17 augusti 2014

"Välkommen till Scandic"


 Från Hotelnews &restaurants

Scandics nya mobila hotellkategori Scandic To Go kommer till Stockholm Pride. Mellan den 31 juli och 2 augusti kommer #HångelToGo finnas på Norrmalmstorg centralt i Stockholm för att hylla kärleken och bjuda in till extra mycket hångel.
Pride handlar om att alla ska få visa upp sin kärlek och Scandic vill vara en del av detta. Inne i hotellrummet på Norrmalmstorg välkomnas därför alla som vill ta en hångelpaus. Paren fotas och visas upp i ett långt kärleksbildsflöde på storbildsskärmen på Stureplan – mitt i Stockholm – under hela Pridefestivalen. Förutom att bilderna syns på storbildskärmen på Stureplan kan de även laddas upp på Scandics instagramkonto med samma hashtag.
—————————————————

Spydpigen skickade följande brev till Scandic:
(översättning från danska)

Till Scandic Hotell
Jag har med förvåning sett Er reklamkampanj i anslutning till pridefestivalen i Stockholm i vecka 31, där Skandic Hotell hade låtit ställa upp ett hotellrum på Normalmstorg. Här bjöd Ni in människor till pridefestivalens alla former av sexdyrkan och uppmanade dem att ta en paus för att dyrka sexuella taffserier. Kanske till och med på det gammaldags, nu halvbortglömda, föraktade, hetero-manèret. Man uppmanade vidare till att ta foton, som sedan skulle visas uppförstorade runt om i Stockholms gatubild.
Likgiltigt vilken åsikt man har eller inte har om alla Sveriges uppreklamerade och på måfå dyrkade sexaktiviteter är det absurd att dyrka nattklubsmörkret  mitt på ljusa dagen, instängd på ett hotellrum. Varför inte visa att “en spade  är en spade”? Flytta sexaktiviteterna helt ut på gatan! Visa att hundarna är Era sanna förebilder.

I det av myndigheterna förhärligade multikulti-sexvirrvarret måste man inte minst vara uppmärksam på det rätt nya dyrkandet  av en hittills kriminell och straffbar form för sex.Nämligen Pedofili. «En man kan ha' glädja av ett litet barn ända ner till babyåldern», skrev Irans andliga ledare, Ayatollah Komeini i sin lilla gröna bok med riktlinjer för sexlivet. Och denna islamiska synpunkt har man arbetat på att introducera i Europas kulturkrets de senaste 6 åren, eftersom Lissabontraktaten, som det första, öppnade dören på glänt för ett möjligt framtida lagliggörande av pedofili, som vissa kretser eftersträvar och propagerar för. «Pedofilen skänker ömhet och kärlek och främjar en helt naturlig sexual- och personlighetsutveckling» sägs det. «ömhet och kärlek»
Det rätta ordet är kåthet och inget annat. Pedofili är nära besläktat med homosexualitet och gör att unga pojkar dras in i homosexuella kretser.
Eftersom pengar också ingår i uthyrning av hotellrum skulle det kanske se bättre ut om hotellkedjan avstår från denna påträngande sex-reklam.


Gertrud Galster
Autoriseret turistguide i København

————————————————
....och fick följande svar:

Hej Gertrud,

Tack för ditt mail och dina synpunkter. Scandic hade för avsikt att med aktiviteten under Pride hylla kärleken och visa att vi står för alla människors lika värde. Att vara homo, hetero eller bisexuell spelar för oss ingen roll och om du tittar på bilderna från aktiviteten så kan du se att det är jättefina bilder på härliga pussar mellan kompisar, syskon, föräldrar med sina barn och par i alla olika konstellationer. Detta har inget med varken sexdyrkan eller pedofili att göra.

Vi är stolta över vårt aktivitet och tycker att det var lyckat.

Hälsar
Anna Wirén
Marketing Director
Scandic

Visit     Sveavägen 167, SE-102 33 Stockholm, Sweden
E-mail  anna.wiren@scandichotels.com
Web      scandichotels.com

Scandic är den självklara marknadsledaren inom den Nordiska hotellbranschen. Vi har en oöverträffad täckning med nära 230 hotell och 13 000 engagerade medarbetare. Vi är det starkaste hotellvarumärket i Norden enligt BDRC 2014, och har mer än 1,1 miljoner Scandic Friends medlemmar.

From: info@scandichotels.com
Sent: den 5 augusti 2014 09:50
To: Anna Wirén; Anna-Klara Lindholm; To Go
Subject: VB:


3 Kommentarer:

Christer sa...

Kanske Scandic suktar efter den tid då de kunde hyra ut hotellrum på timbasis med stor avans...

Christer sa...

Uppenbarligen är det ännu ingen shejk som satt klorna i Scandic. (fd Esso Motor Hotel)

Anonym sa...

Synd om Anna Wirén som förmodligen kommer att endast få tillgång till sexleksaker som sina livskompisar om hon inte lyckas sälja sig på Malmskillnadsgatan förståss. Det lär ju vara lagligt i Sverige?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.