11 augusti 2015

Hjulen rullar


Folk var snabba att hoppa på Donald Trump för att han talade i telefon med Bill Clinton innan han gav sig in presidentkampanjen. Det är nog inte så allvarligt. Trump pratar med Clintons ibland och han ville väl få råd från Bill innan han bestämde sig.
Men att Bill Clinton säger till Jeb Bush att, “Det här Trump-problemet kommer att tas om hand under era debatter, om inte förr," är en helt annan sak.

 Verkar en aning underligt kanske, men det är nog ingen tillfälligheter.  Detta är en iscensatt smutskastningskampanj och Trump måste också  titta efter förrädare i sitt eget hus.  Hans kampanj-rådgivare, Roger Stone, lämnade kampanjen under helgen. Stone säger att han slutade, Trump säger att han fick sparken. Hursomhelst har Trumps privata samtal läckt ut. Det är inte bara Clintons som ägnar sig åt politiska hugg i ryggen.  En hel massa andra människor verkar vara lika duktiga både till vänster och höger.

Det är den andra offentlig rapporten där Clinton säger att Jeb Bush skulle vara den enklaste Republican att slå i ett presidentval. “Vi vill ha Bush, vi vet att vi kan slå honom.”


Gateway Pundit:
Bill Clinton försäkrade Jeb Bush i juli, “Den där Trump kommer att tas om hand."
Bush var orolig att Trumps popularitet skulle fortsätta att öka trots stora ansträngningar från de liberala media och Republican-eliten, för att göra honom impopulär.
 D.C.Wispers
 Jeb Bushs kampanj har även bett om hjälp från sin till synes democrat-rival - Team Clinton.
 Tydligen tror Bush-agenterna att de två politiska dynastierna och deras många anhängare bland de traditionella media och Företagsvärlden, snabbt kan stoppa Trump-hotet,  innan den växer till en allvarlig utmaning för den till synes förutbestämda Bush vs Clinton- showen 2016.
 Det sägs att Hillary Clinton inte vill ha något att göra med Donald Trump. För det mesta kallar det honom en clown, men privat är de rädda för honom.  Men Clinton-lag har inget att frukta från Jeb Bush, därför att de vet vad de har att göra med och bristen på rädsla är ömsesidig i Bush-teamet också. De rör sig i samma  cirklar politiskt och ekonomiskt, så de är av samma färg, bara lite olika nyanser,  och det är så de vill ha det. "

 Efter vad Bill Clinton sade till Jeb Bush, finns det någon som fortfarande tror att det bara var en tillfällighet när Megyn Kelly angrep Trump i debatten?
 Hela detta fåniga skådespel sker mitt framför våra ögon. Samma stora donatorer som ger till Hillary Clinton, ger också till Jeb Bush. Jeb är den utvalde, inte bara av GOP, men av Clintons. Han är så dödande tråkigt, progressiv och slätstruken att även Hildebeast tror hon kan lätt kan slå honom.  Återigen slår det tillbaka på de uppstyltade snobbarna och det ger mer gratis-publicitet för The Donald.

Han har inte släppt taget, inte slutat - så om dessa killar är ute efter att tysta Trump, får de skärpa sig. Regelrätta intriger kommer inte att göra det och det kommer också att behövas mycket mer än en kvinnlig torped från Fox News för att sänka honom . Bill Clinton kommer att upptäcka att det är inte är så lätt att "ta hand om" Donald Trump.(Videon i översättning)


5 Kommentarer:

Anonym sa...

Trump sade i en intervju på CNN idag att han har en "tax plan", skatte-plan, men att han inte vill beskriva den närmare nu!
- Men han skrev en bok 2011, "Time To Get Tough: Making America #1 Again", där han lägger fram en skatte-plan som låter alla amerikaner betala lägre skatter. "Tänk om din 'pay-check', din netto-lön, var 40% högre än idag."
- Det här läser ni om hos WND.com.
- Jag tror inte på det. Om du fick 40% mer i lönekuvertet, vad skulle du göra med det? Få av oss är 'produktiva', få har företagar-ideal. De flesta skulle bara öka "konsumtionen"!
- Att staten är sparsam med utgifterna, det är en annan sak.
- Men Trump sade till CBS för två veckor sedan: "I hate what our country does with the money that we pay." 'Jag avskyr det som vårt land gör med pengarna vi betalar.'
- Jaha du.

http://www.wnd.com/2015/08/is-this-trumps-tax-plan/
/ SD

Anonym sa...

Om folk får mer pengar i plånboken ökar produktionen eftersom konsumtionen ökar. Produktionen blir effektivare vilket gör varor billigare, det blir fler jobb och människor får det materiellt bättre.

Lisa/

gäster sa...

Trump was out in front (virtually alone) on immigration issue.

And yes, Mr. Trump is a bit of a loose cannon. He’s been an American feature for many years, mostly famous for being rich and for being eccentric — the two often go together.

But make no mistake about the attacks on him: when everyone else refuses to acknowledge the presence of the elephant in the room, and you have the courage not only to notice but to point at it, ‘they’ will come after you.

I find Donald Trump to be somewhat of a buffoon, based on various things he’s said in public over the past twenty-five years or so. However, the Republican establishment HATES him (and obviously now fears him as well), and that makes my heart warm to him. Anyone whom Jeb Bush, Reince Priebus, and the RNC want to destroy can’t be all bad.

I had thought this endless election season, with its 4,221 Republican presidential candidates, would be excruciating, something to be avoided as much as possible. But Donald Trump has actually made it interesting.

http://gatesofvienna.net/2015/08/you-better-be-careful/

Anonym sa...

Apropå något annat.
Vi har nu fått en mor och hennes son mördade av eritrianer från ett asylhem.
Det påstås att det ena offret blev dekapiterat dvs halshuggenl.
Så¨långt har det nu gått i Sverige med vår generösa asylinvandring.

Har något sådant hänt i det stora landet i väster.?? Tror inte det - i USA krusas det och fjäskas det inte för dessa invällare som det görs i Sverige.

Vi svenskar är totalt chockade när vi tänker på vart våra surt förvärvade pengar går till.
Heima

Anonym sa...

Berit,
de osynliga krafter som styr USA och hela världen har ett fast grepp både över det demokratiska och det republikanska partiet, fast i det republikanska partiet kallar de sig "neokonservativa" men är socialister. Det hela går ut på att kontrollera primärvalet och se till att ingen som inte har deras gillande blir vald som republikansk kandidat. Och efter vad jag förstår har de alldeles utmärkta möjligheter att kontrollera detta. De kan t.o.m. skicka dit demokrater för att rösta på "rätt" republikansk kandidat vid primärvalet - vilket de också gör. Dessutom har de kontroll på de elektroniska röstningsapparaturen och skulle kunna fuska lika mycket som man gjort i kommunistiska länder. Ingen kan kontrollera deras fusk.
Så jag är rätt pessimistisk. Men det hindrar förstås inte att ett under kan ske. Och jag tycker att Donald Trump är en frisk fläkt.
Men fler borde intressera sig för vad som sker "behind the scenes" och dra fram dessa individer i ljuset. De som bestämmer i världen är de som kontrollerar pengarna, dvs. de som kontrollerar centralbankerna - och det är ett fåtal familjer. De styr våra krig och våra flyktingströmmar, förstörelsen av våra länder - och de är kallsinniga och cyniska inför allt lidande de skapar.
Så länge vi inte drar fram dessa i ljuset så kommer vi att fortsätta vara offer för bedrägeri.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.