27 mars 2015

Piloten var muslim

Hero of the Islamic State.

Precis som jag trodde. En person som begår självmord tar vanligtvis inte med sig 149 andra i döden.
Man har tidigare sagt att Andreas Lubitz var “mentalt instabil” så det förklarar ju också varför han konverterade.

     

"Alla bevis tyder på att andrepiloten för Airbus under sitt sex-månaders avbrott under utbildningen som pilot i Germanwings, konverterade till islam och därefter fick order, antingen av "radikala”, det vill säga gudfruktiga muslimer, eller från boken av terror, Koranen, eller på eget bevåg beslutade att genomföra detta massmord. Eftersom en radikal moské i Bremen - där konvertiten ofta höll till - är i centrum för undersökningen, kan man anta att han - liksom Mohammed Atta, i attacken mot New York - fick sina instruktioner direkt från omedelbar närhet av moskén."

Mer på Gateway Pundit
------------------
Update:
Muslim? Icke Muslim? Hur långt är man villig att gå för att i så fall dölja det?

Lubitz prisades som en hjälte på FaceBook men de sidorna togs bort väldigt snabbt. Pamela Geller tog screen shots.

6 Kommentarer:

Martin sa...

"Alla bevis tyder på att .."

Och när jag besökt länkarna så visade sig att "bevisen" är vad sajten påstår har sagts i ett kommentarsfält på tyska. Som sajten inte har översatt. Vad finns det för bevis att konvertiten ofta höll till i den där mosken? Oöversatta komentarer på tyska på internet?
Hallå? Fanns det någonting av substans i det här? Överhuvudtaget?

Christer sa...

Det här påståendet måste nog tas med en stor nypa salt. Det är möjligt att det är sant, men det finns inga källor på detta ännu.

Knute sa...

Förbundskansler Angela Merkel har gett order som förbjuder alla spekulationer om orsaken till kraschen. Varför?

http://www.pi-news.net/2015/03/der-psychopathische-massenmoerder-ein-anderer-blickwinkel/#more-454398

Anonym sa...

Andrepiloten på A320 var nog inte muslim, tror jag. Men titta på vad Daily Mail (UK) skriver idag 28 mars:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3015504/I-m-planning-heinous-act-remembered-forever-Killer-pilot-s-ex-girlfriend-says-shared-chilling-prophecy-Alps-crash-woke-nightmares-shouting-going-down.html

Det finns andra - mer kända - namn som har (haft) ovanliga världsåskådningar. Saul Alinsky, t.ex. USA:s förste community organizer.... Tips: Googla på 'alinsky lucifer yahoo'.
/ SD

Anonym sa...

Berit
Jag tror ändå på teorin om konvertit. Deprimerade människor tar inte andra människor med sig när de suiciderar utan gör detta i ensamhet.
Däremot är man mycket känslig under en depressionsperiod och är säkert lätt att övertala att "göra något stort av sitt liv" (dvs. döda en massa människor och bli ihågkommen martyr) när man nu ändå bestämt sig för att ta sitt liv.
Jag tror alltså att piloten mycket väl kan ha fångats upp av radikala muslimer under sin depression och begått detta dåd. Det stämmer med vad vi vet om Islam och konvertiter.
Men hur det verkligen förhållit sig kommer myndigheterna att dölja och det får vi aldrig veta.
/SB

Anonym sa...

Andre-pilotens far säger att han är fylld av sorg och 'bär världen på sina axlar', sedan Andreas' girl-friend sagt att denne planerade en avskyvärd gärning, som skulle kommas ihåg i all framtid.
- Fadern hade talat med borgmästaren i Prads-Haute-Bleone, intill nedslagsplatsen, och han var då totalt förtvivlad. (Business Standard, Indien, efter News.com.au)

http://www.business-standard.com/article/news-ani/father-of-germanwings-co-pilot-andreas-lubitz-distraught-with-grief-after-ex-girlfriend-s-claim-115032900181_1.html

http://www.news.com.au/travel/travel-updates/co-pilot-andreas-lubitzs-ex-girlfriend-reveals-his-terrifying-prophecy/story-e6frfq80-1227283050069

Och Lucifer...?
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.