08 november 2014

Men tack och lov för Ebola

EV-D68-virusets spridning i USA


Det framgår helt tydligt att Barack Obamas öppna gränspolitik är ansvarig för att den dödliga EV-D68 epidemin vandrade in i landet på den röda välkomstmattan.

EV-D68 har orsakat 9 dödsfall över hela USA detta år.  CDC bekräftade att sammanlagt 1,105 personer i 47 delstater och District of Columbia har lidit av komplikationer från EV-D68.

Det dödliga enteroviruset D68 identifierades först i städer med ett stort antal inflyttade illegala invandrarbarn. En växande mängd genetiska och statistiska bevis styrker detta.
     Bevisen inkluderar medgivanden från ledande hälso-tjänstemän att flera stammar av viruset ingick i epidemin och att det bröt ut samtidigt på flera platser oberoende av varandra.

     Frågan kan besvaras om federala forskare studerar genetiska fingeravtryck av EV-D68 virus som först drabbade barn i Colorado, Missouri och Illinois, för att se om de är nära besläktade med EV-D68 virus som finns i Centralamerika.

Om allmänheten känt till detta skulle Democrats valresultat blivit ännu sämre, eftersom den enda rimliga anledningen till sjukdomen är Obamas slappa gränspolitik.

Men tack och lov för Ebola, eller hur?  Ebola flyttade framgångsrikt fokus från den betydligt mer dödlig sjukdomen.  EV-D68-viruset har lett till att sjukhus och intensiv-vårdsavdelningar i 40 delstater är fullpackade med hundratals smittade barn - några av dem har aldrig återhämtat sig.
Minst femtio människor har drabbats av polio-liknande förlamning, och av de nio dödsfall som rapporterats har tre varit barn. De flesta av de döda har ännu inte offentligt identifierats.

Det skulle inte förvåna mig om Democrat-ledare mutar virologer med forskningsbidrag, så att de själva censurerar resultaten.  Man kan inte låta denna information komma ut, eftersom det kan påverka Obamas amnesti-löfte

2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Nu sprids både nya och nygamla sjukdomar som aldrig förr tack vare massinvasion från tredje världen. Om man nu vore lagd åt foliehattshållet så skulle man ju undra om inte det är ett sätt att decimera befolkningen? Fela mig om jag har rätt.....

Maverick sa...

"Hunger kills more than Ebola, but it´s not considered a significant problem since rich people can´t die of it."
"...åt foliehattshållet..."
De som konspirerar räknar kallt med att de flesta är ignoranta och inte bryr sig, så de konspirerar som de har gjort i hundratals år, och kommer så att göra tills denna värld går under.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.