04 juni 2015

SVT-reporter driver med den starkt vinklade nyhet han tvingas läsa upp

"Människor som flyr till Sverige har aldrig varit så högutbildade som nu enligt en granskning som Sveriges Television gjort. De som kommer är ofta färdigutbildade ingenjörer, läkare och kebabtekniker." 1:58


 

I onsdags kväll kunde TV-tittare i Södermanland se när programledaren Fredrik Ahl övade sig inför en kommande sändning. SVT uppger att man fortfarande inte hittat orsaken till att det av misstag sändes.

10 Kommentarer:

Anonym sa...

För en sådan pajas plundrar socialisterna oss på vår egendom. Totalgenererad figur i det nya Sverige som muslimen kommer att skära halsen av vid första bästa tillfälle.
SU

Knute sa...

Jag tror detta klipp är väldigt avslöjande. När kameran inte rullar och pk-filtret är avstängt så kommer det rätta jaget fram. Även hos pk-journalister!

http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/06/04/11113200-s-har-abdikerat/

Anonym sa...

Har han fått sparken nu??
Anna

Anonym sa...

Kul!

gäster sa...

Hela det socialdemokratiska projektet, som också förvaltats av borgerliga regeringar, är satt under press. På ganska kort tid har detta samhällsexperiment i en skyddad del av världen fått sina förutsättningar ändrade. Det finns inte någon plan för hur landet ska klara av den stora invandringen från regioner med helt andra, eller sönderslitna, mönster.

Välfärdssystemet är mer tolerant än klankulturen. Och när klanen och dess normer tar plats i systemet tycks det offentliga Sverige inte ha någon att ringa till.

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/folk-flyr-fran-broedraskap-till-nationalstatens-vaelfaerd-16161

http://snaphanen.dk/2015/06/08/klan-kontra-civillisation-broedre/#more-183179

Ann-Marie sa...

Och det var detta som det blev ett ramaskri om?! Ja jösses, man blir ju alldeles matt över hur tunnhudade folk har blivit. Dom klarar inte ens av ett litet skämt. Hjärntvätten är total!

Knute sa...

Vår civilisation är på väg att försvinna. Detta gäller hela det traditionellt katolska och protestantiska Europa. Den nuvarande kollapsen beror på att "de gamla kristna dygderna har blivit galna", som Chesterton uttryckte det - de universella mänskliga rättigheternas depraverade ideologi..

Den tredje muslimska invasionen av Europa går in i sin mogna fas via sjövägen, precis som de tidigare två anfallen. Skillnaderna är trefaldiga. Angriparna är inte beväpnade krigare men "asylsökande." De kan räkna med en massiv infrastruktur av islamiska centra och trosfränder som välkomnar dem. Och det finns ingen politisk vilja att stå emot dem.

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/06/tredje-musliminvasionen-pagar-ochinga.html

Knute sa...

Den irakiska taxichaufförens sista ord ekar fortfarande

Tidigare i år: Det fick bli taxi ut till Biskopsgården, statsministern skulle landa och jag och min kollega hade bråttom. Rubrikerna var redan blodröda. Vansinnesdåd på en restaurang, med flera döda och sårade, var veckans stora nyhet.

Två journalister och en taxichaufför är som upplagt för ett korsförhör. ”Du måste ju se mycket.” – ”Hur är det att ta gig i Biskopsgården?” – ”Var kommer du ifrån, förresten?". Taxichauffören log. Den där sista frågan var troligtvis den mest vanliga frågan han fick. ”Irak”, blev svaret. ”Hur länge har du bott i Sverige?” - ”Sexton år” – ”Lång tid.” – ”Lång tid.”

Och sen: ”Vad tycker du om det som hänt i Biskopsgården?” Han tystnade, verkade välja sina ord. ”Vet ni”, började han, ”Det finns egentligen bara en sak som kan lösa allt det här". Jag och kollegan höll andan, vi visste nog båda två vad som var på väg: ”Sverigedemokraterna.”

Om det fanns någonting som kändes mer hopplöst än en besinningslös våldsorgie mitt under en TV-sänd fotbollsmatch på en helt vanlig restaurang, så var det nog en irakisk man som levt i Sverige i sexton år, och som nu deklarerat att han tänkte rösta på ett parti som enligt alla definitioner är främlingsfientligt. Om denna man, själva sinnebilden av en person som inte var önskad av det parti han tänkte rösta på, tänkte stödja dem, då kunde inget stoppa SD.

Det där samtalet har hängt med mig under hela våren. Det har återkommit alltmedan flera opinionsundersökningar visat på ökande siffror för ett parti som har större teflonegenskaper än Carl Bildt. Men det återkom i än högre grad när SVT tidigare i veckan rapporterade att sympatierna för SD i gruppen utrikesfödda har exploderat under det gångna året, enligt SCB. Stödet har ökat från 1,8 procent till 8,5 procent. Liknande siffror återfinns hos personer med två utrikes födda föräldrar, från 2 till 8 procent.

Det kan tyckas vara skenheligt att en invandrare som varit med om det som så många andra människor nu är med om, sympatiserar med ett parti som inte vill ta emot fler människor på flykt. Det är det inte. I själva verket kan det vara det yttersta beviset på att den integration som SD menar misslyckats, i själva verket har fungerat. Människor med bakgrund från andra länder, är och tycker mest som alla andra.

De utrikesföddas ökade sympatier för partiet som inte vill ha hit fler utrikesfödda kräver dock att vi breddar bilden av SD:s attraktionskraft. Det kräver även att vi breddar vår syn på den allt för homogena gruppen vi kallar för invandrare. Den irakiska taxichaufförens sista ord ekar fortfarande: ”Vi behöver Sverigedemokraterna.”

http://m.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2742821-csaba-bene-perlenberg-en-svensk-mest-som-alla-andra

Knute sa...

En rapporter i Holland kan ikke forstå at mange indvandrere vil stemme på Geert Wilder!

De synes at der er kommet for mange indvandrere til Holland og at tingene ikke går så godt mere!

https://hodja.wordpress.com/2015/06/11/en-rapporter-i-holland-kan-ikke-forsta-at-mange-indvandrere-vil-stemme-pa-geert-wilder/

Knute sa...

“Jeg stiller mig pessimistisk til, om Sverige kan blive et normalt land, for vi går hele tiden i den modsatte retning. De som er i min alder, minder mere om et normalt menneske ude i Europa, end de som er 35 år. Han har jo gået i skolen af idag. En 14-årig, som går i svensk skole, det er anden anden planet end en ung, der går i skole i et hvilket som helst andet europæisk land. Det bliver værre og værre og vi fjerner os mere og mere fra det, som er normalt. En ven til mig sagde for flere år siden: “Tankevirksomheden i dette land sluttede jo for mange år siden.”

http://snaphanen.dk/2015/06/27/landet-annorlunda-og-den-ensomme-svensker/#more-183345

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.