23 januari 2015

Att så och att skörda

   


När alliansen tog över makten i Sverige 2006 fick de chansen att strama åt invandringen. De gjorde tvärtom, ivrigt påhejade av den rödgröna oppositionen. Det hela utmynnade i den demokratiskt problematiska överenskommelsen den 27 december 2014, då sju av riksdagens åtta partier lovade att garantera fortsatt muslimsk massinvandring, vad det än skulle kosta skattebetalarna. 

Alltså sattes riksdagen ur spel. Invandringen är en av de dyraste posterna i budgeten, och påverkar allt annat. Borgerliga politiker kan vara emot sänkta pensioner och höjda skatter, det spelar ingen roll. I fortsättningen är det statsminister Löfven som ger order.


   

Bilderna hämtade här och här.

Varför tog inte alliansen chansen att strama åt invandringen? Därför att de var påverkade av propagandan om att islam är fredlig och oförarglig. Trots att de genomskådade lögnen. Politisk korrekthet är en fruktansvärd åkomma.

"Jag är lantbrukare. För många år sedan blev det lag på kalvningsbox för att kon skulle kunna kalva och sköta kalven själv de första dygnen. Ser gulligt och fint ut vid en ytlig betraktelse. Det är bara det att de får ju inte gå tillsammans under hela kalvens uppväxt utan bara några dagar. Under de dagarna skapar de kraftiga band och separationen skapar en vidrig ångest för både kon och kalven. – De tar sats och vrålar ända ner från klövarna i saknad av varandra, brukar jag säga. I någon vecka pågår detta.

Alternativet, att ta bort kalven omedelbart och göra dig själv till kons kalv, och moder till kalven, fungerar normalt mycket lugnt och harmoniskt för alla parter. Men det är ju inte djurvänligt enligt dagens urbaniserade djurexperter, som jag anser i praktiken vara djursadister, i den frågan i alla fall. Tvinga alla kvinnor som tänkt abortera att föda barnet, amma en vecka och sen adoptera bort barnet – det måste ju vara höjden av etik... modern och barnet hade ju en sån gullig och “naturlig” vecka…

Den klassiska bilden av enfaldig godhet är livbåten där de som befinner sig ombord fortsätter att ta ombord nödställda, fram till dess båten kapsejsar och alla åker i vattnet. Ska man formulera problemet i mer generella termer så kan man säga att alla handlingar har konsekvenser. Den som verkligen vill vara god måste lära sig att se till konsekvenserna. Alla handlingar som ter sig goda har inte goda konsekvenser – och ytterst är det nästan alltid konsekvenserna som räknas. På samma sätt, alla handlingar som ter sig onda, har inte onda konsekvenser.

När alliansen tog över makten i Sverige 2006 fick de chansen att strama åt den utomeuropeiska invandringen. De gjorde tvärtom. Därmed bär de en stor del av ansvaret för alla brott som begås av utomeuropeiska invandrare som kommit till Sverige under deras tid vid makten. Aldrig har jag hört någon mångkulturalist eller invandringsförespråkare beklaga detta. Aldrig har någon ursäkt framförts till offren. Aldrig någonsin har regeringen överhuvudtaget tagit något som helst ansvar för de brottsoffer i Sverige som deras invandringspolitik skördar. De presenterar sig som goda men har inget som helst intresse av konsekvenserna."

Den enfaldiga godheten

11 Kommentarer:

Knute sa...

Även i Danmark verkar det som om de borgerliga inte önskar att vinna.

Men fortvivl ikke. ECB, den europæiske centralbank, vil sende milliarder af euroer ud til forbrug. Og vi vil alle blive stinkende rige, helt ligesom Ohh-bama har gjort amarikanerne. Nogle påstår godt nok, at opsvinget kommer af den skiferolie, der har gjort USA til verdens næststørste olieproducent, men det er selvfølgelig bare de sædvanlige løgne fra de onde te-selskabstilhængere, og det skal selvfølgelig ikke få ECB til at fravælge denne fremragende løsning, der ifølge ”økonomen” Keynes gør os alle stinkende rige, uden at vi skal røre en finger. Selv kan jeg ikke lade være med at tænke på min barndoms frimærkesamling, med tyske frimærker lydende på milliarder af Reichsmark? Kunne den slags gå hen og blive hverdag for mig? Pjat – du gamle. Du er altid så pessimistisk.

https://hodja.wordpress.com/2015/01/23/valgkamp/

Knute sa...

När SVT ska göra en serie om nationalismen i Europa görs den av en mångkulturkramande vänsterreporter tillsammans med en extrem palestinsk asylrättsaktivist, och serien produceras av en före detta ordförande i KPLM (r). Strålande opartiskt, SVT!

http://snaphanen.dk/2015/01/22/f-d-kpml-rare-bakom-fosterland/

Knute sa...

Fortsatt stora underskott trots skattehöjningar

Den offentliga sektorns skatteintäkter ökar starkare 2015 än 2014 till följd av skattehöjningar på tobak, alkohol, energi och personbilar. Kommunalskatten höjs och begränsningen av avdragsrätten för pensionssparande bidrar också till att öka intäkterna. Ökningen är ändå dämpad samtidigt som vissa utgifter, som migration och integration samt sjukpenning, ökar relativt mycket.

http://www.esv.se/2/Press/Nyheter-och-pressmeddelanden/2015/For-liten-marginal-till-utgiftstaket-i-ar/

Knute sa...

Sahlins pajaskonster är ett slag i ansiktet

“För att motverka religiös radikalisering i förorterna vill Mona Sahlin införa ett skattefinansierat stöd till terrorister som krigat i våldtäkts- och terrororganisationen IS.

Sahlin har i och med detta valt att vända kurderna, armenierna, syrianerna och assyrierna ryggen. För alla dem som förlorat en anhörig, vän, bekant eller har en släkting som krigar/krigat mot IS är detta förslag ett hårt slag i ansiktet mot dem och även mot demokratin som råder i och utanför Sverige. De terrorister som kommer tillbaka till Sverige ska självklart direkt hållas i förvar och sedan utredas för brott. I Sverige eller i krigstribunalen i Haag.”

Kurdisk nationalist läser lusen av Sveriges terroristkramare

http://avpixlat.info/2015/01/23/kurdisk-nationalist-laser-lusen-av-sveriges-terroristkramare/#more-139418

Knute sa...

De gör oss alla till tiggare

Kritik mot Norge: Rasistiska undertoner i nya tiggerilagen.

“Og kan være i strid med ytringsfriheden, da den forbyder nogen at bede om hjælp” har Sveriges Radio fundet ud af ved at tale med Europarådets kommissær for menneskelige rettigheder Nils Muiznieks. (Han har haft en strålende karriere hos leftist millisardæren George Soros, der også har financieret Københavns Kommunes multikultipropaganda.)

Hvad med Danmark da? Her har tiggeri været forbudt siden 1708 og er i dag reguleret af Kapitel 21 – Betleri og skadelig erhvervsvirksomhed (straffelovens §§ 197-206). Nu hvor politiet også håndhæver det, er horder af udenlandske tiggere forsvundet fra Københavns gader, og tak for det.

Sverige kunne ikke drømme om et tiggeriforbud, hvorfor tiggere fylder op i selv mindre svenske byer.

http://snaphanen.dk/2015/01/24/norske-tiggeriforbud-racistisk/

Anonym sa...

"Reporter’s Experiment Reveals Malmo, Sweden, as Anti-Jewish ‘No-Go Zone’". Breitbart.com rapporterar om Uppdrag Gransknings program om att vara jude i Malmö.
http://www.breitbart.com/national-security/2015/01/23/reporters-experiment-reveals-malmo-sweden-as-a-jewish-no-go-zone/
Det timslånga tv-programmet finns här:
https://www.youtube.com/watch?v=9cFYmhQMks8
Nå, utrikesminister W blir väl glad av detta i alla fall...?
/ SD

Anonym sa...

Begreppet No-Go Zone analyseras nu i National Review av Andrew McCarthy.
- McCarthy var åklagare mot sheik Omar Abdel Rahman (och 11 andra) som låg bakom World Trade Center-bombningen 1993 [bilbomb i garaget; sex döda, mer än 1000 skadade], och som planerade fler attacker. Han vet alltså mer än vi om islamisk terrorism.
- "No-Go Zone" är ett område där islamister anser sig ha makten. Normalt kan du "gå" där. Gå i affärer, osv. Men [svenska] statens representanter – brandkår, ambulans, poliser (om de är få) – råkar i regel illa ut: "Här är det vi som är 'Staten'". – Som i Rinkeby. Rosengård. Skäggetorp. O.s.v.
http://www.nationalreview.com/article/397110/what-bobby-jindal-gets-about-islam-and-most-people-still-dont-andrew-c-mccarthy
- Läs också det Daniel Pipes skriver, även det i National Review. Ett exempel han ger är Rotherham, Yorkshire. Under 16 år, 1997-2013, konstaterar en utredning, kunde en muslimsk grupp "sexuellt exploatera" ('abduction, rape, gang rape, trafficking, prostitution, torture') åtminstone 1400 icke-muslimska flickor, ned till 11 år. Polisen fick gång på gång 'klagomål' från föräldrarna, men gjorde ingenting. De kunde ha gripit in, men valde att inte göra det. Fäder som sökte upp döttrarna och försökte få bort dem, kunde själva arresteras när polisen väl kom dit!
http://www.nationalreview.com/article/396918/question-no-go-zones-europe-daniel-pipes
- Fransmännen har en sammanställning (med kartor) över "Zones urbaines sensibles", 'Känsliga stads-områden', 750 områden man ska undvika. Idag handlar det om 'muslimska' områden:
http://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/
/ SD

Anonym sa...

Rotherham-historien – jag har sett rubriker, men aldrig läst mer än så. 1400 tjejer, jaha...
BBC har skrivit – så sent som 26 augusti 2014 – om vad som hände:
http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089

Och Wikipedia har en lång artikel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

Där ser jag att Rotherham kom med en "Independent Inquiry into Child Sexual Exploitation in Rotherham (1997 – 2013)" den 21 augusti 2014. 2,05 MB PDF. (Orkar inte läsa...)
http://www.rotherham.gov.uk/downloads/file/1407/independent_inquiry_cse_in_rotherham

Förövarna var pakis; det är ju därför man inte vågade göra något på 16 år. Jag menar, "rasist" vill ju ingen vara.
/ SD

Knute sa...

“Inom Migrationsverket pågår en totalt ansvarslös miljardrullning med skattebetalarnas medel. Om en annan myndighet handlat så vårdslöst skulle Generaldirektören fått lämna sin tjänst.

Jag är 83 år min hustru 77 är. Vi bor i en ensamliggande fastighet ute i skogen. Jag hugger och klyver 20 kubikmeter ved årligen. Kör själv hem den. Utöver detta sköter jag all snöröjning. Vi städar, diskar, tvättar, handlar själva etc. Vi klarar oss med andra ord helt på egen hand. Detta säger jag inte för att skryta.

Samma gör tiotusentals andra åldriga pensionärer. Varför kan då inte de asylsökande som i huvudsak utgöres av unga, medelålders friska individer utföra något som helst arbete?

Ingen annan budgetpost skulle på detta sätt kunna stå utanför en noggrann och återkommande granskning. Riksrevisionsverket kan inte påstås fullgöra sina granskningsuppgifter genom att låta detta fortgå som hittills.

När man ser hur vård, skola omsorg ständigt lider brist på resurser är det än mer stötande att denna miljardrullning får fortsätta."

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/02/jimmie-akesson-i-taten-som.html

CO2 sa...

“Jag lever hellre ett liv på knä än står upp och riskerar förarga en muslim.” Svenskt djungelordspråk. Nej, inte kan vi kräva att de asylsökandena själva fick sköta renhållning, städning, diskning etc etc.

Knute sa...

Den svenska låglönesektorn är den minsta i OECD-området och det är ett mycket medvetet val. Svensk arbetsmarknadspolitik har gått ut på att slussa folk från mindre produktiva till mer produktiva sektorer och successivt höja kompetensen. Här finns en svår målkonflikt och den talar man för lite om eftersom den socialdemokratiska modellen är svårförenlig med invandring av lågutbildad arbetskraft. Därför väljer regeringen att nästan bara tala om syriska läkare, men de är inte så många.

Det minsta man kan begära av regeringen är att vårda de mekanismer som trots allt fungerar. RUT-sektorn är ett fungerande snabbspår, särskilt för invandrarkvinnor. Regeringen vill halvera RUT…

http://erixon.com/blogg/2015/02/sverige-har-en-anti-integrationspolitik/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.