24 juni 2015

Skyll på The Confederate Flag ….


När hemskheter händer verkar det vara lätt att hitta en syndabock, men det är sällan den riktige. När en massmördare utför sina illdåd läggs skulden omedelbart på samhället,  eller en symbol, eller vapnet, men aldrig på den enskilde förövaren.

Allt som den socialistiska härskande klassen associerar som motstånd mot deras agenda rubriceras omedelbart som "rasistiskt”. Detta gäller för stora delar av den amerikanska kulturen, däribland kulturen i Södern.
Democrats har förlorat politiskt söder om Ohiofloden,  i synnerhet under de senaste 10 åren och Internet är nu översvämmat med krav på vedergällning - 150 år senare -  för de synder och ondska som begåtts av Dylann Roof.

Eftersom Sydstatsflaggan är den mest identifierade symbolen i Södern, betraktas den som politiskt oren av socialisterna.  De utnyttjar dödsskjutningarna i Charleston som en förevändning för att utrota den, precis som de utnyttjade Sandy Hook för att attackera andra ändringar i Konstitutionen.

Stora återförsäljare vet inte hur snabbt de ska kunna tillfredsställa sina politiska chefer, genom att ta bort resterna av Konfederationen samtidigt som de säljer nazistiska grejor. Men nazism är en förkortning för "nationalsocialistisk” - ett system där regeringen tillät privata företag men reglerade dem allt ifrån vad de tillverkade till vilka som var ägare,  anställda och konsumenter. Ett system som inpräntar: "Du har inte byggt det."

På tisdagen meddelade flera välkända återförsäljare, däribland Wal-Mart och eBay [liksom Amazon, Target, Etsy, Sears],  att de inte längre säljer varor som har en bild av Sydstatsflaggan, eftersom den är "en symbol för hat”.
Men alla Kamrater kan andas ut. Det kommer att finnas ännu mera plats nu för kommunistvaror. 

Amazon säljer ett stort utbud av skjortor, affischer, med hammaren och skäran, Josef Stalins mustasch, allt möjligt med Che Guevaras, Vladimir Lenins ansikte och färgglada bilder på andra revolutionärer som kämpade för att göra världen till en bättre plats.  Guevaras bok Guerilla Warfare finns till försäljning i fyra olika format. Under ett av de värsta folkmorden i modern tid tvingade Stalin ukrainska bönder att svälta ihjäl i vad som kallas Holodomor, en "terror-svält" som dödade allt från 2.400.000 till 7.500.000 ukrainska bönder 1933.

Kommunismen ledde till att 94 miljoner människor över hela världen dödades inom en period av hundra år. Det är ca 93.999.991 fler mord än vad en drog-beroende faderlös förlorare begick i Charleston.

Det är tydligt att det är lönsamt att sälja sydstatsflaggor, t-skjortor, etc, annars skulle Wal-Mart, Sears och andra återförsäljare inte sälja dem. Nu när Wal-Mart, Sears, etc. har meddelat att de kommer att sluta sälja dessa varor, kommer det att finnas vinstmöjligheter för andra att sälja dem. Slutresultatet blir att det kommer att finnas lika många sydstatsflaggor ett år från nu och framöver, trots Wal-Marts "protest”-manöver.

3 Kommentarer:

Knute sa...

För några dagar sedan rapporterade statstelevisionen om en dödsskjutning i en kyrka i USA. En vit gärningsman sköt ihjäl ett antal av de svarta kyrkobesökarna. Och Barack Obama ämnar införa hårdare vapenlagar. Amen.

Ni nog redan vad eder ödmjuke Peter Harold sade till TV-apparaten: ” – Den där killen gick sannolikt på mediciner, och det är synd att Barack Obama försöker förhindra folk från att ha skjutvapen som de kan använda i självförsvar, för då hade kanske den vite gärningsmannen varit död istället för hans offer blev det.”

Nu går jag inte på några dylika mediciner själv, men TV-apparaten tycktes svara mig med ett: ” – Nu skall du inte förenkla det här, Peter. Barack Obama är nog allt klokare än vad du är.” Och då tog jag upp min pistol och sköt sönder TV-apparaten…

Nej, det var inte så det gick till. Jag stängde av TV:n med fjärrkontrollen.

https://peterharold.wordpress.com/2015/06/22/besserwissern-fick-ratt-annu-en-massaker-p-g-a-droger-statens-droger/

Knute sa...

Bildet Dylann Roof har lagt ut av seg selv som nesten er som en parodi, som om noen ville laget et popartbilde av en hvit supremasist: Brillene, sørstatsflagget, og våpenet som peker nedover. Et altfor stort våpen for det som ser ut som en guttunge. Våpenet henger slapt som om det er for tungt for ham.

Altfor mange har interesse av å fremstille Dylann Roof som bevis på at det finnes en høyreekstrem ideologi som er like farlig og voldelig som jihad. De trenger denne symmetrien for å vise at problemene i like høy grad finnes på vestlig, hvit side som på islams.

Dylann Roof utstyrte seg med t-skjorte med bokstavene “88” – Adolf Hitler. Det virker ikke spesielt overbevisende.

Det som Breivik og han har felles er at de gikk etter helt uskyldige ofre, de svakeste, mest ubeskyttede de kunne finne.

De har begge feigheten og sadismen til felles. Lysten til å drepe er det som binder dem sammen.

https://www.document.no/2015/06/radikale-tapere/

Anonym sa...

Det är kanske värt att lyssna till någon som kan förklara hur det ligger till:
http://insider.foxnews.com/2015/06/23/judge-napolitano-confederate-flag-battle-government-should-not-have-freedom-speech
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.