03 juli 2015

Jimmie Åkesson sätter SVT-journalist på plats

   

Se de sista tio minuterna när det börjar hetta till. Från minut 15 här.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute,
alla de här mediefigurerna är ju så förvirrade. Här börjar hon försvara pedofiler och tycker det är väldigt synd att föräldrar får reda på om det bor en pedofil i området. Likaså vill hon få Jimmie att tycka att Haga-våldtäktsmannen borde få rättspsykiatrisk vård istället för fängelse. Utan att veta om han är psykiskt sjuk och kan förbättras av psykiatrisk vård. De här medie-klåparna klampar in överallt och har åsikter om sådant som de inte har en aning om - än mindre begåvning för att begripa.
/SB

Argus sa...

Åkesson är nog den skickligaste debattören i svensk politik just nu. Att han sedan har det ovanligt lätt för sig då han svänger i resonans med folkviljan är en annan sak.

Belinda och hennes inställning till pedofili stör mig. Pedofili är en sexuell läggning på samma vis som hetero- eller homosexualitet. Det är inget du väljer utan det finns där av anledningar man inte hittills listat ut. Sedan säger samma psykiatriker och psykologer som bestämt hävdar att homosexualitet inte ”går att bota", vilket är rätt självklart, att pedofili kan minsann botas.

Nej! Pedofili går inte att "bota". Du kan göra individen asexuell men i samma ögonblick medicineringen upphör återkommer driften. Nu skulle jag tro att de flesta med denna läggning lägger band på sig själva av sociala eller moraliska skäl men de som inte förmår det inriktar sig inte specifikt på närstående utan tar nog chansen där den uppkommer och det är oftast nära anhörig eller annan närstående. Därmed inte sagt att inte andra barn går säkra vilket Belinda verkar vilja påstå bara för att säga emot SD.

Sedan är det, precis som Åkesson säger, hög tid att ta ställning för offren och inte förövarna, en ”tradition” som är resultatet av 68-vänsterns dikeskörning. Jag anser även att rättspsykiatrisk vård ska ske i kriminalvårdens regi och inte i landstingens och om och när man inte längre anses som störd ska avtjäna resten av tiden i fängelse.

Anonym sa...

Till Anonym
"Blinda" Olsson slängde ur sig att pedofili främst förekommer inom familjen, vad hon nu har för belägg för detta. Det har visat sig att just pedofiler är mästare på att manipulera sina offer - "säger du någonting så mördar jag dina föräldrar", etc.
I ett TV-program med dr. Phil framkom genom en pedofils vittnesmål att han våldtagit hundratals småpojkar utan att detta någonsin kommit till allmän kännedom och att detta gällde också för andra predofiler han kände. Därför är naturligtvis statistiken om detta inte alls tillförlitlig om nu "Blinda" Olsson någonsin fördjupat sig i denna, vilket jag betvivlar. Pedofiler kan inte botas - de skall spärras in.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.