20 mars 2015

Världsbankernas race mot botten

          

Negativ ränta är ett säkert  tecken på att fiat-valutor blir värdelösa till följd av att ekonomin imploderar.
- Fiat-valutor har inget värde i sig utan representerar bara styrkan i respektive ekonomier. När en ekonomi faller samman så gör också dess valuta. [Zimbabwe, Weimar]

De som närmar sig pensionsåldern och de som har stora kontantinnehav, kommer att se hur deras pengar förlorar i värde nu när vi är inne i en "låg tillväxt-negativ tillväxt”-miljö.
- Sparkapital i form av kontanter för att "bevara rikedom" är inte ett alternativ längre. Fiat-valuta förlorar köpkraft även om vi har nollinflation.

Dollarn har till synes ökat i värde med ca 25% under de senaste 6-9 månaderna vilket inte bara är "ovanligt" utan beror på att FED har  förorsakat  det.
- Det har inte funnits något tillfälle under de senaste trettio åren, där dollarn har stigit över 25% under 6-9 månader som den gjort nu.

Liksom allt annat i USA idag har US Dollar Index (USDX)  manipulerats och är falsk.
(Arbetslöshetsdata som visar 5,5% och den officiella inflationen under 2014 , 1,7%. Blaha, blaha).

Ruinerade nationer följer Krugmans råd för att lösa sina skuldproblem genom att dra på sig mer skulder och ser det som en lösning.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.