25 mars 2015

Socialdemokrater

Skillnaden är stor på Danmarks och Sveriges sossar. Petterssons blogg

"När vi nu har sju-åtta partier i detta land som trampar varandra på tårna för att vara mest socialdemokratiska för att behaga herr och fru Sås, då säger jag: Vad sägs om att välja en riktig socialdemokrat, en som själv kallar sig det? Helle Thorning-Schmidt har visat sig både hållbar och driftsäker under de gångna åren." Ulrik Høy

"Och nu visas hon upp på bussannonser med budskapet om en stram invandringspolitik. Hon räknar med att folk inte kan komma ihåg från näsa till mun. För vem är det som i ett stigande tempo låter landet översvämmas av ett mordiskt barbari som får nazismen att likna en söndagsskola?" Voldsposten

10 Kommentarer:

Biskop Kyrillos sa...

Bra upplysning Knute.

gäster sa...

Ärkenöten Löfven är har samlat ihop en påse nötter. Den s.k. “Samarbetsregeringens” oräkneliga misstag kan inte ha undgått någon. Men vilken av ministrarna har varit allra sämst?

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/03/kvartetten-som-skrammes.html

Knute sa...

Ramler det i år i Sverige?

Det ved jeg ikke. Jeg hælder mest til et nej, selv for den isolerede del af den svenske tragedie, som hedder asylpolitikken. Sverige er et forandret land, og på et eller andet tidspunkt vil det stå pinefuldt klart, at Sverige ikke længere er et rigt land, men i tiltagende grad en gigantisk fattiggård, hvor almindelige svenskere må se i vejviseren efter deres velfærdsstat.

At det har kunnet komme så vidt, er uforståeligt, men sandt nok. Det er sket, skønt det modstrider al sund fornuft.

http://mortenuhrskov.dk/det-ramler-snart-sverige/

Knute sa...

Sverige är en nanny-stat på stereoider. Ingenting görs utan att det efterfrågas en politisk lösning. I Sverige är man inte rädd för spöken och troll, men man är livrädda för det som kallas för ”den fria marknaden”. Och ändå är det sällsynt med en fri marknad någonstans i Sverige. Svenskar är drillade att sky frihet.

Det är nog ingen hemlighet att det uppstått ett politiskt vakuum i svensk politik i och med att de flesta partier trängs i mitten eller lånbyter kulturmarxistiska idéer med varandra.

Så vad är det som behövs? Jo, det kan jag tala om. Vad som behövs är frihetliga folkbildare. Libertarianska missionärer.

Jag vill se ett frihetligt Tea Party. Och självfallet skall denna organisation ha kommunikativ förmåga. Och den skall ha en bredd på det frihetliga perspektivet. Med andra ord skall den inte snöa in sig på HBTQ-frågor eller gråta över att skäggiga ensamkommande flyktingbarn inte får gå på krogen mitt i natten.

https://peterharold.wordpress.com/2015/03/25/frihetspartiet-som-inte-vill-regera-hax-tanker-hogt-och-stort/

Knute sa...

Skattechocken! Villaägare, småsparare, unga och bilberoende är förlorare när regeringen presenterar del ett av ett paket med omfattande skattehöjningar. Höjda skatter för villaägare ska finansiera omfattande subventioner av billiga hyresrätter. Bara invandringen får kosta vad den vill. Den myndighet som aldrig tycks omfattas av sparkrav kräver nu ytterligare 18 miljarder.

http://samtiden.nu/13279/skattechocken/

Knute sa...

Effekt av skärpta regler: Allt färre asylsökande till Danmark

Det som kan ha betydelse är de signaler som sänds för förutsättningarna för att få asyl och för att för att få familjen med sig. Trots att de skärpta villkoren fick grönt ljus av Folketinget för knappt tre månader sedan, har de fått en omedelbar och märkbar effekt eftersom det finns ”cyniska” hantlangare som är väl förtrogna med de europeiska reglerna. Tittar man på läget i Sverige är skillnaden iögonenfallande.

http://samtiden.nu/13159/effekt-av-skarpta-regler-allt-farre-asylsokande-till-danmark/

Knute sa...

Många i både Sverige och Norge har upprörts över hur den sjukskrivne SD-ledaren behandlades av SVT och Skavlan, där ett program som i vanliga fall är trevlig fredagsunderhållning med samtal i gemytlig ton med inbjudna gäster i fredags plötsligt förvandlades till ren mobbnings-TV endast därför att gästen hette Jimmie Åkesson.

http://avpixlat.info/2015/03/29/hundratals-nya-sd-medlemmar-efter-skavlans-akesson-mobbning/#more-143747

Skavlan tilhører den nye mediale eliten som forveksler deres berømmelse og suksess med egen fortreffelighet. Skavlan tror han har politisk gangsyn når han i virkeligheten kun har konvensjonelle meninger. Han har ikke en gang oppfattet at disse meningene er ved å endre seg.

Medier og politikk glir over i hverandre. Politikere tenker kommunikasjon hele tiden, men medier ser ikke ut til å forstå politikk. Deres konformisme og konsensus er så massiv at de har mistet kontakten med sitt publikum.

https://www.document.no/2015/03/seerstorm-fra-hoyre/

Knute sa...

Var Skavlan-intervjun droppen som fick bägaren att rinna över?

“Under tiden som vi ser brinnande skolor och bilparkeringar så anser våra politiker att de största hotet mot samhället är… klimatförändringarna! Vi skall satsa hårdare och bli allra bäst i klimatsmarthet, säger de…!

Jo tack, men den enda klimatförändring som påverkas av människan och som ger konsekvenser är samhällsklimatet. Och medan de globala temperaturerna tycks ha stått stilla i tiotals år trots alla falska larmrapporter i medierna så har temperaturen bland människorna stigit till oroväckande nivåer.

När vi har så verklighetsfrånvända politiker – ja, jag vill till och med kalla dem för verklighetsfientliga – så är det naturligt att ett parti som ifrågasätter huruvida maktetablissemanget levererar vad de lovar kommer vinna röster. Nästan vilket missnöjesparti som helst skulle kunna lyckas med den saken. I alla fall om de hade en partiledare som Jimmie Åkesson. Och det har SD.

Jimmie Åkessons eldprov består inte i att försöka ducka för rasistanklagelser, för det klarar han bra och med hedern i hyfsad behåll (Han borde lära sig att ducka för tårtor också, men det kommer väl med tiden). Nej, det verkliga eldprovet är när SD:s idéer skall omsättas i realpolitik och uppvisa resultat. Där är vi långt ifrån idag. Och mest långt ifrån denna uppgift är SVT som inte har förmåga att diskutera politik med det parti man utsett till sin fiende. Istället fortsätter man det psykologiska kriget mot Åkesson som person. Det verkar bli svårt att inte proteströsta 2018.

Grattis SD, det ser ut som att era bästa valarbetare kommer tjäna er gott. D.v.s. gammelmedierna. Grattis, grattis."

https://peterharold.wordpress.com/2015/03/28/var-skavlan-intervjun-droppen-som-fick-bagaren-att-rinna-over/

Knute sa...

Det enda sättet att ta sig vidare från sin flyktingförläggning är att köpa sig folkbokföring på en adress – där många andra också folkbokför sig – och därefter hyra in sig svart i en annan bostad. Bara på detta sätt får man rätt till etableringsersättning och kan ta del Arbetsförmedlingens hjälp. Det här är en ny typ av skumraskverksamhet som vuxit fram i kölvattnet av den stora invandringen.

http://samtiden.nu/13141/bostadsbristen-knacker-invandringsprojektet/

Knute sa...

Skavlan har fått sparken och nytt jobb i Utlendingsdirektoratet. - Hvis han absolutt vil grille noen, ser vi helst at det er papirløse flyktninger.

http://m.heltnormalt.no/nasjonensoye/2015/03/28/112500

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.