27 maj 2015

Muslimer skrattar åt Obama


Obama försöker övertyga oss om att vädret är det största hotet mot hela mänskligheten - större än radikala Islam. På sätt och vis har han väl rätt, risken är säkert större att jag kan skadas av en tornado där jag bor, än av muslimer,  men att tro att världen ska oroa sig över klimatförändringen (väder) är skrattretande. Det finns ingenting vi kan göra åt det. Men vi kan göra något åt jihadister.

Här gör sig den muslimska världen lustig över Obamas tal.
Även om detta är en parodi, kan det lätt bli trovärdigt. Enligt många kommentarer är det precis vad som hände när folk såg videon.  De trodde faktiskt på det, eftersom Obama utan tvekan är en av de största idioterna i Amerika.Presidenten beskriver vad han anser vara det största hotet mot nationell säkerhet. Klimatförändringar kommer att påverka hur militären försvarar vårt land.

-Är han galen????Klimatförändringar är det största hotet mot säkerhet? Går han på droger? Det är inte klokt.
 -Vad väntar du dig från en kvoterings-president ? Den där killen har aldrig tjänstgjort i det militära och aldrig arbetet en dag i sitt liv.
-Vad väntar du dig? Jag håller inte med. Har du sett hans fru? Vem tror du bestämmer. Han gör vad han blir tillsagd, så enkelt är det. Såg du videon där han tränar? Min 8-åriga dotter har större biceps än han har.
- Jag såg den videon. Det är sant. Nej nej…Jag är säker på att det finns en perfekt, förnuftig förklaring till det han gör. Jag är säker på att han inte avsiktligt försöker förstöra sitt land.
- Naturligtvis är det vad han gör.
- Det måste finnas en annan förklaring.
-Titta på vad han gjorde i Libyen. Det är en del av hans plan. Detta är en man som ignorerar det som finns framför hans ögon.Han är alldeles för rädd. Han vill inte medge sanningen. Titta hur han hanterar ISIS och deras muslimska krigare. Om han bara är snäll mot muslimer. Då kommer ISIS att sluta döda dem och ge dem en stor kram. Tror ni inte att det är avsiktligt? Ni människor måste vakna. Nu…
Amerika blir svagare varje dag med denna president. Era fiender fruktar er inte längre och era vänner litar inte längre på er.  Hur fixar ni det? Ni tar itu med problemen. Ni fokuserar på vad de är.
Precis som i Egypten gör ni er av med denna ISIS-älskande president och börjar försvara Amerika.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

I Sverige är du rasist om du ifrågasätter Obamas floskelvärld. Den stämpeln fixar våra skattefinansierade media plus några stycken till.
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.