25 januari 2015

Morten Storm på Fox NewsDet finns sovande terrorceller runt om i Europa som bara väntar på att få order. "Tyvärr har vi sett att de börjar vakna upp nu," säger dansken Morten Storm, före detta medlem i Al-Qaeda och senare agent för PET och CIA.

Storm varnar för att dessa terrorister är obevekliga och redo att ge upp sina egna liv. "Många människor tror att man bara kan bli medlem i ISIS eller al-Qaida genom att resa till Mellanöstern för att gå med. Problemet är att det är en ideologi, en tro, ett sätt att praktisera islam," sade han och förklarade att vissa människor med denna ideologi blir ensamvargar.

Storm lockade brud till Jemen - nu vill hon hämnas

2 Kommentarer:

Knute sa...

Och vad har Sverige? Vi har Mona Sahlin (s). Det är hon som ska rädda oss från jihad i Sverige. I juli 2014 utsågs hon till “nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”.

Mona Sahlin är på väg i helt fel riktning. Hon bejakar en gräddfil för de som har begått, eller har varit stöd till sådana som begått, brott mot mänskligheten i olika former. Sådana som mycket väl har en kriminell historia efter sin turistresa som borde landa vid krigsförbrytartribunalen i Haag.

http://snaphanen.dk/2015/01/24/sondagskronika-monas-jihad/

Knute sa...

Ny Moderatledare lika hemsk som Mona Sahlin. “Att värvas som krigare för att utöva dödligt våld är faktiskt också att bli offer för våld”, säger Anna Kinberg Batra.

"Muslimer från Mellanöstern tycks med andra ord enligt Kinberg Batra vara oförmögna att såväl skilja gott från ont som att ta ansvar för sina egna handlingar. Därmed ansluter sig Kinberg Batra till den koloniala människosyn som även Mona Sahlin på sistone har gett uttryck för."

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/01/nymoderat-harakiri.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.