07 november 2014

Mad World News: Sverige ett land i kriminalitetens grepp

Enligt en rapport från polisen finns idag 55 geografiska områden i Sverige där kriminella nätverk tagit kontrollen.

"Muslimska gäng kör över polisen i 55 stadsdelar," skriver Mad World:

"Vi kan lära oss ett och annat från detta land. Jag är säker på att de började med goda avsikter att acceptera dessa muslimska invandrare i sitt land. De adopterade mångkulturalism med förväntningen att gästfriheten de tillhandahöll skulle leda till en fredlig samexistens med dessa muslimer.

Men hur kan du samexistera med en grupp människor som inte har någon respekt för dig, dina lagar, eller din kultur och istället väljer att förvandla dina kvarter till slum?"

"När de kriminella dansar över samhället," skriver Dag Öhrlund:

"Sverige blir en alltmer intressant plats på den internationella brottskartan. De poliser som för skitlöner sliter på svenska gator och i områden som förslummats för att de styrande inte törs ta i dem, ser utvecklingen timme för timme, dag för dag och får vid varje arbetspass riskera en gatsten i huvudet, väl medveten om att deras chefer inte tänker backa upp dem, för att det är för politiskt känsligt."

4 Kommentarer:

Knute sa...

“Ingen fara för detonation.” Nej, då så.

Svensk polis har gripit en 43-åring för att ha placerat en flera kilo tung skarpladdad bomb i Liljeeholmens köpcentrum i Stockholm.

https://www.document.no/2014/11/ingen-fare-for-detonasjon-nei-da-sa/

Knute sa...

600 000 asyl- och anhöriginvandrare väntas fram till nästa val år 2018. Den politiska kartan kan komma att ritas om som en följd av hur det svenska folket reagerar på denna utveckling.

http://avpixlat.info/2014/11/08/chefredaktor-nasta-statsminister-i-sverige-kan-heta-jimmie-akesson/

Knute sa...

På sedvanligt politiskt fikonspråk kallade polisen problemet för "kriminella nätverk
med stor påverkan på lokalsamhället".
Naturligtvis var det omöjligt att erkänna att det gäller det äldsta och största av
alla kriminella nätverk, aktivt sedan år 622 och still going strong...

http://jihadimalmo.blogspot.se/2014/11/no-go-zoner-aven-i-sverige.html

Knute sa...

Inget pang-pang och sånt i den nya polisutbildningen?

I måndags invigdes den nya polisutbildningen i regi av ökänt vänsterextrema, genusvansinniga och nyrasistiska Södertörns högskola.

Invigningstalare var symtomatiskt nog den nyutnämnde rikspolischefen Dan Eliasson, mest känd för att “kräkas” när han hör företrädare för Sverigedemokraterna tala, det enda parti i riksdagen numera som har en verklighetsförankrad kriminalpolitik och syn på polisens verksamhet.

Eliasson kallade också i sitt invigningstal Södertörns högskola för “ett jättespännande ställe”. Kanske syftade han då på flerfaldigt brottsdömde Tobias Hübinette som i skolans regi bedriver “kritiska vithetsstudier”, en nyrasistisk diskurs med målsättning att återinföra rasbegreppet fast med kulturmarxistiskt omvända förtecken där det är den vita rasen som betraktas som underlägsen och enligt Hübinette bör “gå under i blod och eld”.

Eller kanske tänkte Eliasson på skolans rektor Moira Wright som författat avhandlingen “Genus och text” som blivit något av ett standardverk på den svenska lärarutbildningen och för hur man som lärare bör se på kunskap. I avhandlingen kan man exempelvis läsa att “Faktabaserad, objektiv kunskap utgör vad man i ett feministiskt perspektiv brukar kategorisera som ‘manlig’ kunskap“. I klartext betyder det att om verkligheten inte överensstämmer med hur den feministiska teorin vill att den ska se ut så tar den feministiska diskursen prioritet över evidensbaserad forskning.

http://avpixlat.info/2015/01/22/nya-mer-politiskt-korrekta-polisutbildningen-igang/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.