22 januari 2015

Stockholm växer med 112 personer per dag

På bara ett år har bostadskön i Stockholm växt med ytterligare nästan 41 000 personer. Nu står snart en halv miljon i kö för bostad i huvudstadsregionen. Men ur bostadsförmedlingens perspektiv är läget inte nattsvart eftersom en byggboom just nu pågår i Stockholms län.

– Fantastiskt tycker Pettersson. 472 000 i bostadskö och bostadsförmedlingen pratar om en byggboom när det byggdes 2 458 bostäder 2014… det gör 192 sökande per lägenhet…

– Stockholms befolkningsökning består till 70 procent av personer som är utrikes födda eller har utrikes bakgrund. Maximalt 30 procent har svensk bakgrund! Jag gissar att 7-klöverns politiker är helnöjda med en sådan utveckling. Thoralf

Stockholm växer mest i Europa. Är det för att staden är så attraktiv? Utspridd i ett vackert landskap med hav och sjöar, skogar och fält. Som Reinfeldt uttryckte det:

"Där finns mer plats än man kan föreställa sig... att påstå att islam är en våldtäktsreligion är ett exempel på vi- och dom-tänkande... nej ursvenskt är bara barbariet."

Och så vidare. Tur att vi sluppit honom. Men Löfven är ännu värre. Hur kan de politiskt korrekta hycklarna leva med sig själva?Ljuddämparen


6 Kommentarer:

Knute sa...

Reinfeldt har uppenbarligen blivit maniskt fixerad vid uppfattningen, att Sverige skall ha helt öppna gränser med svängdörrar i stället för tull och att varje form av immigration är berikande och gör Sverige till ett starkare samhälle.

Om denna tanke realiserades, skulle den inte leda till ett ”öppnare” eller ”starkare” Sverige utan till ett oregerbart samhälle bestående av olika enklaver där anarki och skräck regerar och där det regelrätta inbördeskriget står för dörren.

Frågan är om det finns några praktiska möjligheter att ordna upp det elände som sjuklöverpartierna ställt till med.

https://tommyhansson.wordpress.com/2014/12/25/reinfeldts-oppna-granser-och-de-utopiska-nya-moderaterna/

Knute sa...

FP-ledaren Jan Björklund vill se hårda straff för dem som stridit för terrororganisationer som Islamiska staten (IS)

-Pettersson undrar vad Björklund svamlar om. Han har haft åtta år på sig att göra något åt problemet. Under tiden har gränserna stått vidöppna och c:a 90 % av dem som kommit har saknat giltiga id-handlingar.

Hur många krigsförbrytare, vanliga brottslingar, latmaskar och lögnare hur du varit med om att släppa in i vårt land Jan Björklund?

Lagar har funnits i många år. Varför har du inte använt dem Jan Björklund? Passa dig så du inte döms för medhjälp. Att släppa in personer vilka man inte vet vilka det är i landet ligger snubblande nära medhjälp till krigsbrott.

http://petterssonsblogg.se/2015/01/21/fp-kraver-straff-for-is-krigare/#more-117552

Årets första väljarbarometer

Av allianspartierna minskar samtliga utom Kristdemokraterna, det vill säga det enda borgerliga parti som efter valet på allvar valt att ifrågasätta den i en internationell jämförelse extrema invandringspolitiken.

Folkpartiet däremot backar med lika mycket som Kristdemokraterna ökar, och blir därför inte bara det minsta allianspartiet utan hamnar dessutom under fyraprocentsspärren.

Parallellt med detta har både Socialdemokraterna och Vänsterpartiet ökat.

Att såväl stödet för regeringssidan som förtroendet för Löfven ökar är dock helt och hållet en följd av allianspartiernas politik, inte regeringens. Den svenska så kallade "oppositionen" stödjer således inte bara regeringen parlamentariskt, den agerar i praktiken också valarbetare åt samma regering.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/01/oppositionspolitik-pa-latsas.html

Knute sa...

Därför går Europa under mitt framför våra ögon

Er du klar over, at mange tyske byer har en muslimsk befolkning på 30-35 pct.? Det samme gælder engelske og franske byer. I Tyskland var der i 1960 under 7.000 muslimer, i dag er der fire millioner! En lang række tyske byer vil få muslimsk flertal inden for en overskuelig periode. 160.000 højtuddannede tyskere forlader hvert år landet. I Bruxelles og mange andre europæiske byer er over halvdelen af nyfødte børn for længst muslimske. I Birmingham er der flere moskéer end kirker.

De europæiske velfærdsstaters ødelæggelse bliver det uundgåelige resultat. De virker naturligvis som en magnet på de millioner af mennesker i Mellemøsten, Nordafrika og andre steder. Man kan opnå en levefod, der siger spar to til livet i de til dels sammenbrudte stater, de kommer fra. Man har ret til bolig, gratis børnehave, lægehjælp, undervisning og uddannelse. For nylig kunne man på tv stifte bekendtskab med en palæstinensisk kvinde med syv børn, som har boet i 21 år i Danmark uden at have lært at læse og skrive – og formentlig uden nogensinde at have arbejdet.

Demokratiet er en fin styreform, og retsstaten et uvurderligt gode, men dens institutioner er skabt af og for demokratiske og lovlydige europæiske borgere. Retsstaten kommer til kort over for de enorme og voksende udfordringer over en bred front, Europa står midt i som følge af den islamiske massetilvandring.

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7378962/Europas-undergang-%E2%80%93-tallenes-tale/

Knute sa...

”Varför skulle Malmö göra något”

Vad tjänar egentligen en kommun på att en yrkesverksam person i sina bästa år flyttar in? Nästan ingenting. Det beror på det kommunala utjämningssystemet. När en höginkomsttagare flyttar in ökar skatteintäkten, men samtidigt minskar kommunens bidrag från utjämningssystemet.

Ta bara Malmö som exempel, med hög arbetslöshet, låga skatteinkomster och stor inflyttning av flyktingar. Malmö fick 4,26 miljarder kronor ur skatteutjämningssystemet 2014, en tredjedel av hela den svenska utjämningspotten. Vilka incitament har Malmös kommunalpolitiker att i stället satsa på att locka till sig höginkomsttagare, som inte ger något tillskott alls i kassan?

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/vilka-incitament-finns-for-kommunerna-efter-skatteutjamningen_4274409.svd

Man kan förstå att det inte finns någon större anledning för de styrande i Malmö att göra något åt den nuvarande situationen. Det man uppenbarligen satsat på är import av barnrika låginkomsttagare. Någon ändring av den strategin är inte i sikte, så Malmö lär nog även i fortsättningen vara den största bidragstagaren när det gäller ”kommunala socialbidrag”. Hur det skulle se ut i Sverige om det mångkulturella experimentet nådde samma höjder på flera platser som i Malmö det törs man knappast tänka på.

http://petterssonsblogg.se/2015/01/23/varfor-skulle-malmo-gora-nagot/

Knute sa...

De rödgröna partierna sitter just nu vid köttgrytorna och inser därmed inte behovet av en förändring när det gäller massinvandringen. Istället lovar Ylva Johansson (S), arbetsmarknadsminister att alla invandrare som får uppehållstillstånd skall ha ett arbete inom två år. Jag bara skakar på huvudet av flera anledningar. Det är hög tid att hon då presenterar en politik för detta. Skall hon ta jobben ifrån svenskar och ge till invandrare? Det är enda lösningen som kan fungera!

http://www.thoralf.se/

gäster sa...

Schengen-avtalet med dess öppna gränser är en Trojansk häst som släpper igenom kriminella, trots att många är spärrade från att korsa våra gränser. Det säger Leif Fransson, chef för gränspolisen.

Efter det muslimska terrorattentatet i Paris, var EU:s inrikesministrar eniga om att skärpa gränsbevakningen och att olika myndigheter ska ges utökade befogenheter. Sydsvenskan tar upp exemplet med en grovt kriminell man från Libyen som i november förra året spärrades av danska myndigheter och som enligt gällande regler därför ska nekas inträde till Schengenområdet. I december stoppades mannen i Malmö, där han just klivit av ett plan. När mannen stoppas begär han omedelbart asyl och då förs ärendet över från gränspolisen till Migrationsverket.

Migrationsverket beslutar sig för att beställa en taxi, så att mannen ska kunna ta sig till Migrationsverkets lokaler, vilket han gör två dagar senare.

Bara de senaste veckorna har ytterligare sex personer kringgått reglerna och kunnat kliva in på svensk mark. Gränspolisen är kritisk mot Migrationsverkets slappa attityd och menar på att det statliga verket aldrig agerat på egen hand, utan först när gränspolisen tvingat den att ta de spärrade personerna i förvar. Enligt Leif Fransson struntar Migrationsverket i reglerna i 99% av fallen och deras slappa attityd gör att kriminella kan bryta mot EU:s regler och lätt ta sig in i Schengenområdet.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/02/granspolisen-anklagar-migrationsverket/#more-118578

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.