19 februari 2015

Israel, den säkraste platsen för judar

Premiärminister Benjamin Netanyahu uppmanar till  "massinvandring" av europeiska judar till Israel.
Kommentareren kom efter attacken utanför en synagoga i Köpenhamn,  där en dansk jude dödades i  söndags.
"Denna våg av attacker väntas fortsätta.  Judar förtjänar trygghet i alla länder, men vi säger till våra judiska bröder och systrar att Israel är ditt hem."

Den israeliska kabinettet godkände en $ 46-miljoners plan för att uppmuntra judisk invandring från Frankrike, Belgien och Ukraina, länder där ett stort antal judar har uttryckt intresse för att flytta till Israel.Många arabers och muslimers mål och önskan är att utplåna Israel men det ironiska är att när de attackerar judar runtom i världen förstärker de nödvändigheten av staten Israel. Deras argument tycks vara att Israel är en onödig judisk nationalistisk cancer och för att bevisa detta argument  uppmanar de till att döda judar över hela världen, vilket gör att det finns ingen säkrare plats för judar än Israel.

Mängder av judar flyttar till Israel.  Europas regeringar kan klandrat Netanyahu för hans rättframma kritik av europeisk tolerans, men den förmodade toleransen betyder mindre och mindre när svenska judar överger hela städer där myndigheterna bereder plats för radikala muslimer.
Europas regeringar kan fördöma gazakriget, men judar ser kriget som en träning i judisk självbevarelsedrift, men européerna gör sitt bästa för att förhindra sådan självbevarelsedrift.

Till skillnad från européerna fortsätter amerikaner att stödja Israel eftersom Amerika är grundat på de judeo-kristna principer som Europa har glömt.

10 Kommentarer:

Knute sa...

I ett dokument från IS framgår att den muslimska terrorgruppen planerar använda Libyen som en port för att ta sitt krig till Europa. Man hoppas kunna fylla landet med terrorister från Syrien och Irak som sedan ska segla över Medelhavet under täckmanteln som asylsökande.

http://avpixlat.info/2015/02/18/islamiska-staten-planerar-anfall-mot-europa/#more-141124

Knute sa...

“Igår frågade en medarbetare på Sveriges Radio den israeliska ambassadören om judarna själva hade något ansvar för den ökande antisemitismen. Det var ingen felsägning, när ambassadören med rätta markerade mot frågeställningen fick han flera följdfrågor på samma tema.

Sveriges Radio har vid åtminstone tre tillfällen i samband med rapporteringen om terrordåden i Paris och Köpenhamn gjort sig skyldiga till liknande uttalanden.

Efter terrordådet mot Charlie Hebdo sade Sveriges Radios utsända korrespondent om de mördade satirtecknarna att "det är ju inte oskyldiga personer i det här fallet". Efter att terroristen i Köpenhamn hade blivit skjuten till döds påstod en annan reporter att han hade blivit "mördad" av polisen. Efter dessa bägge incidenter fann så Studio Etts redaktion det en god idé att fråga Israels ambassadör vilket ansvar europeiska judar har för att islamister mördar dem.

Att åsikter av det här slaget är vanliga inom den vänster som en förkrossande majoritet av public service-journalisterna tillhör är knappast någon slump.”

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/02/sveriges-radios-ursakt-klingar-falskt.html

Knute sa...

Samtidigt som judar i Europa snart inte har något annat val än att flytta till Israel, vad gör våra nordiska länder? Fortsätter att skänka miljarder till islamister i Palestina, som i stort sett inte har någon annan tanke i huvudet än att utrota judarna i Israel. Vilken dårskap att motarbeta den enda demokratin i Mellanöstern.

Knute sa...

Det finns åtskilliga exempel på EU-finansierade organisationer som motarbetar Israel och försämrar möjligheterna till dialog och fred. Nu måste tydliga riktlinjer för biståndet till för att hindra att pengar hamnar hos antisemitiska och våldsbejakande grupper, skriver Lars Adaktusson (KD).

Organisationen NGO Monitor har nyligen granskat EU:s finanseringverktyg för budgetposten ”Demokratifrämjande och mänskliga rättigheter” i Mellanöstern. Av kartläggningen framgår att stödet till palestinska områden är oproportionerligt i förhållande till andra krisdrabbade områden.

Samtidigt måste krav ställas på den svenska regeringen att leva upp till biståndets grundläggande syften; demokratiutveckling och främjande av mänskliga rättigheter. Tydliga riktlinjer för biståndet måste till för att hindra att pengar hamnar hos antisemitiska och våldsbejakande grupper.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2631713-eu-bistand-ska-inte-ga-till-antisemiter

Knute sa...

Skall Folketinget bombas innan ni fattar allvaret? skriver en dansk-egyptier som kom till Danmark 1968.

Hør nu godt efter: Vi er i krig. Åben og regulær krig. Det vi har oplevet indtil nu, er kun begyndelsen af langt værre grusomheder i Danmark. Vi kan ikke forsvare os selv. Vi er totalt blottet, fordi politikerne har lammet vort demokrati.

I stedet for den nuværende slaphed skal der erklæres krigstilstand i jagten på terrorister. Radikalisering kan ikke helbredes. Radikalisering skal udryddes.

Når man ser, at tusinder af muslimer i fængsler og i deres ghettoer i Danmark, jubler hver gang de ser ISIS slagte en vesterlændinge, må vi erkende, at vi er i krig mod en talstærk hær, der er udrustet med had og i mange tilfælde også våben mod os.

At prøve med at dialoger med radikaliseret muslimer, deres forældre eller imamer - hvilket mange dansker tror er muligt - er simpelthen utopi. I skal begynde med at udvise de imamer, der udspreder had og opfordrer til krig mod danskerne!

http://ekstrabladet.dk/nationen/cherif-skal-folketinget-bombes-foer-i-fatter-alvoren/5450777

Knute sa...

I Don’t Trust the AP’s Report on Civilian Deaths in Gaza and Neither Should You

http://www.algemeiner.com/2015/02/14/analysis-i-dont-trust-the-aps-report-on-civilian-deaths-in-gaza-and-neither-should-you/

Knute sa...

Att tillåta massinvandring av antisemitiska muslimer till Tyskland var ett dåligt sätt att uttrycka avståndstagande från det tidigare judehat som ledde till döden för över sex miljoner judar.

http://tundratabloids.com/2015/02/berlin-jewish-newspaper-now-delivered-in-plain-wrapping-due-to-fear-of-antisemitism.html

Knute sa...

Svettig väg för ett vettigt parti

Vilka kan man lita på? Sverigedemokraterna är det enda partiet med pro-israelisk profil. Men nu har de fått en skum ordförande i Stockholm, William Hahne. Så risken finns att vi snart inte bara har sju, utan åtta islam-nazistiska partier i riksdagen. Det märks att Sverige aldrig blev vaccinerat mot nazismen, vi blev aldrig ockuperade. Efter 70 år frodas fortfarande konspirationsteorierna i huvudstaden. Det är absurt att beskylla judarna för att ligga bakom invandringen. Hur många judar bor i Sverige? Högst 20.000. Och hur många muslimer? En miljon.

Israel är vår första försvarslinje i en turbulent region som ständigt är på gränsen till kaos, en region livsviktig för energiförsörjning på grund av vårt beroende av Mellanösterns olja, en region som utgör frontlinjen i kampen mot extremism. Om Israel går under, går vi alla under.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article13896118.ab

http://everykindapeople.blogspot.se/2010/06/om-israel-gar-under-gar-vi-alla-under.html

Knute sa...

Detta är den smutsiga lilla hemligheten av anti-israelisk policy: Den är nästan helt antisemitisk. Det är därför som muslimer attackerade judiska synagogor i Paris under kriget i Gaza eftersom Israel är en stand-in för judarna, inte tvärtom.

Var Israel ett muslimskt land skulle resten av världen se det som en ledstjärna av ljus och hopp för framtiden för en hel religion. Eftersom den är judisk inriktar muslimer sig på dess förstörelse och resten av världen irriterar sig över Israels otäcka vana att försöka överleva. Världen hatar Israel för att den är judisk. Den hatar inte judar på grund av Israel. Israel är bara en bekväm ursäkt.

http://petjac1.blogspot.se/2015/02/svenska-judar-overger-stader-samtidigt.html

Anonym sa...

Nja, det finns uppemot en halv miljon muslimer i Sverige. Och alla är inte praktiserande. (Jag har sett hur kristna ungdomar - en del av dem - snabbt 'försvenskas' och tappar sin tro...)
http://sv.wikipedia.org/wiki/Islam_i_Sverige
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.