08 mars 2015

Röstboskap är inte gratis

      

Helle Thorning-Schmidt, Danmarks statsminister, får en fråga av Lars Hedegaard, Tryckfrihetssällskapets ordförande. Stemme = rösta, stemmekvæg = röstboskap.

Spydpigen

2 Kommentarer:

Knute sa...

Den svenska regeringens hemliga asylgrupp

Regeringen har en arbetsgrupp under namnet Mottagande och etablering för att rusta Sverige för att ta emot 400.000 asylsökande, varav 130.000 barn, de närmaste fem åren.

Dagens industri avslöjar vilka som ingår i gruppen. Spindeln i nätet är arbetsmarknadsminister Ylva Johanssons högra hand, statssekreterare Erik Nilsson. I gruppen sitter flera politiska tjänstemän i skiktet närmast ministrarna. Några av dem är Max Elger hos finansminister Magdalena Andersson, Annelie Roswall Ljunggren hos kommunminister Ardalan Shekarabi och Conny Wahlström hos bostadsminister Mehmet Kaplan.

De fyra byråkraternas uppgift är att förbereda Sverige för dess nya befolkning. Alla fyra bor i helsvenska områden.

http://swedishsurveyor.com/2015/02/06/secret-government-group-preparing-sweden-for-400-000-asylum-seekers/

http://www.di.se/di/artiklar/2015/1/31/har-ar-regeringens-hemliga-asylgrupp-2/?share=9FC5741B79DAE55ECF3A3EF09F272963

mormor sa...

Vi har flyttat barnbarnen till engelska skolan och kör med ett extra språk också så de har bättre chanser att packa och gå.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.