06 juli 2015

Democrats kommer att falla på eget grepp


Georgias Stone Mountain Park, också kallat "Confederate Rushmore" känt för sitt berg som gjorts till en staty med tre sydstatsledare (Stonewall Jackson, Robert E. Lee, and Jefferson Davis)  har sin största dag på året varje fjärde juli.
 Trots eller tack vare, att vissa politiker här uppmanade till en bojkott av parken eftersom den visar Sydstatsflaggan, var intresset detta år så stort att parken var överfylld och man måste avvisa ett stort antal besökare. Inte ens ett strilande regn kunde avhålla besökarna från kvälls-showen med ljus och fyrverkeri.
Hela parken är ett Konfederations-minnesmärke. Om man inte kan visa flaggan här var kan man hissa den?”, sade en av besökarna.

Hela det här plötsliga uppflammade, tillgjorda raseriet över Sydstatsflaggan kommer att slå tillbaka på kollektivisterna.

Ett av de senaste offren för det växande tramset över Sydstatsflaggan är 1980-talets TV-serie "The Dukes of Hazzard".
En talesman för TV Land bekräftade på tisdagen att nätverket har dragit in repriser av serien som tidigare sändes två gånger om dagen.
Nätverket avböjde att kommentera varför episoderna tagits bort, men showen har kritiserats för att förbundsflaggan är målad på motorhuven på en apelsinfärgad Dodge Charger som grabbarna kör omkring i.Det var FDR, Franklin D. Roosevelt. (democrat) som arresterade amerikanska medborgare av japansk, italiensk och tysk bakgrund och placerade dem i fångläger.
 Det var Democrats som skapade KKK och Jim Crow.
 Titta på Lyndon B. Johnsons rasism. Han försökte gömma sig bakom att han skapade Civil Rights Act,  men det gjorde han först efter att i åratal befunnit sig på andra sidan.
Dagens Democrats säger nu: "Det var inte vi, vi är annorlunda nu," så varför kan man inte säga det om monument, parker, gamla filmer, skolor, broar, gator, militära anläggningar och människor 150 år senare? Nu vill man helt plötsligt ändra namn på allt som har anknytning till Konfederationen.
De verkar ha samma syn på kultur och minnesmärken som Nazisterna,Taliban och ISIS. Förstör! Riv Ner! - och de är stolta över det.

Afrikaner hade slavar ( och har det fortfarande); Araberna hade slavar (och har det fortfarande); Rom och Grekland hade slavar; Japan hade slavar så sent som på 1940-talet. Det finns en internationell sexslavs-verksamhet även i dag. USA kämpade ett kostsam krig och som en del av det upphörde slaveriet. Men det är ett hett politiskt ämne för ett parti som är livrädd, därför att det bara har en äldre marxist och en lögnaktig fd. statssekreterare att föra fram inför valet 2016.
 Hela raddan av Republikans, ca 14,  måste ställa sig upp som en man och vara överens om att detta är 100% tjafs och falskt och bara uttänkt för att söndra och härska.

Hela spektaklet går ut på att kalla vanliga amerikaner för rasister för att de är stolta över sitt arv och bakgrund.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Vad var KKK när det skapades? Hur såg det ut och vad hände i sydstaterna åren efter kriget?

Berit sa...

KKK grundades 1866 och från 1867 och framåt blev svarta personers deltagande i det offentliga livet i Södern en av de mest radikala aspekterna av återuppbyggnaden, eftersom de lokala vita förbjöds att inneha politiska positioner på grund av sitt deltagande i kriget. Av denna anledning vann svarta val till södra delstatsregeringar och även till den amerikanska kongressen. Ku Klux Klan ägnade sig åt en underjordisk våldskampanj mot republikanska ledare och väljare (både svarta och vita) i ett försök att vända politiken om radikal rekonstruktion och återställa lokal vit överhöghet i Södern. De hade hjälp i denna kamp av liknande organisationer som Knights of the White Camelia (som lanserades i Louisiana 1867) och White Brotherhood. Minst 10 procent av de politiskt valda svarta under de konstitutionella sammankomsterna 1867-1868, blev utsatta för våld under återuppbyggnadsarbetet och sju dödades. Vita Republicans (som förlöjligades som "carpetbaggers" och "Scalawags") och svarta institutioner som skolor och kyrkor som var symboler för svart självständighet, utsattes också för Klanens attacker.

Anonym sa...

Media här i Norden gör stort nummer av att "the Battleflag" inte får användas på offentliga byggningar.
Försöker kulturmarxisterna i Demokraterna sopa igen spåren?

Argus sa...

Hut kommer att gå hem så småningom. Jag vet inte om dessa politiker är självhatande eller om de är så ägda att de inte kan göra annat men så småningom borde det lysa igenom även för den mest svagsynte väljaren.

En uppenbart störd individ, i paritet med Breivik, begår massmord, om nu inte gränserna för det flyttats upp efter IS entré, och finns på bild för en klassisk symbol för det konservativa söder. Då ska, enligt media och vissa politiker, denna symbol förbjudas eller i alla fall döljas. Samtidigt, i en annan del av världen, begår horder av ännu mer störda individer folkmord men det ska sannerligen inte sammankopplas vare sig med ideologin som danat dem ej heller ska deras blodsdränkta flagga förbjudas.

Undrar om media och politiker lyssnar på sig själva och hör hur de låter?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.