: ”Their assignment was to recruit young Cubans to anti-government activism, which they did under the guise of civic programs, including an HIV prevention workshop.”

Att sedan USAID även är i samtliga länder i Afrika där man nu har utbrott av Ebola liksom U.S. Department of Defense har medicinska forskningscentra i dessa länder liksom ”The Government of the US as Represented by the Secretary of the Dept. of Health” tagit patent (patent: US 20120251502 A1. Human Ebola Virus Species and Compositions and Methods Thereof) på en metod för behandling av Ebola gör åtminstone mig en gnutta orolig och frågande.

”Army Institute Responds to Growing Ebola Outbreak in West Africa”
http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=122836

https://www.google.com/patents/US20120251502

Kombinerar man detta med den ekonomiska bubblan som bara växer liksom att BRICS länderna nyliga överrenskommelse att inrätta en konkurrent till IMF och att komma ifrån dollarn så börjar man ju fundera i lite andra banor än de media försöker tuta i oss. Lite som i youtube klippet: ”GLOBAL RESET In The Making - An Ecomomic Collapse and WORLD WAR 3 Elite Agenda”
https://www.youtube.com/watch?v=GelIqtFbo8g

/KZ

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.