14 juli 2015

Man och Hustru, usch!

När Vänstern (progressiva/socialister/marxister) tillkännagav att de skulle påtvinga oss "genomgripande omvandlingar” i Amerika, skämtade de inte:

    Mer än två dussin Democrats har föreslagit att man ska eliminera orden "man" och “hustru”(husband and wife)  från federal lag.
 Dessa ord ska ersättas med "köns-neutrala" ord som "makar” eller "gift par", enligt propositionen .
 Gruppen “The Amend the Code for Marriage Equality Act”, (jämställdhetslagen för äktenskap,) är medveten om att orden i våra lagar har betydelse och kan fortsätta att spegla fördomar och diskriminering även när de ogiltigförklaras av våra högsta domstolar”.

Orden “husband” och “wife” måste försvinna ner i samma minneshål som Förbundsflaggan eftersom de visar på  "fördomar och diskriminering" mot politiskt heliga homosexuella.

Jag kan mycket väl tänka mig rättegångar i framtiden mot personer som använder orden.
 De illvilliga knäppskallarna som styr är inte bara underliga; de är helt galna.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit, vansinnet accelererar. Men det kommer att komma till en punkt då allting kraschar - och de kommer inte att gå segrande ur den striden. Nu är de högmodiga, arroganta och stolta. Men högmod går före fall, som det heter. Och det tror jag fullt och fast på.
De tycker att de fått tag i den perfekta marionetten, Obama, som är både svart och muslim. Vem kan väl besegra honom eller ens motsätta sig?
Men det kommer att komma en dag då han blir helt avklädd och allting avslöjas. "Det som viskats bakom lyckta dörrar kommer en dag att skrikas ut från alla tak", var så säker.
/SB

Knute sa...

Klädbutik dödshotad efter ställningstagande för kärnfamiljen

Klädbutiken Nordic Wear of Scandinavia har tvingats ta bort ett inlägg och en bild från sin Facebook-sida. Detta efter att företagets anställda fått ta emot flera dödshot från hbtq- och vänsterextremister.

Nordic Wear, som står för en konservativ familjepolitik, publicerade ett Facebook-inlägg med en stiliserad bild föreställande mamma, pappa och två barn under ett paraply där man tagit skydd mot ett regnbågsfärgat regn. Detta föll inte i god jord hos de grupper som annars ropar högst om tolerans och mångfald.

http://avpixlat.info/2015/07/14/kladbutik-dodshotad-efter-stallningstagande-for-karnfamiljen/#more-150589

Anonym sa...

Knute,
deras idéer är att man skall vara stolt över att vara homosexuell (därav "Pride"). Men man får inte vara stolt över att vara heterosexuell. Det skall man tvärtom skämmas för. Hur jämlikt eller tolerant är det? De här grupperna är de mest intoleranta vi har i vårt samhälle, men samtidigt de som skriker mest om "intolerans". Den tysta majoriteten däremot är mest tolerant men skriker minst.
/SB

Anonym sa...

Det är en fullständigt bisarr samhällsordning när minoriteter utrustas med taktpinnen för helheten. Jag har inga som helst problem med vare sig bögar (har flera sådan vänner) eller andra minoriteter men det är inte detsamma som att samhället skall inordnas enligt deras agenda.

Mycket, mycket märkligt. Vad är det för underkastelsesjuka som grasserar i "elitistiska" samhällslager? Med elit avses i allmänhet någon form av särskild kompetens men nuförtiden betraktas den med access till diverse fora som tidningar och politik som elit vilket är helt missvisande.

elina sa...

Var det inte i Frankrike man planerar ta bort orden mor och far för det var diskriminerande? Har dimmigt minne av det:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.