26 juli 2015

San Francisco stinker


 San Francisco är nog den mest övervärderade staden i hela USA. Det verkar som i stort sett alla som turistar i landet måste inkludera ett besök där.  Golden Gate-bron är imponerande och den attraktion som drar mest - den är också väldigt populär bland de olyckliga människor som inte vill leva längre. Det är den bro man föredrar framför alla andra i landet om man vill hoppa och den platsar som tvåa i världen.  Resten av staden kan man glömma.

En god vän kom nyligen tillbaka efter ett besök i SF - han har haft planer på att flytta dit - men ändrade sig omgående:

 “Aldrig i världen att jag tänker låta min son växa upp där. Staden är en magnet för alla möjliga underliga människor, men inte bara det.
När jag promenerade från Chronicle till Uber på Market Street stank det av urin överallt. San Franciscos Main Street är förskräcklig. “
Men nu ska det bli slut på att kissa på väggarna i stan. Man har täckt nio väggar med en speciell färg som gör att urinen studsar tillbaka på den som kissar.
Det är stadens senaste försök att rensa upp urinindränkta gränder och väggar, och skära ner på utgifterna. Det kostar 14 miljoner dollar per år att tvätta offentliga väggar och gator.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.